ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ολοκληρώθηκε το νέο Application Aperitivo Jetset Lounge

H CYTA Cyprus και η FOCUS-ON GROUP ολοκλήρωσαν, με επιτυχία, το νέο Mobile Application του Aperitivo Jetset Lounge. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε λειτουργικά συστήματα iOS & Android και συμβατή με Tablet & Smartphone.

Το Mobile Application έχει σχεδιαστεί με τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους βασισμένο στο lounge χαρακτήρα του Aperitivo Jetset Lounge. Οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να βρουν πληροφορίες για το μενού, τα νέα, τις εκδηλώσεις και να επικοινωνήσουν απευθείας μέσα από το περιβάλλον της εφαρμογής για να κάνουν την κράτησή τους. 

Επίσης, μέσα από από μια ειδικά διαμορφωμένη λειτουργία βασισμένη σε πρότυπα μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι θαμώνες μπορούν να «ανεβάσουν» τις φωτογραφίες τους και όλοι οι χρήστες να αφήσουν τα σχόλια τους.
Το Aperitivo Jetset Lounge ακολουθώντας πάντα τις τάσεις της εποχής έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στο κοινό του!

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή του Aperitivo Jetset Lounge και ενημερωθείτε από όπου κι αν βρίσκεστε:



H CYTA σε συνεργασία η FOCUS-ON GROUP κατασκευάζουν εφαρμογές Android, IPhone (native εφαρμογές, custom εφαρμογές), σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας. 


Υποσημείωση του Γ.Κ: Κάποια στιγμή θα επισκεφθώ τη τοπική FOCUS-ON, δεδομένου ότι δραστηριοποιούνται στο τομέα Mobile Application, να καταθέσω κάποιες προτάσεις - σχέδια - για μελλοντικές υλοποιήσεις, θεωρώντας ότι πρέπει να υπάρξει διεύρυνση των τηλεπικοινωνιών στη χώρα μας, και νέα πρότυπα για την επικοινωνία.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ολοκληρώθηκε το νέο Application Aperitivo Jetset Lounge Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">