ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Συνέλευση των πολιτών στο Σύνταγμα 15/02/2015 (Video)



Αποσπάσματα των ομιλιών των πολιτών στην πλατεία Συντάγματος.

Λίγες ώρες απομένουν μέχρι την έναρξη του κρίσιμου Eurogroup που είναι προγραμματισμένο για τις 16:00 το απόγευμα της Δευτέρας στις Βρυξέλλες.

Ενώ οι Έλληνες - Ελληνίδες είχαν κατακλύσει τη πλατεία Συντάγματος, για το Ελληνικό χρέος και το κρίσιμο Eurogroup, την ίδια ώρα υπήρχε παράλληλα κινητοποίηση Κούρδων στην άλλη πλευρά του κοινοβουλίου, με αξίωση την απελευθέρωση του ηγέτη τους.  



Γι'αυτό το κρίσιμο Eurogroup, καθώς και για τη στάση της Ελληνικής κυβέρνησης, το πρώτο λόγο πρέπει να τον έχουν οι πολίτες - ο Ελληνικός λαός.



Οι πολίτες κατέκλυσαν το Σύνταγμα με βασικά μηνύματα  "Δεν φοβόμαστε, δεν εκβιαζόμαστε, λέμε όχι στη λιτότητα, υψώνουμε τη φωνή μας και επιλέγουμε την αξιοπρέπεια". 



Έπειτα των πολλών φωτογραφιών, και εκατοντάδων πλάνων, από τα πολλά συστημικά media, δεν διαπιστώσαμε κανένα να ασχοληθεί με τη συνέλευση των πολιτών, η οποία ξεκίνησε στις 8 μ.μ.



Προσωπικά θεωρώ ότι πρέπει να δοθεί έμφαση από τους πολιτικούς μας - την κυβέρνηση - σε όσα ειπώθηκαν από τους πολίτες.


Στο βίντεο του Γλυφάδα web αποσπάσματα από τη συνέλευση των πολιτών στο Σύνταγμα, το οποίο αποστέλλεται στην Ελληνική κυβέρνηση με την επιθυμία να εισακουστούν τα αιτήματα των πολιτών, και επιπροσθέτως να τεθεί άμεσα νέο σχέδιο νόμου για τα διαπλεκόμενα. (Επιτέλους, ένα (1) ΜΜΕ στον κάθε ιδιοκτήτη, και με όρους πλήρους πλουραλισμού κάλυψης των γεγονότων)


Τέλος, θυμίζω τις επανειλημμένα διώξεις κατασχέσεις του ενός (1) ραδιοσταθμού στα νότια, που παραμένει κλειστός 11 χρόνια, ενώ τα διαπλεκόμενα συμφέροντα λειτουργούν σειρά ραδιοτηλεοπτικών χωρίς να καλύπτουν πλουραλιστικά τα γεγονότα. (Δεν είναι ντροπή να λέμε, ακόμη και σήμερα, ότι η δημοκρατία στη χώρα μας νοσεί για τα συμφέροντα της οικονομικής ελίτ)


Ρεπορτάζ: Γιάννης Κουρδομένος
Γλυφάδα fm 1977 - 2004 Διώξεις & Κατασχέσεις 
(Για την ωφέλεια της διαπλοκής) 
Η πλατεία Συντάγματος στο τέλος της  συγκέντρωσης 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Συνέλευση των πολιτών στο Σύνταγμα 15/02/2015 (Video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">