ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αυταπόδεικτα δεν έχετε υψηλό δείκτη νοημοσύνης!

Αυταπόδεικτα στην Ελλάδα σήμερα οι περισσότεροι δεν διαθέτετε τον υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης, άρα συγχωρείστε για το ότι αγνοείτε τι ακολουθεί...

Δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας, πιστεύω, ο οποίος να μην έχει στην οικογένεια ή στο φιλικό του περιβάλλον τουλάχιστον έναν άνεργο. Επίσης, δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας, ο οποίος να μην έχει ή είχε έναν δημόσιο υπάλληλο.

Σύμφωνα με όσα ισχύουν, όπως ισχύουν στη χώρα μας, αν συνεχιστεί η εξαπάτηση των πολιτών για τα συμφέροντα επιτήδειων, βολεμένων, διορισμένων, προνομιούχων, εχόντων και κατεχόντων, διαπλεκομενων, κ.τ.λ, την επόμενη φορά δεν σας σώζει ούτε η διακηρυσσόμενη ηθική σας, ούτε τα εκατομμύρια διαφημιστικής προβολής, ούτε οι συνδικαλιστές και το ένα εκατομμύριο δημόσιοι υπάλληλοι ψηφοφόροι σας. Δεν σας σώζει ΤΙΠΟΤΑ.

Γνωρίζετε συνολικά, ότι οι περισσότεροι/ες λειτουργείτε σε ένα κοινωνικό στάτους που έχει επικρατήσει στη χώρα μας, και αναπαράγεται επί δεκαετίες, το οποίο παραπέμπει σε άκρατο πουριτανισμό.

Οι δημόσιοι υπάλληλοι - μέλη κομμάτων, συνδικαλιστές, μητροπολίτες - παπάδες, εκδότες, εργολάβοι, καναλάρχες, μεγαλοδημοσιογράφοι, κ.τ.λ συνολικά χειραφετείτε τους υπολοίπους, και τους στρέφετε προς το κόμμα της αρεσκείας σας, για τα προσωπικά σας ιδιοτελή συμφέροντα.

Πάνω από 1.500.000 άνθρωποι δεν έχουν δουλειά στη χώρα μας. Από παιδιά 18 ετών έως ανθρώπους λίγο πριν από τη σύνταξη. Άνθρωποι με ιδέες, οράματα, προτάσεις, σχέδια, πάθος, μόρφωση, δημιουργικότητα, όρεξη για δουλειά. Στην άλλη όχθη πάνω από 1.000.000 δημόσιοι υπάλληλοι. Η ιερή αγελάδα της χώρας μας. Όσοι αποκομίζουν από αυτήν την ιερή αγελάδα διαμορφώνουν με συνέπεια τις πολιτικές εξελίξεις αναζητώντας μια καλύτερη προσωπική μετεξέλιξη. 

Σε πλήρη αντίθεση με άλλους στη χώρα μας, που διαχρονικά ακολουθούν μεθόδους επηρεασμού και παραπλάνησης των υπολοίπων, προσωπικά ποτέ δεν εξαπάτησα με τεχνάσματα κανένα. Και η αλήθεια είναι ότι γνώριζα και γνωρίζω τις περισσότερες και καλύτερες τεχνικές τις οποίες ποτέ δεν έπραξα.

Όπως βλέπετε εδώ σπάνια υπάρχουν σχόλια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αναγνώστες, όμως, όπως λέτε μεταξύ σας, τα σχόλια τα διαβάζετε ώστε να κάνετε πλάκα, υπό μορφή διασκέδασης. Ακόμη και τα σχόλια στη χώρα μας υποκρύπτουν υποκρισία και πουριτανισμό, δεδομένου ότι οι περισσότεροι/ες δεν επιθυμούν τον πραγματικό διάλογο, επιθυμούν να ''αποφορτίσουν'', είτε με εξυπνάδες να ''καπελώσουν'' τεχνηέντως κάποιους άλλους. 

Αυτό είναι το επικρατέστερο σκηνικό σήμερα στη χώρα μας. Ποιοι θα ''καπελώσουν'' τους υπολοίπους, χωρίς να αποδεικνύεται στην πράξη ότι οι επικρατέστεροι είναι και οι ευφυέστεροι.

Όπως έλεγα ραδιοφωνικά στο παρελθόν αν ένας Αθηναίος του 1000 π.Χ. ερχόταν πίσω στη ζωή σήμερα, το πιθανότερο είναι ότι θα ήταν ευφυέστερος από όλους εμάς.

Το ίδιο υποστήριξε πολλά χρόνια αργότερα ο Dr. Gerald Crabtree, κορυφαίος γενετιστής του Πανεπιστημίου Stanford των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, πρόσφατη έρευνα του οποίου αποκαλύπτει ότι ο άνθρωπος, με την πάροδο του χρόνου γίνεται όλο και λιγότερο ευφυής.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αυστραλιανού τύπου, ο Αμερικανός επιστήμονας υποστηρίζει ότι αναπόφευκτες αλλαγές στο γενετικό μας σύστημα, σε συνδυασμό με τεχνολογικές εξελίξεις, είχαν ως αποτέλεσμα να καταλήξουμε σε ένα ακρωτηριασμένο σώμα του πρώην εαυτού μας και πολύ λιγότερο ευφυείς από τους προγόνους μας.

Ο ίδιος θα πει ότι ο άνθρωπος βρισκόταν στην ακμή του όταν ήταν αναγκασμένος να παλέψει μ' όλες του τις δυνάμεις για να επιβιώσει, δεδομένου ότι τότε ήταν υποχρεωμένος να βασιστεί στο μνημονικό του, στο πρακτικό πνεύμα του και την ψυχολογική ισορροπία που του επέτρεπαν να εμπιστεύεται το ένστικτό του και να προσαρμόζεται στις περιστάσεις γρήγορα.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, υποστηρίζει ο διακεκριμένος επιστήμονας, έχει άλλες απαιτήσεις από το σώμα και το μυαλό μας, η τεχνολογία όμως έχει αντικαταστήσει την ανάγκη να βασιζόμαστε στις φυσικές ικανότητες και τα ένστικτά μας.


Προσωπικά λειτουργούσα και λειτουργώ με το ένστικτο, δεν επηρεάζομαι από οτιδήποτε τεχνολογικό υφίσταται, γνώριζα πριν από δεκαετίες ποια θα είναι η μετεξέλιξη στη χώρα μας, τα μετέδωσα δημόσια, όπως γνωρίζω τι έπεται, τι θα ακολουθήσει στο μέλλον. Γνωρίζω απόλυτα τι θα διαμορφωθεί αν συνεχιστεί ένα καθεστώς εξαπάτησης των πολιτών.

Σε αυτές τις εκλογές ψηφίστε με το ένστικτο, χωρίς κανένα εξωγενή επηρεασμό.

Γ.Κ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αυταπόδεικτα δεν έχετε υψηλό δείκτη νοημοσύνης! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">