ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΟΙ ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ κ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ!

Οι εκλογές πέρασαν, όμως περιμένουν ακόμη οι συμπολίτες μας όσα τους υποσχέθηκαν οι υποψήφιοι στη Γλυφάδα.

Δεν θέλαμε να χαλάσουμε το κλίμα εκείνων των ημερών, που είχε συμφωνηθεί να κρατηθούν ήπιοι τόνοι, όμως θυμίζω ότι δεν έκανα εγώ τη συγκεκριμένη συμφωνία, ούτε ήμουν ένας από όσους τα ''τσίμπησαν'' μαύρα για παίγνια, και προβολή των υποψηφίων. 

Κάποιοι άλλοι έπιασαν τις δεκάδες χιλιάδες ευρώ, κάποιοι άλλοι έστησαν τις συμφωνίες,  κάποιους άλλους χρηματοδοτούσε ο εφοπλιστής Μαρτίνος και λοιποί, και κάποιοι άλλοι είχαν τυπώσει τις διαφημιστικές σακούλες - φυλλάδες.

Σήμερα, μήνες έπειτα των εκλογών, συναντάμε καθημερινά συμπολίτες μας που τους είχαν υποσχεθεί ρουσφέτια - θέσεις εργασίας ώστε να συνδράμουν την προεκλογική περίοδο.

Το δικαίωμα στην εργασία, όπως και η διαβίωση του κάθε πολίτη είναι ιερή υπόθεση, και όπου συναντάμε κακώς κείμενα όσων αφορά την εργασία πολλές φορές αποσιωπούμε την αλήθεια. Όταν όμως διαμορφώνονται συνθήκες προνομιούχων αργόμισθων, εις βάρος των υπολοίπων, δικαιωματικά κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε μέθοδο.

Μαθαίνουμε λοιπόν, ότι αρκετοί προσβεβλημένοι συμπολίτες μας, που χρησιμοποιήθηκαν για την εκλογή και το ''βόλεμα'' ορισμένων, θα ''αποφορτίσουν'', αν και προσωπικά θα τους συνιστούσα να οργανώσουν τη δράση τους συμμετοχικά, και με άλλους συμπολίτες μας, ώστε στις επόμενες δημοτικές εκλογές συνολικά όλοι αυτοί που 'μασάνε' τα χρήματά μας χωρίς ορθή και ενδεδειγμένη διοίκηση, να μας τελειώσουν οριστικά και αμετάκλητα.

Ήμουν και παραμένω ο πρώτος που εναντιώθηκε ΔΗΜΟΣΙΑ, σε τοπικό επίπεδο, με τις εκλεγμένες κακοδιοικήσεις και παρατάξεις ανεύθυνων, και σύντομα θα υφίσταται η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ, που θα κατέβει στις επόμενες δημοτικές εκλογές, κόντρα σε όλους και σε όλα, αποκλειστικά ώστε να ισχύσουν τα αυτονόητα, που επί 50 χρόνια δεν βίωσα και δεν γνωρίζω.

Κάποιοι συμπολίτες μας κλήθηκαν να εξετάσουν διεξοδικά το αποτέλεσμα των τριπλών εκλογών στη Γλυφάδα, και ακόμη δεν έχουν απαντήσει.

Επιπροσθέτως, ας κοιτάξουν αν υπήρχε συμμετοχή της νεολαίας στα εκλογικά τμήματα, και αν θα υπάρχει και στις εθνικές εκλογές. Εξαρτάται αν το 50% του τοπικού πληθυσμού θα οδηγηθεί στις κάλπες.

Ακούσαμε πολλές φορές για αλλαγές, και ποτέ δεν τις είδαμε, άρα θα προέλθουν αποκλειστικά από εμάς και κανέναν άλλο. Όσο χρηματοδοτούν από το εφοπλιστικό λόμπι, και κόμματα εξουσίας εμπλέκονται στη τοπική αυτοδιοίκηση, θα υφίστανται μόνο παθογένειες.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΟΙ ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ κ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">