ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στην Πλαστική Χειρουργική του ΚΑΤ ο Μητροπολίτης Γλυφάδας


Ο Θεοφύλακτος Κόμβος αγόρασε δύο μπουκάλια βιτριόλι από το ίντερνετ και κατέβηκε στην Αθήνα , παρουσιάστηκε στις έξι χθες το απόγευμα στο συνοδικό δικαστήριο όπου εκδικαζόταν σε δεύτερο βαθμό η δική του υπόθεση.

Ο 37χρονος Θεοφύλακτος Κόμβος είχε αποφασίσει να τιμωρήσει τους μητροπολίτες σε περίπτωση που αποφάσιζαν την καθαίρεση του. 

Όταν λίγο μετά τις επτά, ξεκίνησε η διαδικασία ανακοίνωσης της απόφασης, κατάλαβε ότι έφθανε το τέλος του ως κληρικού, έβγαλε αιφνιδιαστικά τα μπουκάλια και άρχισε να ραντίζει όπως χαρακτηριστικά λένε αυτόπτες μάρτυρες τους επτά μητροπολίτες με το θειικό οξύ. 

Ο ιερέας έβγαλε από την τσάντα του το οξύ και το έριξε στο πρόσωπο και στο σώμα των Μητροπολιτών, τραυματίζοντας επτά από αυτούς. Πρόκειται για τους Μητροπολίτες Κασσανδρείας Νικόδημο, Άρτης Καλλίνικο, Δρυϊνουπόλεως Ανδρέα, Ζακύνθου Διονύσιο Δ’, Κηφισιάς Κύριλλο, Γουμενίσσης Δημήτριος και Γλυφάδας, Αντώνιο.

Ο συνολικός αριθμός των τραυματιών είναι έντεκα, καθώς πέραν των επτά Μητροπολιτών, έχουν τραυματισθεί ο Γραμματέας των Συνοδικών Δικαστηρίων, ο αστυνομικός που συνέλαβε τον δράστη, καθώς και ακόμη δύο άτομα, δικηγόροι στο επάγγελμα. 

Στο ΓΝΑ «Λαϊκό» διακομίστηκαν χθες από τη Μονή Πετράκη, με μέριμνα του ΕΚΑΒ, 6 Μητροπολίτες και ο Γραμματέας των Συνοδικών Δικαστηρίων.

Στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» έχουν διακομιστεί οι Μητροπολίτες Κηφισιάς, Γουμένισσας, Κονίτσης και Κασσανδρείας για οφθαλμολογική παρακολούθηση.

Στην Πλαστική Χειρουργική του ΚΑΤ έχουν διακομιστεί οι Μητροπολίτες Γλυφάδας και Ζακύνθου και ο Γραμματέας των Συνοδικών Δικαστηρίων. Η κατάσταση της υγείας τους δεν κρίνεται ανησυχητική και τέθηκαν σε ιατρική παρακολούθηση.

Οι ανωτέρω Ιεράρχες έφεραν ελαφρά εγκαύματα δέρματος, τους δόθηκε ιατρική φροντίδα από το εξειδικευμένο προσωπικό της Πλαστικής Χειρουργικής και Εγκαυμάτων του Νοσοκομείου και έλαβαν εξιτήριο.

Επισήμανση:Κρίνοντες και κρινόμενοι κρίνονται .  Διαπιστώσαμε το ''τεράστιο ενδιαφέρον'' δημάρχου Γλυφάδας και λοιπών αιρετών για τον νέο μητροπολίτη Γλυφάδας, ενώ επί σειρά ετών δεν έχουμε διαπιστώσει ίχνος ενδιαφέροντος για πλειάδα δημοτών, και ειδικότερα αυτοχθόνων και όχι ξενόφερτων όπως είναι συνολικά οι διοικούντες και πλειάδα ευεργετημένων ψηφοφόρων και υποστηρικτών τους.

Την Ελλάδα της κατάλυσης του πραγματικού πολιτισμού και της δημοκρατίας των Ελλήνων , από τους κολλητούς των καφενείων και των καφετεριών , καθώς και όσων πλαισιώνουν τον ''δημόσιο ιστό'' , σας την χαρίζουμε. 

Γίνατε ισχυρά ''κόμματα'' οι ξενόφερτοι ; Είστε ισχυρά ''κόμματα'' με ισχυρούς δεσμούς ; Για πόσο ακόμα ; Όλα μεταβάλλονται και αλλάζουν. 

Ουδέποτε διαπιστώσαμε επί δεκαετίες το ενδιαφέρον από τη πλευρά όσων ''κομμάτων''  και ξενόφερτων διοίκησαν τον Δήμο Γλυφάδας. 

Είναι σαφές ότι όλοι οι ξενόφερτοι έχουν συστήσει ''κόμματα'' κατά των Γλυφαδιωτών, και παρακάμπτουμε να σας υπενθυμίσουμε μια πλειάδα χαρακτηριστικών περιστατικών - γεγονότων που ελάμβαναν χώρα σε τοπικό επίπεδο από τους συνεργάτες των εκάστοτε διοικούντων οι οποίοι πλαισίωναν τον ''δημόσιο ιστό'' χωρίς να υπάρχει ίχνος ενδιαφέροντος από τα κόμματα και τους διοικούντες. Υποτιθέμενους εκπροσώπους.

Ο ραγιαδισμός ανήκει στους ραγιάδες. Η Ελλάδα του δικηγόρου δημάρχου, του παπά, του δασκάλου, του αρχιτέκτονα, και του γιατρού, και αυτοί να συναποφασίζουν για το σύνολο, (τις περισσότερες φορές εκτοπίζοντας και εξαιρώντας τους περισσότερους) , είναι η παλιά Ελλάδα , και μπροστά μας είναι το μέλλον. Το μέλλον ανήκει στο σύνολο. Εσείς που ανήκετε ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στην Πλαστική Χειρουργική του ΚΑΤ ο Μητροπολίτης Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">