ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

Διαπιστώνουμε τη συνέχιση της μέχρι πρότινος κακοδιοικήσεως του δήμου Γλυφάδας από τη πλευρά του Γ.Παπανικολάου.

Η πολλά υποσχόμενη νέα διοικούσα αρχή Παπανικολάου, της ανάπτυξης και της αλληλεγγύης που δεν είδαμε, εμπεριέχει στους κόλπους της μέλη της κακοδιοικούσας παράταξης Κόκκορη, και υποσχέθηκε ότι θα φροντίσει να υπάρξουν αλλαγές με στόχο την ενδεδειγμένη χρηστή διοίκηση.

Σύμφωνα με δημοτικό σύμβουλο - υποψήφιο δήμαρχο - που του παρεδόθη φάκελλος με στοιχεία αιτήσεων στο δήμο Γλυφάδας, απεδείχθη ότι οι υπηρεσίες του δήμου δεν λειτουργούν με ενδεδειγμένο τρόπο, γίνετε σαφής ο εμπαιγμός και η εξαπάτηση επί του παρόντος, δεδομένου ότι επικαλούνται ότι δεν υπήρξε αίτηση.
Επανειλημμένα πέρασα δημόσια το ερώτημα, το οποίο αυτούσια θα καταθέσω στο δήμο Γλυφάδας, και ελλείψει απαντήσεως θα προσφύγω στη δικαιοσύνη κατά του τέως δημάρχου, των υπευθύνων, των υπηρεσιών του δήμου, και της τωρινής διοικήσεως για καθολική αδράνεια που έχει επακόλουθα.
Το ερώτημα Αίτηση: Οι κατατεθειμένες πρωτοκολλημένες αιτήσεις στο δήμο Γλυφάδας την περίοδο της τέως διοικήσεως, καταστρέφονται από όσους εκλέγουμε και πληρώνουμε και βρίσκονται στις υπηρεσίες και στη διοίκηση του δήμου;
1) Πρωτοκολλημένη αίτηση στο δήμο Γλυφάδας με αρ. πρωτ. 56577 ημερομηνία 24/10 /2012
2) Πρωτοκολλημένη αίτηση στο δήμο Γλυφάδας με αρ. πρωτ. 21581 ημερομηνία 19/04/2013
Αν τα κόμματα και η πολιτική καθορίζουν το χαρακτήρα της λειτουργίας των εκλεγμένων στη τοπική αυτοδιοίκηση, και σκόπιμα ισχύουν τα κακώς κείμενα, θα το κρίνει η δικαιοσύνη, δεδομένου ότι για άλλη μια φορά κάποιοι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια και εμπαίζουν.
Το θράσος ορισμένων και σαφώς όχι η αλήθεια και η πραγματικότητα καθορίζουν τα ισχύοντα στη Γλυφάδα, με ένα τέως δήμαρχο που συστηματικά παρανομούσε σε αιτήσεις, έχοντας πίσω του χρηματοδότες από το οικονομικό λόμπι των εφοπλιστών και λοιπών, και την υποχρέωση να υπηρετούνται ορισμένοι και τα συμφέροντα τους εις βάρος του τόπου και των δημοτών.
Υπάρχει αλλαγή πλεύσης σύμφωνα με όσα υποσχέθηκε η παράταξη Παπανικολάου; Στη Γλυφάδα χρειαζόμαστε μια διοίκηση όλων των δημοτών με συγκεκριμένες πολιτικές αλλαγών όσων ίσχυαν επί Κ.Κόκκορη, και σαφώς όχι νεκροθάφτες των δημοτών και του τόπου.
Ο κ.Παπανικολάου φρόντισε με απ'ευθείας ανάθεση την διαβίωση με τα χρήματα όλων των δημοτών όσων τα άρπαζαν 'μαύρα' προεκλογικά κάτω από τα τραπέζια, και εκτός αυτού δεν γνωρίζω τίποτα άλλο.
Το παρόν αποστέλλεται στο δήμο Γλυφάδας για απάντηση: 

Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">