ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήλωση υποψηφιότητας του Γιάννη Κουρδομένου για τη θέση του συμπαραστάτη

Γιάννης Κουρδομένος
Καρχηδόνoς 8 Γλυφάδα
email: glyfadaweb@gmail.com









Γλυφάδα 18/02/2015

ΑΙΤΗΣΗ: Προς τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου Γλυφάδας
ΘΕΜΑ: Κατόπιν της από 13-2-2015 προκήρυξης του κ. Δημάρχου Γλυφάδας, δήλωση υποψηφιότητας του Γιάννη Κουρδομένου για τη θέση του συμπαραστάτη
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: κ. Δημάρχου Γλυφάδας Γ.Παπανικολάου

Κύριε Πρόεδρε,
Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Καταθέτω την αίτηση μου θεωρώντας ότι μπορώ να συνδράμω καθοριστικά στη διασφάλιση της αμεροληψίας της δημοτικής μας αρχής, και τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών, και των επιχειρήσεων, καθώς και την αποσυμφόρηση του φόρτου δημάρχου και των αιρετών οργάνων του δήμου μας από τη συσσώρευση αιτημάτων και παραπόνων των συμπολιτών μας.

Βασική επιθυμία μου η επίτευξη επίλυσης των ζητημάτων που αφορούν τους συμπολίτες μας, ώστε ο δήμος μας να έχει ουσιαστική εξοικονόμηση πόρων, και οι δημοτικοί μας σύμβουλοι να μπορούν να επικεντρώσουν στα μείζονος σημασίας.

Όντας ο πολίτης που αρχικά αξίωσε στη χώρα μας τον θεσμό του συμπαραστάτη, ώστε οι παρεχόμενες υπηρεσίες της τοπικής αυτοδιοίκησης προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις να διέπονται από τις αρχές της χρηστής και διαφανούς διοίκησης, όπως και σε τοπικό επίπεδο, ο δημότης που επανειλημμένα αξίωσε την εφαρμογή του συμπαραστάτη στον δήμο μας, λαμβάνω την τιμή χωρίς ιδιαίτερες περιστροφές να υποβάλω την υποψηφιότητα μου.

Η υποψηφιότητα μου αποσκοπεί αποκλειστικά για την καταπολέμηση της κακοδιοίκησης, την οποία σαφώς κανείς δεν επιδιώκει, όμως πολλές φορές δημιουργείται δεδομένου του φόρτου εργασίας δημάρχου και αιρετών. 

Τονίζω, ότι η επίλυση των όποιων προβλημάτων ταλανίζουν τους συμπολίτες μας, θα τύχει της ενδεδειγμένης μέριμνας,  ιεραρχώντας τις προσφυγές των συμπολιτών μας, και φροντίζοντας να υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση της διοικήσεως, με συχνές διατυπώσεις προτάσεων βελτίωσης, όπου και όταν υφίσταται προβληματικός τομέας.



Με εκτίμηση

Γιάννης Κουρδομένος

Υποσημείωση: Αποστέλλεται ηλεκτρονικά στον δήμο Γλυφάδας, και αιτούμαι να τυπωθεί καθώς και να επιδοθεί στο προεδρείο του δήμου.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήλωση υποψηφιότητας του Γιάννη Κουρδομένου για τη θέση του συμπαραστάτη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">