ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Δημήτρης Βίτσας Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ

Φαβορί για τη θέση του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να είναι ο νυν Γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Βίτσας.

Ο κ. Βίτσας που εξελέγη στη Β' Αθήνας, αναμένεται όπως όλα δείχνουν να καταλάβει το δύσκολο έργο του συντονιστή της νέας και πολυπληθούς κοινοβουλευτικής ομάδας της Κουμουνδούρου, σε μία προσπάθεια να αποφευχθούν οι παραφωνίες και να λειτουργήσουν άπαντες με την ευθύνη της κυβερνητικής πλειοψηφίας. 

Για τη θέση του Δ.Βίτσα στο ΣΥΡΙΖΑ προορίζεται ο Τ.Κορωνάκης, μέχρι σήμερα επικεφαλής του οργανωτικού βραχίονα του κόμματος.

Ριζικές αλλαγές στο στελεχιακό δυναμικό του κόμματος, καθώς και νέους ρόλους στην κοινοβουλευτική ομάδα ετοιμάζει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Μετά την εκλογική νίκη και το σχηματισμό κυβέρνησης, τα επόμενα βήματα αφορούν στη στελέχωση των κομματικών θέσεων και της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής Αττικής Αλέξης Μητρόπουλος εκτιμάται ότι προορίζεται για κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος.

Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος θεωρείται πιθανό να γίνει και ο Νίκος Φίλης, ο διυεθυντής της Αυγής, ο οποίος δήλωσε ότι θα αποχωρήσει από τη θέση του στην εφημερίδα.

Για το γραφείο Τύπου του κόμματος ακούγονται τα ονόματα του Αλέκου Καλύβη και του Χρήστου Στάικου.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Δημήτρης Βίτσας Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">