ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Προπηλακισμοί στο δημοτικό συμβούλιο Γλυφάδας (Video)



Του Γιάννη Κουρδομένου

Τεταμένη ήταν η χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Γλυφάδας, και υπήρξε επεισόδιο προπηλακισμού ανάμεσα στο κοινό της συνεδριάσεως.

Όπως ακούγεται χαρακτηριστικά στο βίντεο που παρακολουθείτε, υπάρχει καταγγελία για μπράβους του τέως δημάρχου Κώστα Κόκκορη, ο οποίος καλούσε την παρέμβαση της αστυνομίας.

Έπειτα από λίγα λεπτά κατέφθασε περιπολικό στο δημαρχείο Γλυφάδας, και οι εμπλεκόμενοι της εξύβρισης και του προπηλακισμού οδηγήθηκαν στο Α.Τ.Γλυφάδας. Δεν γνωρίζουμε ποια είναι η συνέχεια, και αν υποβλήθηκαν μηνύσεις.

Γι'άλλη μια φορά στην Γλυφάδα, τα αστυνομικά όργανα αυτή τη φορά, δεν μας επέτρεψαν την φωτογράφιση εντός του δημαρχείου, άρα επισημαίνουμε το σκοταδισμό της ενημέρωσης που τελεί σε ισχύ στη χώρα μας, με όσα κάκιστα συντηρούνται και πρέπει ριζικά να αλλάξουν.

Πλήρης - καθολική - διαφάνεια - παντού, το μήνυμα προς την σημερινή κυβέρνηση, και άμεσα αναπροσαρμογή όσων κάκιστα ισχύουν.



Τονίζουμε ότι  οι διαμαρτυρίες,  και οι προπηλακισμοί, έγιναν την ώρα της ομιλίας του δημοτικού συμβούλου Τάσου Ταστάνη, ο οποίος αντιτάχτηκε τόσο με την δημιουργία κοιμητηρίου - νεκροταφείου - στον Υμηττό, που πρέπει να γίνει δάσος, όσο και με την δωρεάν εκχώρηση στην εκκλησία (Μητρόπολη Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης) δωρεάν ενός από τα τρία οικόπεδα ιδιοκτησίας του δήμου Γλυφάδας.

Η ενέργεια από την πλευρά των διοικούντων, της δωρεάν εκχώρησης οικοπέδου δημιουργεί αντιδράσεις και στους δημότες, δεδομένου ότι τόσο οι διοικούντες αιρετοί, όσο και το σύνολο των συμπολιτών μας, γνωρίζουν ότι η Μητρόπολη Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, έχει στην κατοχή της τεράστια περιουσιακά στοιχεία, όπως και μεγάλη ακίνητη περιουσία, άρα για την οποιαδήποτε χρήση επιθυμεί, έχει τα χρήματα να πληρώσει.

Προκαλεί η αντιμετώπιση από την πλευρά της διοίκησης Παπανικολάου.

Το να στερούν από τους συμπολίτες μας ένα από τα τρία αξιοποιήσιμα οικόπεδα του δήμου Γλυφάδας, στο οποίο μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα παιδικό σταθμό, καλύπτοντας μια πάγια ανάγκη των 500 αποκλεισμένων οικογενειών συμπολιτών μας, και να το παρέχουν δωρεάν στην Μητρόπολη με τα τεράστια περιουσιακά στοιχεία... προκαλεί.

Υποχρέωση τους είναι να προστατεύουν το δημόσιο συμφέρον, όλων των δημοτών, και σαφώς όχι επιλεκτικά να χαρίζουν στους έχοντες και κατέχοντες ώστε να τυγχάνουν υποστήριξης. 

Από τα όσα γνωρίζουμε, και παράλληλα βιώνουμε, στον Δήμο Γλυφάδας τα δυο μέτρα και σταθμά αποτελούν την αποκλειστική τοπική πραγματικότητα.

Η σημερινή διοίκηση Γ.Παπανικολάου, για την ιδιοτελή της ωφέλεια, στη συγκεκριμένη περίπτωση παραχώρησης του οικοπέδου, στρέφεται κατά αυτών που καλείται να υπηρετήσει, έχοντας από την μια τους δημότες που αντιμετωπίζουν οξυμένο πρόβλημα, και από την άλλη έναν πλούσιο φορέα όπως είναι η εκκλησία που δύναται να αγοράσει ότι επιθυμεί.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Προπηλακισμοί στο δημοτικό συμβούλιο Γλυφάδας (Video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">