ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αλ. Τσίπρας: Σήμερα ηττήθηκε η Ελλάδα των ελίτ (Video)



Για ιστορική νίκη του λαού έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας από τα Προπύλαια ενώ θέτοντας το στόχο για την επόμενη ημέρα είπε ότι «δεν θα επιδιώξει ούτε ρήξη ούτε συνέχιση της υποταγής θα γίνει ανεκτή».

»Σήμερα ο ελληνικός λαός έγραψε ιστορία. Η ελπίδα έγραψε ιστορία. Ο κυρίαρχος λαός έδωσε ισχυρή εντολή, αδιαμφισβήτητη.

»Η Ελλάδα αφήνει τη λιτότητα της καταστροφής, μία πενταετία ταπείνωσης. Προχωράει με αξιοπρέπεια σε μία Ευρώπη που αλλάζει.

»Σήμερα έχουμε ένα πανηγύρι, μια γιορτή. Από αύριο ξεκινάμε σκληρή δουλειά. 

»Η ετυμηγορία του ελληνικού λαού κλείνει με τρόπο αδιαμφισβήτητο τον φαύλο κύκλο της λιτότητας στην πατρίδα μας. Η ετυμηγορία του ελληνικού λαού, η δική σας ετυμηγορία ακυρώνει σήμερα με τρόπο αδιαμφισβήτητο τα μνημόνια της λιτότητας και της καταστροφής. Η ετυμηγορία του ελληνικού λαού καθιστά πλέον την τρόικα παρελθόν για το κοινό ευρωπαϊκό μας πλαίσιο.

»Έχουμε πλήρη επίγνωση ότι ο ελληνικός λαός δεν μας δίνει σήμερα λευκή επιταγή, αλλά μας δίνει εντολή εθνικής αναγέννησης και αποκατάστασης της κοινωνικής συνοχής στην πατρίδα μας. Θα αξιοποιήσουμε την εμπιστοσύνη και θα σχηματίσουμε κυβέρνηση όλων των Ελληνίδων και όλων των Ελλήνων. Θα εμπιστευτούμε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα ξεχωριστά, ανεξάρτητα από το αν μας ψήφισε ή δεν μας ψήφισε. Θα αγωνιστούμε όλοι και όλες μαζί για να ξαναχτίσουμε την πατρίδα μας σε νέες σταθερές και δίκαιες βάσεις δικαιοσύνης και προκοπής.

Υποσημείωση: Εμείς μπορούμε να πούμε, ο Καιρός Γαρ Εγγύς, σαφώς όχι για την δευτέρα παρουσία, ελπίζουμε για έναν ποιοτικότερο σοσιαλισμό χωρίς τις παθογένειες των ανθρωπίνων αδυναμιών, και  δεδομένης της επαναλειτουργίας της ΕΡΤ, πρέπει να εξεταστεί το ενδεχόμενο της ισοκατανομής σε επίπεδο νομού.
Θα εμμένω μέχρι τέλους στην αρχική μου τοποθέτηση, ισοκατανομής δημόσιων μέσων σε επίπεδο νομού και χώρας, θεωρώντας ότι δημιουργείται καλύτερος πολιτειακός και πολιτισμικός συντελεστής, που μακροπρόθεσμα θα ενισχύσει τόσο τον πολιτισμό όσο και το πολίτευμα. Η αυτοδυναμία και οι δυνατότητες των ιδιωτικών ισχυρών οικονομικά μέσων, καθώς και τα πολλά παρεχόμενα προσωπικά δεν με καλύπτουν, ούτε τα παρακολουθώ. Κάποιοι γνωρίζαμε εκ προοιμίου τι μετεξέλιξη θα υπάρξει όταν τα μέσα χειραγώγησης του λαού θα βρίσκονται στα χέρια λίγων οικογενειών.



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αλ. Τσίπρας: Σήμερα ηττήθηκε η Ελλάδα των ελίτ (Video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">