ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ετεροχρονισμένα έγιναν ''όλοι'' αντί - διαπλεκόμενοι

Πραγματικά δεν θυμάμαι ούτε ένα άτομο, από τις χιλιάδες αντί-διαπλεκόμενων του παρόντος, να είχε ταχτεί ανοιχτά κατά της διαπλοκής, όταν καθημερινά επί τέσσερις ώρες καταφερόμουν κατά της πολιτικοοικονομικής διαπλοκής κατονομάζοντας συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις.

Έπειτα από δεκαετίες πολιτικοοικονομικής σήψης, συναντάμε καθημερινά χιλιάδες αντί-διαπλεκόμενους - αντί-διαπλεκόμενες, που ανακάλυψαν ετεροχρονισμένα πρόσφορο έδαφος να εκδηλώνουν με το αζημίωτο την απέχθεια προς κάθε διαπλεκόμενο στη χώρα μας, με ασαφείς σολοικισμούς.

Κάλλιστα μπορούσα να τους στείλω δημόσια στο ανάθεμα, άλλωστε δεν θα ήταν η πρώτη φορά, αντ' αυτού θέλω να επισημάνω στους κάθε λογής ανερμάτιστους, που εκδηλώνουν από κάθε λογής media  για το θεαθήναι την αντίθεση τους στην διαπλοκή, και για τους ημιμαθείς νεοέλληνες που ταυτίζονται κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια με κάθε ''καρυδιάς καρύδι'', ότι υπάρχει η οδός της ολοκλήρωσης (...) και η οδός της απόρριψης (...)

Είτε ολοκληρώνεις το ορθό χωρίς φανφάρες ώστε να υπάρξει το ενδεδειγμένο αποτέλεσμα, είτε ανοίγεις την πόρτα να περάσουν οι επόμενοι. 

Καθαρά, δημόσια, τις προτάσεις σας προς ολοκλήρωση.

Ενδεικτικά, ο υποφαινόμενος επί σειρά ετών ήταν σαφής: Ένα (1) ραδιοτηλεοπτικό στον οιονδήποτε, και τίποτα περισσότερο, ακόμη και στην περίπτωση που είναι το ένα (1) παγκοσμίως στη λίστα δισεκατομμυριούχων. 

Αν δεν εφαρμοστεί στη πράξη, και δεν ισχύσει, έχετε αποτύχει παταγωδώς να διασφαλίσετε μια υγιή Δημοκρατία, τόσο οι πολιτικοί, όσο και το σύνολο των πολιτών.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ετεροχρονισμένα έγιναν ''όλοι'' αντί - διαπλεκόμενοι Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">