ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ρένα Δούρου: H χώρα βρίσκεται σε πόλεμο

Η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, σε συνέντευξη στη Guardian δήλωσε «Στο ΣΥΡΙΖΑ είμαστε έτοιμοι να φέρουμε την αλλαγή» καθώς επίσης «H χώρα βρίσκεται σε πόλεμο» 

Η περιφερειάρχης Αττικής αναφέρετε στην αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος που έχει καταστραφεί, και τονίζει ότι η Αριστερά μπορεί και θα φέρει μία ανάσα φρέσκου αέρα. (Σαφώς, αυτή τη καταστροφή, κάποιος την είχε διαγνώσει πριν το σύνολο των υπολοίπων, είχε αναφερθεί εκτενώς δημόσια, και σαφώς κάποιοι γνώριζαν εκ προοιμίου τι έπεται στη χώρα μας. Σήμερα κάποιοι εξ αυτών κάτι κερδίζουν, αυτός που έκανε τις προγνώσεις;)

Όπως γράφει η εφημερίδα σε χθεσινό της άρθρο η πρώτη προτεραιότητα της ήταν να αυξήσει τις δαπάνες για την κοινωνική πρόνοια από € 1,9 σε € 13,5 εκ. Με τα επιπλέον χρήματα, έχουν δημιουργηθεί τράπεζες τροφίμων  σε συνεργασία με την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία, και παρέχετε υγειονομική περίθαλψη στους ανασφάλιστους,και υποστήριξη σε γυναίκες που έχουν υποστεί κακοποίηση - ένα αυξανόμενο πρόβλημα από την αρχή της κρίσης.

Οι δηλώσεις της Ρένας Δούρου στη Guardian:

«Έρχονται εδώ και λένε αυτά τα πράγματα για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ότι είναι προάγγελος του χάους. Και ρωτώ: ποιο είναι το χάος; Τα τελευταία πέντε χρόνια δεν έγινε καμία διαρθρωτική μεταρρύθμιση και όλοι είδαμε τις πολιτικές που οδήγησαν στο χάος»,

«Από την ίδρυση του σύγχρονου ελληνικού κράτους, το 1821, δεν υπήρξε ποτέ η Αριστερά στην εξουσία. Η Αριστερά μπορεί και θα φέρει μία ανάσα φρέσκου αέρα»,

«Όλοι οι φίλοι μου είναι οικονομικοί μετανάστες. Έφυγαν για να ξεφύγουν από τη φτώχεια και την ανεργία που χτύπησε ρεκόρ. Όσοι από εμάς έχουν παραμείνει αντιμετωπίζουν έναν διπλό πόλεμο: να λύσουν τα άμεσα προβλήματα, αλλά και να αποκαταστήσουν την αξιοπιστία και την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος που έχει καταστραφεί. Στο ΣΥΡΙΖΑ είμαστε έτοιμοι να αδράξουμε την ευκαιρία και να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις για να φέρουμε την αλλαγή».

Υποσημείωση: Δεδομένης της τεράστιας αύξησης από 1,9 σε 13,5 εκ. ευρώ αυξήσεων των δαπανών για τη κοινωνική πρόνοια, καθώς και του φρέσκου αέρα, χρήσιμο είναι κάποιοι ενήμεροι να φροντίσουν να περάσουν όσα τους παρέδωσα, καθώς και τι ισχύει.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ρένα Δούρου: H χώρα βρίσκεται σε πόλεμο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">