ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΜΜΕ



Πλήρη διαχωρισμό ανάμεσα στα εθνικά και τοπικά ΜΜΕ.

Αν δεν διαμορφωθεί πλήρης και καθολικός διαχωρισμός, ανάμεσα στα εθνικά και τοπικά ΜΜΕ, και  δραστικοί ελεγκτικοί μηχανισμοί, που να διασφαλίζουν τη τήρηση των θεσμοθετημένων, και για ακόμη μια φορά οι κυβερνήσεις - κόμματα εξουσίας - χαριστούν στο οικονομικό λόμπι, η μετεξέλιξη  προδιαγράφεται με κόμματα - κομματάκια του 1,5, 2, και 3 %, και με ένα πλήρη κατακερματισμό - διάλυση όσων γνώριζαν όλοι μέχρι σήμερα στην Ελλάδα.

Οι εξουσιαστές ''κουμανταδόροι'' των media, οι άκρατοι οπαδοί του καπιταλισμού, με τις καταθέσεις πολλών ξεπλυμένων εκατομμυρίων, η αλλιώς η υπολογίσιμη δύναμη από τη πλευρά πολιτικών και κομμάτων, διέλυσαν στη κυριολεξία το πολίτευμα, και ήμουν ο πρώτος που το έθεσα δημόσια σε αυτή τη χώρα.

Ο κάθε άνθρωπος - πολίτης γνωρίζει τι δηλώσεις έχει κάνει, και ειδικά δημόσια σε ανύποπτο χρονικό διάστημα, τη δεκαετία του 80, του 90, και του 2000.

Γι' αυτό το λόγο υπάρχει ο μισός πληθυσμός της Γλυφάδας που δεν εμπιστεύεται κανένα κόμμα η πολιτικό, ακόμη και σήμερα, γνωρίζοντας ότι κανείς δεν παρείχε τις πολιτικές που απαιτούνται.

Αδειοδότηση των τοπικών ΜΜΕ, στους δήμους, που είναι η κοιτίδα της δημοκρατίας, και ελαχιστοποίηση των διαπλεκόμενων ραδιοτηλεοράσεων. Μια άδεια μέσου για κάθε οικογένεια, και ένα πακέτο μετοχών για κάθε πολίτη.

Επαναλειτουργία της ΕΡΤ, με εξορθολογισμό μέσων της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, και όχι με λειτουργία 15 κρατικών ραδιοτηλεοράσεων που καταλαμβάνουν το ήμισυ των εθνικών και τοπικών συχνοτήτων.

Γιάννης Κουρδομένος
Ιανουάριος 2015
www.glyfadaweb.gr



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΜΜΕ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">