ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καμμένος: «Τα τείχη Βερολίνου συνήθως πέφτουν. Πέφτουν από τους λαούς»

«Ο ελληνικός λαός έχει φτάσει πια στην εξαθλίωση. Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, στην εκπομπή του Γ.Αυτιά με το μέγαρο των εκατομμυρίων στη Βούλα. 

Σχολιάζοντας τις πιέσεις που δέχεται η Αθήνα από Μέρκελ και Ντράγκι, ο κ. Καμμένος είπε: «Τα τείχη Βερολίνου συνήθως πέφτουν. Πέφτουν από τους λαούς» και τόνισε: «Η κυβέρνηση έχει τη στήριξη του συνόλου των Ελλήνων. Ενώσαμε τους Ελληνες και αυτό ήταν κάτι σημαντικό. Εδώ πια διαπραγματεύεται η Ελλάδα. Δεν διαπραγματευόμαστε ούτε με σκυμμένο το κεφάλι, ούτε στα τέσσερα».


Και ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. αναφερόμενος στην πολιτική που ακολούθησε η προηγούμενη κυβέρνηση σημείωσε: «Αυτή η πολιτική τελείωσε τώρα και δεν έχουν απέναντί τους τον κ. Σαμαρά και τον κ. Βενιζέλο, να το καταλάβουν αυτό».

Υποσημείωση του Γ.Κ: Υποχρέωση δική σας, τώρα, είναι να πέσει και η διαπλοκή των ΜΜΕ, που σε καθεστώς Αντισυνταγματικότητας φέρει μερίδιο της ευθύνης για όσα ισχύουν, όπως ισχύουν στη χώρα μας. Όσα ισχύουν αποτελούν θεσμική εκτροπή. Όπως φαίνεται σε κάποιους δεν αρκούσε που διέθεταν ενημερωτικές ραδιοτηλεοράσεις, τα ήθελαν όλα, σχεδόν μονοπωλιακά, και έχουμε το αποτέλεσμα του νεοφιλελευθερισμού που καταργεί το Σύνταγμα. Κάποιοι είχαμε προβλέψει πριν από δεκαετίες ποια είναι η συνέχεια.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καμμένος: «Τα τείχη Βερολίνου συνήθως πέφτουν. Πέφτουν από τους λαούς» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">