ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αν δοθεί μια άδεια σε εμάς κερδίζει και ο τοπικός πολιτισμός και το κοινωνικό σύνολο!

Επί τέσσερις δεκαετίες υπήρχε δημόσια μια διακήρυξη - δια στόματος του υποφαινόμενου - για αδειοδότηση του τοπικού ραδιοσταθμού ΓΛΥΦΑΔΑ FM. Αντί αυτού δεχτήκαμε επανειλημμένα διώξεις και κατασχέσεις.

Επισημαίνω ότι: 

Αν είχε δοθεί, η αν δοθεί μια άδεια στο υποφαινόμενο, κερδίζουν τόσο ο τοπικός πολιτισμός, όσο το σύνολο των παρατάξεων, υποψηφίων, τοπικών φορέων, δημοτών, κ.τ.λ. άρα η τοπική κοινωνία, δημοκρατία - πολιτισμός διότι θα αλλάξουν άρδην τα δεδομένα και θα υφίσταται μαζικός χαρακτήρας ενημέρωσης.(Θα δώσουμε το μικρόφωνο - αέρα - στο κοινωνικό σύνολο, ώστε να υφίσταται ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ)

Σε πλήρη καθολική αντιδιαστολή, αν γίνετε ένα ρουσφέτι από τα κόμματα εξουσίας, σε κάποιες από τις οικογένειες της Γλυφάδας, (όπως έχουν γίνει χιλιάδες) δεν κερδίζει ούτε ο τοπικός πολιτισμός, ούτε το σύνολο των παρατάξεων, υποψηφίων, τοπικών φορέων, δημοτών, κ.τ.λ. άρα γίνετε σαφής η διαφορά ανάμεσα σε ένα ζήτημα ενός δημότη με των υπολοίπων.

Καλή σας νύχτα, στον ''μεσαιωνικού τύπου'' τοπικό μας πολιτισμό, και χαιρετίστε μου την κυβέρνηση, δεδομένου ότι προσωπικά ποτέ δεν αξίωσα και δεν αξιώνω ρουσφέτια. Το ζητούμενο διαχρονικά ήταν πολιτική λύση με θέσπιση σχεδίου νόμου για τα τοπικά ραδιόφωνα, όπως έκαναν στην συνέχεια το 2000 στις Η.Π.Α, η αρωγή της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και αρμοδίων στην οποία κατέληγαν τα κατασχεμένα.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Δεδομένων όσων ισχύουν, όπως ισχύουν, διαδικτυακά δεν ακολουθώ την ενδεδειγμένη οδό. (Γνωρίζεις ποιοι και πως κατέστρεψαν την ομαλή μετεξέλιξη στην περιοχή μας)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αν δοθεί μια άδεια σε εμάς κερδίζει και ο τοπικός πολιτισμός και το κοινωνικό σύνολο! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">