ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕΣΩ... ΔΕΞΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ

Πριν το συνέδριο, και τις αποφάσεις του, ο βουλευτής Στάθης Παναγούλης θεώρησε σκόπιμο να επικοινωνήσει με τους δημότες Γλυφάδας - που δεν γνωρίζω αν τον είδαν έστω και μια φορά στη περιοχή τους - μέσω ...δεξιού εκδότη, προδιαγράφοντας ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος βουλευτής στην Β΄περιφέρεια της Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπροσθέτως αναφέρει,  ενημερώνω τους φίλους μου ότι το πολιτικό μου γραφείο βρίσκεται στην οδό Βουλής.

Εμείς επισημαίνουμε ότι ένας βουλευτής κάτοικος Γλυφάδας θα έπρεπε να φροντίσει το γραφείο να βρίσκεται στα νότια που υπάρχουν σοβαρές εξελίξεις, και αν προτιμάτε θα επιθυμούσαμε να μην διαθέτει πολιτικό γραφείο, όμως, να βρίσκεται δίπλα και αρωγός σε όλα τα τοπικού χαρακτήρα ζητήματα.

Η αξιοπρέπεια ειδικά των αριστερών είναι ιδιαίτερα οξυμένη, και πολλές φορές δεν πράττουν όμοια με τον συρμό, άρα οι θεσμικοί μας εκπρόσωποι όφειλαν να χαράξουν ενδεδειγμένες πολιτικές υπέρ των πολιτών. 

Τονίζω ότι όσα ισχύουν, όπως ισχύουν στα νότια, προσβάλουν ένα εργάτη αγωνιστή της ανατροπής, δεδομένου ότι δεν υφίσταται επικοινωνία μεταξύ των περισσοτέρων μελών, και έχουν επικρατήσει παραγοντισμοί και συντεχνιακά συμφέροντα.

Θεωρώ ότι σε κάποιες περιπτώσεις δεν χρειάζεται να προσθέσουμε ιδιαίτερα στοιχεία, και δεδομένου ότι ο Στάθης Παναγούλης βρέθηκε στο κοινοβούλιο με το ΣΥΡΙΖΑ, και θέλω να πιστεύω ότι γνωρίζει τι ίσχυσε σε τοπικό επίπεδο με καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις ενός τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού που λειτουργούσε επί πολλά χρόνια διακηρύσσοντας κατά της ΝΔ και του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ, θα έπρεπε να έχει τόσο τις πολιτικές όσο και τις ερωτήσεις.

Τέλος, κ. Παναγούλη δεν θεωρείτε ότι κάποιοι έχουν αποκομίσει αρκετά ώστε να διαβιούν επί εκατονταετίες, ενώ συντελούνται εγκλήματα κατά των υπολοίπων;
Ο θεσμικός ρόλος παρεμβάσεων ανήκει σε εμάς η στους εκλεγμένους;

Ωφέλιμο και χρήσιμο να υπάρξει μια κυβέρνηση της αριστεράς για πλουραλισμό και ενδεδειγμένες δομές για το τόπο μας, όμως προσωπικά δεν γνωρίζω ποιοι και πως θα διαμορφώσουν τις επικείμενες αλλαγές για το σύνολο των πολιτών, με βασικό δεδομένο την επικράτηση της διαπλοκής, των μεγαλοεργολάβων, των μεγαλοδημοσιογράφων, και του παραγοντισμού που διαμοιράζει τους πολίτες σε δικούς μας και τους ''άλλους''.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕΣΩ... ΔΕΞΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">