ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μη ξεχνάτε ότι Κόκκορης - Παπανικολάου είναι οι Μνημονιακοί δήμαρχοι

Πολύς λόγος γίνετε τελευταία για την υποτονική στάση Κ.Κόκκορη στην αντιπολίτευση της Γλυφάδας, αν και δεν θα έπρεπε να συμβαίνει, δεδομένου ότι πλην του θεαθήναι και των εντυπώσεων, όλοι γνωρίζουν ότι Κόκκορης Παπανικολάου είναι οι Μνημονιακοί δήμαρχοι, σε μια χώρα που στρέφεται κατά των Μνημονίων.

Σε μια χώρα που άλλαξε σελίδα πολιτικής, στην Γλυφάδα τέως και νυν δήμαρχος εκφράζουν το χθες, το παλιό, το φθαρμένο, και ειδικά όταν οι κάτοικοι - δημότες - Γλυφάδας ακούν για ανιδιοτέλεια κομματικών στελεχών, που όπως γνωρίζετε διαβιούν με το δημόσιο χρήμα πολλά χρόνια, αντιδρούν...

Οι κ.Παπανικολάου και Κόκκορης είναι το ίδιο νόμισμα, είναι τα δυο κόμματα που οδήγησαν τη χώρα μας στο παρόν, δεν πρέπει να το ξεχνά κανείς, διέπονται από την ίδια τακτική πολιτικής, άρα συμπολίτευση Γ.Παπανικολάου, αντιπολίτευση Κ.Κόκκορη είναι το ίδιο και το αυτό.

Το βλέπουμε με όσα ισχύουν για το κοιμητήριο στη πόλη μας, που αποτελούσε και αποτελεί πάγια αναγκαιότητα, και επέλεξαν και οι δυο κόντρα σε δημοκρατικές διαδικασίες θεσμική εκτροπή, τόσο για το ιδιοτελές τους συμφέρον, όσο και για των κομμάτων τους, χωρίς να φέρουν το ζήτημα στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης, και να υπάρξει η απαιτούμενη διαδικασία.

Ο μεν κ.Κόκκορης επέλεξε μια καραμπινάτη παρανομία ερήμην όλων των παρατάξεων με την καταπάτηση της Α'Ζώνης του Υμηττού, και ο κ.Παπανικολάου σε απτή συνεργασία με το κόμμα του, στο προοίμιο των εθνικών εκλογών, πέρασε ένα εκπρόθεσμο σχέδιο νόμου για δημιουργία κοιμητηρίου επίσης στην Α'Ζώνη του Υμηττού.

Εμείς ως κάτοικοι Γλυφάδας γνωρίζουμε μια αντιπολίτευση, και αυτή δεν είναι του κ.Κόκκορη, η οποία τάσσεται κατά της δημιουργίας κοιμητηρίου στην Α'Ζώνη του Υμηττού, αξιώνοντας σύγχρονο διαδημοτικό κοιμητήριο στα όρια του δήμου μας. 

Με ελλειμματική μαζική ενημέρωση στα νότια, δεδομένου ότι δεν υπάρχει ούτε ένα ραδιοτηλεοπτικό μέσο, πολλοί συμπολίτες μας αδυνατούν να γνωρίζουν τι διαμορφώνεται τοπικά ερήμην όλων, άρα τονίζω για άλλη μια φορά ότι αποτελεί υποχρέωση όλων των τοπικών παρατάξεων να αξιώσουν την ισχύ των αυτονόητων.

Το ένα χέρι νίβει το άλλο, και η δημοκρατία απαιτεί μαζικές ενέργειες.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μη ξεχνάτε ότι Κόκκορης - Παπανικολάου είναι οι Μνημονιακοί δήμαρχοι Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">