Η γαλλική κουζίνα είναι μια από τις πλουσιότερες και δημοφιλέστερες στον κόσμο.
Αλλά από πού προέρχεται η παγκόσμια επιτυχία και η φήμη της ποικιλομορφίας;
Με τη βοήθεια 21 ξένων σεφ που ερωτεύτηκαν τη Γαλλία και τα εξαιρετικά προϊόντα της, θα ανακαλύψουμε τα μυστικά της γης και την ιστορία της γαστρονομίας σε δέκα γαλλικές περιοχές.
Ακολουθούμε τους σεφ σε αγροκτήματα, αμπελώνες και αγορές, όπου αναζητούν αυθεντικά ή νέα προϊόντα.
Ανακαλύπτουμε τις νέες ιδέες τους στη μαγειρική, την εφευρετικότητα και την προσωπική τους πινελιά, ειδικά όταν επανεξετάζουν ορισμένα βασικά στοιχεία της γαλλικής γαστρονομικής κληρονομιάς.
Οι σεφ μιλούν για το πάθος τους για τη Γαλλία, την κουζίνα και τις μοναδικές γεύσεις της, παρουσιάζοντας με κατανοητό τρόπο πόσο δημιουργική είναι η γαλλική γαστρονομία.
Τέλος, παρέα με έναν γευσιγνώστη, προμηθευτές και καλεσμένους των σεφ, θα πάρουμε μια γεύση από τα πιο επιτυχημένα πιάτα τους.
Το άρθρο Οι μετρ των γεύσεων εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.
source https://www.ertflix.gr/category/xena-docs/oi-metr-ton-geyseon/
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου