ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κρίσιμη η σημερινή Οικονομική Επιτροπή στο Δήμο Γλυφάδας

Χαρακτηρίζεται κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Γλυφάδας, η οποία θα συνεδριάσει στις 8 μ.μ, δεδομένου ό,τι σήμερα Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015, έχουμε τη συμπλήρωση – τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος, καθώς και την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του δήμου για το οικονομικό έτος 2015.

Όπως γνωρίζετε, γι' άλλη μια φορά, από τη νέα διοίκηση δεν λαμβάνονται υπ' όψιν τα πάγια αιτήματα των δημοτών.

Τα αιτήματα μας δεν εισακούστηκαν, και ερήμην αυτών, οι διοικούντες προσπαθούν να περάσουν έναν οικονομικό προϋπολογισμό, για το 2015, που αντιτίθεται στις τοπικές ανάγκες των δημοτών και του τόπου.

Σας καλούμε να παρευρεθείτε στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, ώστε να αποτρέψουμε την διοίκηση από μια αλόγιστη χρήση του δημοτικού χρήματος.

Ο δήμος και οι αιρετοί έχουν υποχρέωση να υπερασπίζονται τα συμφέροντα του τόπου και των δημοτών, καθώς και να τους εκπροσωπούν επάξια με σεβασμό στο δημόσιο χρήμα. 

Δεν επιθυμώ τον λαϊκισμό, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να παρακάμψουμε τα τοπικά δεδομένα εκλεγμένων αιρετών - διοικήσεων - επί πολλά χρόνια, οι οποίες στρέφονται κατά του δημόσιου συμφέροντος, των αιτημάτων των δημοτών, της ισοκατανομής στο σύνολο των συνοικιών της πόλης, και δημιουργούν είτε προνομιακού χαρακτήρα συνοικίες, είτε προνομιούχους κατοίκους.  

Κυρίες και κύριοι συμπολίτες, επί δεκαετίες γνωρίζεται τη λειτουργία των αιρετών συμπολιτών μας, καθώς και το έλλειμμα ενδεδειγμένης χρηστής διοικήσεως.

Γνωρίζεται ότι επί δεκαετίες αναμορφώνεται το εμπορικό κέντρο της πόλης - το οποίο έχει κοστίσει πάνω από 30 εκ. ευρώ, ενώ για τις υπόλοιπες συνοικίες δεν γίνεται σχεδόν τίποτα.

Λόγω του ό,τι οι περισσότεροι κάτοικοι είμαστε των υπολοίπων συνοικιών, οι οποίες υποβαθμίζονται επί δεκαετίες, χωρίς τάση αναπαραγωγής του διχαστικού χαρακτήρα που γεννάται από τις εκάστοτε διοικήσεις, θεωρώ ότι πρέπει να εξευρεθεί επιτέλους η χρυσή τομή - φόρμουλα - ισοκατανομής πόρων στο σύνολο της πόλης, και  αποτελεί υποχρέωση όλων των κατοίκων να το υποστηρίξουν.

Επιπροσθέτως, είμαστε κάθετα αντίθετοι στη δημιουργία κοιμητηρίου στο στρατόπεδο της αεροπορίας, αξιώνοντας σύγχρονο διαδημοτικό κοιμητήριο στα όρια της πόλης - στο Ελληνικό - πλήρους κάλυψης των τοπικών αναγκών.

Τέλος, τονίζω και την συστηματική παρανομία - αναλγησία - των εκλεγμένων διοικήσεων στη Γλυφάδα, οι οποίες δεν έγιναν αρωγοί επί δεκαετίες, και είτε παρανόμησαν υπηρετώντας διαπλεκόμενα, είτε κωφεύουν, ώστε να μην υφίσταται λειτουργία ενός άμεσου τοπικού ΜΜΕ όλων των δημοτών, που αποτελούσε και αποτελεί αναγκαιότητα στα νότια προάστια.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Διώξεις & Κατασχέσεις, ενώ για την διαπλοκή της οικονομικής ελίτ υπάρχει άλλο Σύνταγμα, άλλοι νόμοι, άλλες νοοτροπίες, και άλλες πρακτικές (Δεκαετίες αιτημάτων, και 11 χρόνια κλειστός)


Δήμος Γλυφάδας: 5η Πρόσκληση Οικονομικής Επιτροπής (16.2.15)

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κρίσιμη η σημερινή Οικονομική Επιτροπή στο Δήμο Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">