ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στις 6/02/2017 η δικάσιμος των 27 αιρετών του Δήμου Γλυφάδας για κακουργηματική απιστία

Με ανοιχτή επιστολή ο κ.Γιαννακόπουλος τονίζει ό, τι στις 06 Φεβρουαρίου 2017 θα δικαστούν οι 27 αιρετοί του δήμου Γλυφάδας για κακουργηματική απιστία περί την υπηρεσία.

Επίσης στην ανοικτή επιστολή αναφέρει ό,τι η οικονομική ζημία ανέρχεται σε 6.145.645,8 € και τούτο διότι, τα δύο οικοπέδων κατά το βούλευμα είναι διεκδικούμενα από το Ελληνικό Δημόσιο.

Σοβαρή είναι και η καταγγελία που γίνετε κατά του δικαστικού λειτουργού στον οποίο χρεώθηκε η εν λόγω υπόθεση των οικοπέδων στην περιοχή Καρβελά, και συγκεκριμένα αναφέρετε '' Επειδή ο κ. Αγγελόπουλος, για λόγους που γνωρίζω, αλλά δεν θέλω να εκθέσω, παρά τον νόμο πρότεινε την απαλλαγή των κατηγορουμένων, και ταυτόχρονα '' ζήτησε '' από τον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ''την ποινική μας δίωξη'', φρονώ ότι δεν πρέπει να συντάξει το κατηγορητήριο κατά των 30 κατηγορουμένων, και για τον λόγο αυτόν υπέβαλα αίτημα αποχής του από την δικογραφία, την χρέωση της δικογραφίας σε άλλον Εισαγγελέα με διαφανείς διαδικασίες, και τον σύντομο προσδιορισμό της δίκης στο αρμόδιο δικαστήριο ''.

Αγαπητοί Γλυφαδιώτες, από την κατώτερο επιστολή, θα καταλάβετε το πως λειτουργούσαν και λειτουργούν οι αιρετοί στο δήμο Γλυφάδας, και το πως ενεργεί η δικαιοσύνη, δια της εισαγγελίας εφετών Αθηνών, εν προκειμένω, με προϊστάμενο τον εισαγγελέα εφετών, κ. Ισίδωρο Ντογιάκο.

Η ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ,
Γιαννακόπουλου Αναστασίου του Ιωάννη,

ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ & ΔΗΜΟΤΕΣ, (ΣΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ), ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

ΘΕΜΑ: 06 Φεβρουαρίου 2017, (ναι καλά διαβάζετε, όταν οι πράξεις τελέστηκαν: 28-11-2011 έως 17-08-2012 ! ! ! ), ενώπιον του γ΄τρι. εφετείου κακουργημάτων Αθηνών, παραπέμπονται να δικαστούν για κακουργηματική απιστία περί την υπηρεσία 27 δημοτικοί σύμβουλοι στο δήμο γλυφάδας, (και τρεις ιδιώτες-οικοπεδούχοι) επί Δήμαρχου Κων/νου Κόκκορη (και δημ. συμβουλών: Στέλιου Λανδράκη, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη κ.λπ.).

Μεταξύ των 27 δημοτικών συμβουλών είναι και 6 δημοτικοί σύμβουλοι εκλεγέντες το 2014 με την παράταξη του (ευρωπαϊστή ΟΝΝΕΔΙΤΗ) δήμαρχου Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου.

Η ζημία στο δήμο Γλυφάδας, σύμφωνα με το αρ. 1932/2015 παραπεμπτικό βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου εφετών Αθηνών, είναι 2.873.050,92 €, πλην όμως, η πραγματική ζημία είναι:: (8.779.494,08 € - 70%)= 6.145.645,8 € και τούτο διότι, το 70% της αξίας των δύο οικοπέδων που κατά το βούλευμα είναι διεκδικούμενα από το Ελληνικό Δημόσιο, έπρεπε (και πρέπει, δήμαρχε ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ) να το καταβάλλουν οι όμοροι ιδιοκτήτες σε απόσταση 250 έως 500 μέτρων απόσταση από την αγορά των οικοπέδων Αδελφών ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και κληρονόμων αυτών (άρθρο 33 ν. 4067/2012 (ΦΕΚ 79Α/2012).

Στο παραπάνω ποσό, οι κ.κ. δικαστές, δια του εισαγγελέα εφετών Αθηνών, κου Παναγιώτη Αγγελόπουλου, ''ξέχασαν'' να προσθέσουν και αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ, που αφορούν τις δαπάνες που πολλαπλά επανειλημμένα κατέβαλε ο δήμος σε ημέτερους δικηγόρους, την συμβολαιογράφο και για τις επαναληπτικές μεταγραφές των τίτλων αγοράς, στο αρμόδιο κτηματολογικό γραφείο γλυφάδας.

(Ο τότε δήμαρχος, Κώστας Κόκκορης και η παρέα του, ΜΟΙΡΑΖΑΝ κατά το δοκούν το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ. (Γιώργο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΠΡΟΣΕΧΕ να μην έρθει και η σειρά σου διότι, εσύ δεν ενεργείς όπως ο Κόκκορης, εσύ είσαι «χειρουργός αγγειολόγος, στο είδος σου» και ως δικηγόρος που είσαι, όπως και ως τέως πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, σπουδαγμένος κοντά στον τέως πρωθυπουργό, Κων/νο Καραμανλή και στην συνεχεία, «βολεμένος» ως ευρωβουλευτής στις Βρυξέλλες, έχεις «νόμιμες», μεθόδους «να μοιράζεις» το δημοτικό χρήμα και ως παράδειγμα αναφέρομαι στην αριθ. 101/2016 περίληψη, η οποία μεταξύ των άλλων κάνει αναφορά και για αγορά δένδρων από 3 μέτρα ύψους έως 10 μέτρα ύψους και να έχουν εγκλιματιστεί στην Ελλάδα τουλάχιστον ένα -1- χρόνο. (Μήπως το φυτώριο αυτό είναι, προς… Λιβαδειά - Λαμία ;;; Μήπως την περίληψη την συνέταξε στα μέτρα του ο φυτωριούχος με σκοπό να αποκλειστούν οι άλλοι ενδιαφερόμενοι ;;;).

