ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σύλληψη μαστροπού στην Γλυφάδα

Πρόλογος: Η πορνεία και οι εκδιδόμενες κοπέλες, καθώς και οι επιτήδειοι μαστροποί έχουν μακρά ιστορία στα νότια προάστια, και ειδικότερα στην παραλιακή από Φάληρο μέχρι Βουλιαγμένη.

Οι περιπτώσεις μαστροπείας και εκδιδόμενων είναι τόσες πολλές σε αυτή τη περιοχή, και δεν υπάρχει πλέον ενδιαφέρων των κατοίκων που έχουν γίνει μάρτυρες αυτών των φαινομένων και ειδήσεων επί δεκαετίες.

Η Ασφάλεια Αττικής, κάνοντας τη δουλειά της στα πλαίσια των ερευνών για τα κυκλώματα της πορνείας, ανά διαστήματα έχει επιτυχίες κατά των οργανωμένων κυκλωμάτων και μαστροπών, οι οποίοι κινούνται κατά του ήθους που πρέπει να διέπει μια σύγχρονη κοινωνία.

Το έλλειμμα ήθους, υφίσταται και σε επίπεδο εξουσιών, αρχών, πολιτικών, οι οποίοι αν και ανήθικοι ''την βγάζουν καθαρή'' δεδομένου ότι έχουν υπό τις εντολές των τους υπολοίπους που κάνουν τα ''στραβά μάτια'' σε καραμπινάτες περιπτώσεις πολιτικής ανηθικότητας. (Όπως είχα διακηρύξει στον παρελθόντα χρόνο απο τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM, πρέπει να υπάρξει αναθεώρηση του Συντάγματος, και όπως υπάρχουν οι διατάξεις για την εκλογή προέδρου της δημοκρατίας, βουλευτών, αιρετών, κ.τ.λ, να ενισχυθεί το Ελληνικό Σύνταγμα με μια υπηρεσία - ασφάλειας που θα εκλέγεται από τους πολίτες, χωρίς να υπάρχει ουδεμία σχέση με τις επιλογές πολιτικών κομμάτων και πολιτευομενων. Προφανώς κάποιοι δεν παρακολουθούσαν με τη δέουσα προσοχή τι διακήρυξα για πραγματική δημοκρατία)

Το θέμα: Άλλη μια περίπτωση μαστροπού έρχεται στο προσκήνιο με ένα 32χρονο ο οποίος είχε πείσει πέντε γυναίκες να εκδίδονται για λογαριασμό του εισπράττοντας τεράστια ποσά.

Με μια διαφημιστικού χαρακτήρα ιστοσελίδα ο μαστροπός με το όνομα Μάριος έκλεινε ραντεβού σε πολυτελή ξενοδοχεία και σε σπίτια που είχε νοικιάσει στα νότια προάστια.

Η δράση του μαστροπού ήταν αποκλειστικά στα νότια προάστια εντοπίστηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι επικοινώνησαν  και έκλεισαν ραντεβού στο οποίο συνέλαβαν τις εκδιδόμενες.

Εν συνεχεία εντόπισαν και συνέλαβαν τον μαστροπό στη περιοχή της Γλυφάδας την ώρα που κινούταν με το λευκό τζιπ Hummer.

Κατασχέθηκαν το τζιπ, ένα ψεύτικο πιστόλι, περίπου 6.000 ευρώ, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και δύο tablet, ενώ δύο κοπέλες κατέθεσαν ότι τους τελευταίους έξι μήνες εκδίδονταν για λογαριασμό του 32χρονου υποστηρίζοντας ότι το έκαναν λόγω οικογενειακών προβλημάτων. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σύλληψη μαστροπού στην Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">