ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στη Γλυφάδα φροντίζουν για τον πολίτη!

Ο Τομέας Πολιτισμού του Δήμου μας που σαφώς δεν μπορεί να είναι άλλος πλην της (κ. Βάνα Μπάρμπα) διοργανώνει Ομάδες Προσωπικής Ανάπτυξης κάθε Σάββατο 11π.μ – 2μ.μ στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας σε συνεργασία με την Ειδική Παιδαγωγό- Ψυχολόγο κ. Κατερίνα Φίλη. 

Ξεκινάμε από το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου. Σας θέλουμε μαζί μας και με την συμμετοχή πολλών ειδικευμένων ατόμων στο τομέα της ψυχικής υγείας να ανακαλύψουμε μαζί τον δρόμο της ψυχικής μας ενδυνάμωσης.

Υποσημείωση του Γ.Κ: Σαφέστατα, επί δεκαετίες ο τομέας Πολιτισμού του δήμου Γλυφάδας στέκεται αντίθετα στον τοπικό πολιτισμό (όπως τον αντιλαμβάνομαι προσωπικά). Το ίδιο ισχύει με το σύνολο των εμπλεκόμενων - αιρετών - οι οποίοι αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά της πόλης μας.

Το αυταπόδεικτο - αδιάψευστο γεγονός - επί πέντε δεκαετίες να εκλέγονται δημότες - δημότισσες Γλυφάδας, για την συμβολή τους τόσο στον τοπικό πολιτισμό, όσο και στα κοινά της πόλης μας, και το καθολικό έλλειμμα αρωγής, όπως και τοποθετήσεων από τη πλευρά όσων αξίωσαν την εκλογή τους, κατά μαρτυρούν δόλο και σκοπιμότητες που δεν συνάδουν με τον θεσμικό ρόλο που αξίωσαν.

Κάποιοι συμπολίτες μας στη-ν Γλυφάδα, είχαν την υποχρέωση αξιώνοντας την εμπλοκή τους με τα κοινά, να διασφαλίζουν την εκπροσώπηση των κατοίκων, και τα συμφέροντα του τόπου, και αντί αυτών που όφειλαν και οφείλουν στην περιοχή, και τους κατοίκους, κινούν νήματα κατακερματισμού, διχασμού, που αποβαίνουν διαχρονικά κατά του τοπικού πολιτισμού και των δομών που δικαιωματικά έπρεπε να υφίστανται στα Νότια προάστια Αττικής.

Μια ημερίδα με θέμα τις μεθόδους - τρόπους εκλογής των αιρετών - όπως και τις βασικές υποχρεώσεις τους - ειδικά στα νότια προάστια που δεν υφίσταται ούτε ένα (1) ιδιωτικό η δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό ΜΜΕ, πότε θα την διοργανώσουμε;

*Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ, δεδομένου ότι δεν υπάρχει κάποια προσωπική διαμάχη με την κ.Μπάρμπα, απλά επισημαίνω τι υφίσταται διαχρονικά.

*Επίσης, το αυταπόδεικτο της ουράς ''ενημερωτικών'' διαδικτυακών στα νότια προάστια Αττικής, και την Γλυφάδα, χωρίς να υπάρξει τοποθέτηση για το ζήτημα που έθετε ο δημότης, μαζικής δομής στα νότια - με βασικό τοπικό προηγούμενο - τι δηλώνει; Δηλώνει ότι σήμερα στη Γλυφάδα και τα νότια έχουμε MAZIKH ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ;

*Επιπροσθέτως, ένας δήμος που λόγω κομματικών - πολιτικών σκοπιμοτήτων δεν έγινε ποτέ αρωγός των δημοτών, το αντίθετο, και επιλεκτικά δραστηριοποιείται υπέρ του ενός η του άλλου, βρίσκεται στο-ν σωστό δρόμο; 

Οι δύσκολες συνθήκες που γεννάει η καινούργια εποχή! Αυτές οι συνθήκες δεν έχουν τους φυσικούς τους δημιουργούς οι οποίοι έχουν ονοματεπώνυμο;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στη Γλυφάδα φροντίζουν για τον πολίτη! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">