ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΩΝ

Την Παρασκευή αναμένεται να ανακοινώσει την ίδρυση του κόμματός του ο Γιώργος Παπανδρέου, και εν όψη της ανακοίνωσης ήδη έχει ξεκινήσει η πόλωση στα στελέχη του κατακερματισμένου ΠΑΣΟΚ.

Γ. Καψής: "Βαριά η ευθύνη όλων μας απέναντι στην Ιστορία" "ύστατη έκκληση να μην διασπάσει κανείς το ΠΑΣΟΚ και ιδιαίτερα ο γιος του ιδρυτή του"

Κ. Σκανδαλίδης: "Θα ήταν μια μελανή σελίδα στην πορεία του, που θα τον συνοδεύει από 'δώ και πέρα για πάντα, το να διασπάσει την παράταξη μέσα στην οποία γεννήθηκε"

Θ. Μωραΐτης: "Δεν είναι έντιμη η στάση όσων λένε 'πάμε τώρα με τον Βενιζέλο και τον αλλάζουμε τη Δευτέρα'

Γ. Σγουρός: "δεν μπορεί και δεν πρέπει να πορευτεί διαιρεμένο"

O Ευάγγελος Βενιζέλος ετοιμάζει ανελέητο πόλεμο κατά του πρώην πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου και ήδη εκπρόσωπος Τύπου ορίζεται η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή που έχει πρωταγωνιστήσει σε επιθέσεις κατά του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Σίγουρα ο συγκεκριμένος πόλεμος θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που οραματίζονται τόσο ο Ε.Βενιζέλος όσο και ο Γ.Παπανδρέου, δεδομένου ότι ο Ελληνικός λαός σήμερα επιθυμεί καθαρές λύσεις και προτάσεις που του προσφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, σε πλήρη αντιδιαστολή με το μνημονιακό ΠΑΣΟΚ Βενιζέλου, και το άγνωστο κόμμα της στιγμής Παπανδρέου.

Ειδικά για εμάς στη Γλυφάδα, που έχουμε δει τη δημιουργία τοπικών κομμάτων - παρατάξεων - τα οποία είναι δημιουργήματα της στιγμής και της διαπλοκής των τηλεοράσεων, γνωρίζουμε ότι δια μέσω τέτοιων παρατάξεων - ομάδων δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα διαφοροποιήσεων και αλλαγών. 

Σήμερα οι πολίτες γνωρίζουν ότι η χώρα μας θέλει καθαρές προτάσεις και προγράμματα, τα οποία έχουν εξαγγελθεί από το ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στον αντίποδα έχουν τις αντιλαϊκές πολιτικές της συγκυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, και ένα αναμενόμενο κόμμα Παπανδρέου, το οποίο ακόμη και να σχηματιστεί δεν προλαβαίνει να δημιουργήσει πρόγραμμα, εξαγγελίες, και να πείσει τους πολίτες.

Γ.Κ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΩΝ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">