Β.- Προκείμενου να ορισθεί ( έστω ), η δικάσιμη 06 Φεβρουαρίου 2017 ενώπιον του γ΄ τρι. εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών,, αναγκάστηκα να καταθέσω αρμοδίως τα παρακάτω αναφερόμενα τρία έγγραφά μου, τα οποία έχουν καταγγελτικό χαρακτήρα κατά δύο συγκεκριμένων Εισαγγελέων εφετών:

EΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ.
24-03-2016

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
Γιαννακόπουλου Αναστασίου του Ιωάννη, κατοίκου Γλυφάδα Αττικής, Ιάσονος αριθ. 15 165-61. Τηλ./fax: 210 9645005.
ΠΡΟΣ:

1) ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, Κο ΝΙΚΟΛΑΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟ. (κατ΄άρθρο 30§3 Κ.Π.Δ.) (grammateia@justice.gov).
2) ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, Κo ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ. (κατ΄άρθρο 30§3 Κ.Π.Δ.) (yyddad@justice.gov.gγ). (αριθ. πρωτ. 707/24-03-2016).
Υπόψιν ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, κου ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ. (primeminister@primeminister.gr)

Α.- Προς αποφυγή άσκοπων επαναλήψεων, σας παραπέμπω στις κατωτέρω αντίστοιχες αιτήσεις μου, με αντίστοιχους αριθ. πρωτ. 12.916/12-02-2016 και 18.538/08-03-2015, προς τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, κ. Ισίδωρο Ντογιάκο, και αιτούμαι κατ΄άρθρο 30§3 Κ.Π.Δ. να διαταχθούν τα νόμιμα επειδή η δικογραφία με Β.Ο.Κ. 112/2016 κατά 27 κατηγορουμένων – αιρετών στο Δήμο Γλυφάδας - για κακουργηματική απιστία περί την υπηρεσία και 3ων ιδιωτών για ηθική αυτουργία στην παραπάνω πράξη, επειδή η δικογραφία από 22-02-2016 έως και σήμερα (23-03-2016) βρίσκεται στα χέρια του Εισαγγελέα Εφετών κ. Αγγελόπουλου Παναγιώτη με σκοπό την σύνταξη κατηγορητηρίων. (Σημειωτέων δε, οι πράξεις τελέστηκαν το έτος 2011).

Επαναλαμβάνω ότι ο κ. Αγγελόπουλος, με την από 30-06-2015 ΠΡΟΤΑΣΗ του προς το Δικαστικό Συμβούλιο Εφετών Αθηνών, πρότεινε την απαλλαγή όλων των κατηγορουμένων και ταυτόχρονα (σελ. 7 & 8 του αριθ. 1932/2015 βουλεύματος), αποφάνθηκε, αντίγραφο του βουλεύματος μετά με τα αναγκαία αντίγραφα που σημειώνονται στην Πρότασή του να διαβιβαστούν κατ΄άρθρο 38 Κ.Π.Δ. στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημ/κων Αθηνών, για τις δικές του ενέργειες, έχοντας υπόψιν το άρθρο 22 Ν. 2472/1997 (με πλήρη αναγραφή των §§ 3 και 7 άρθρου 22) να ασκηθεί σε βάρος εμού και του Δημήτρη Καραπάνου, -μηνυτές-, ποινική δίωξη για (ΤΑΧΑ) παραβίαση των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων των 27 κατηγορουμένων αιρετών.

Επειδή ο κ. Αγγελόπουλος, για λόγους που γνωρίζω, αλλά δεν θέλω να εκθέσω, παρά τον νόμο πρότεινε την απαλλαγή των κατηγορουμένων και ταυτόχρονα '' ζήτησε '' από τον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ''την ποινική μας δίωξη'', φρονώ ότι δεν πρέπει να συντάξει το κατηγορητήριο κατά των 30 κατηγορουμένων, και για τον λόγο αυτόν, την 08-03-2016 υπέβαλα αίτημα ΑΠΟΧΗΣ ΤΟΥ από την δικογραφία, την χρέωση της δικογραφίας σε άλλον Εισαγγελέα με διαφανείς διαδικασίες, και τον σύντομο προσδιορισμό της δίκης στο αρμόδιο δικαστήριο.


Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου &

Να μου χορηγηθεί αντίγραφό της, για κάθε νόμιμη χρήση.

Με εκτίμηση.

Αναστάσιος Ιωάννη Γιαννακόπουλος.


Τονίζεται ό, τι η υπόθεση είχε την αρμόζουσα συνέχεια έπειτα από προσφυγή του κ. Γιαννακόπουλου στο υπουργείο Δικαιοσύνης και Διαφάνειας, και συγκεκριμένα στον αναπληρωτή υπουργό κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ο οποίος κοινοποίησε προς την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ευτέρπη Κουτζαμάνη, και τελικά ορίστηκε η δικάσιμος πριν από δυο ημέρες. 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στις 6/02/2017 η δικάσιμος των 27 αιρετών του Δήμου Γλυφάδας για κακουργηματική απιστία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">