ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γ.Σ.Γλυφάδας: Κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας

Στο ξενοδοχείο CONGO PALACE , την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, ο Γ.Σ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ έκοψε με μεγάλη επιτυχία την παραδοσιακή βασιλόπιτα, με την ευλογία του Αιδεσιμότατου, πατέρα Γεωργίου- Φειδόπουλου.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν , οι αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν και συμμετείχαν, στα Πανελλήνια πρωταθλήματα το έτος 2014.


Τίμησαν με την παρουσία τους, τον Γ.Σ. Γλυφάδας ο Δήμαρχος κ. Παπανικολάου Γιώργος ,ο πρόεδρος του ΔΣ του Δήμου Γλυφάδας κ.Παναγάκος Στρατής, ο αντιδήμαρχος κ.Νιτσιόπουλος Δημήτριος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ.Βουγιουκλάκης Αιμήλιος,Ακρίβος Δημήτριος, Λεβετσοβίτης Νίκος, Βοργιάς Σωτήρης, Κουρουπάκης Στυλ., Παπάζογλου Μαρία καί Βαγγελάτου Ειρήνη.
Ο πρώην Δήμαρχος Λανδράκης Στέλλιος , η πρόεδρος των Ανοικτών Οριζόντων κα Λιγνού Αθήνα, η τ.δημ.σύμβουλος κα Δάφνη Μπίλια, ο τ. αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Γλυφάδας Δήμου Σπυρίδων, οι Α΄ και Γ΄ Αντιπρόεδροι του Σ.ΕΓ.Α.Σ. κ.κ. Σταματόπουλος Ιωάννης καί Δημάκος Δημ, ο τεχν.σύμβουλος κ.Ματάκης Στεφ., οι πρώην τομεάρχες αθλητισμου του Δήμου Γλυφάδας κ.κ. Κάννος Στράτος και Λούμος Χρήστος, ο Λυκειάρχης του 1ου Λυκείου Γλυφάδας κ.Βαρελάς Αρης, η κα. Μπακάλη Πόπη , υπευθυνη του γραφείου φυσικής αγωγής Δ΄ Αθήνας, ο κ.Δημ. Θέρριος απο την PFIZER HELLAS Α.Ε. , καί ο κ. Χαράλαμπος Αλεξανδρής.

Απο τήν εφημερίδα ΠΑΛΜΟΣ κα.Φιλιπποπούλου Εφη και ο κ.Πουλάκης Μάνος. Επίσης ο πρόεδρος Ανδρέας Καγκελάρης , το Δ.Σ. του ΓΣ Γλυφάδας και πλήθος γονέων , αθλητών-αθλητριών.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γ.Σ.Γλυφάδας: Κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">