ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καταγγελία σε βάρος του Δήμου Γλυφάδας για απόκρυψη στοιχείων στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ


Το Πρόγραμμα Δι@ύγεια, εισάγει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την έννοια της διαφάνειας σε όλα τα επίπεδα της δημόσιας διοίκησης, διαμορφώνοντας ένα νέο “κοινωνικό συμβόλαιο” μεταξύ πολίτη και κράτους, όμως, σύμφωνα με όσα ακολουθεί ο ''γαλάζιος'' δήμαρχος Γλυφάδας καθώς και πλειάδα άλλων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας - δημοτικοί σύμβουλοι - η ΔΙΑΥΓΕΙΑ είναι απλά κατ' όνομα διαύγεια.

Καθόλου κολακευτικό να έχουν στο Δ/Σ του Δήμου Γλυφάδας πίσω τους την Ελληνική και την Ευρωπαϊκή σημαία  άτομα τα οποία αποκρύπτουν τα στοιχεία τους με μαύρη διαγράμμιση. «Εν τοις πράγμασι» ευτελίζουν έως εξευτελισμού τον θεσμό της Δι@ύγειας , της Ε.Ε., και το γεγονός υπάρξεώς τους. Σε όσες περιπτώσεις υπάρχουν αθωωτικές αποφάσεις κάλλιστα έχουν ολόκληρο ''στόλο'' χρηματισμένων MME ώστε να δημοσιοποιούν τις αποφάσεις, πέραν των δικών τους αναρίθμητων sosial media.

Η συγκεκριμένη πρακτική απόκρυψης των ονομάτων από την Δι@ύγεια έχει δημοσιοποιηθεί από τον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB σε περιπτώσεις που οι κατηγορούμενοι είναι , τόσο ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου, όσο και σειρά άλλων αντιδημάρχων και αιρετών του δήμου Γλυφάδας.

Παράλληλα δε διαπιστώσαμε ότι η φερόμενη αντιπολίτευση - αντιπολιτευόμενα κόμματα - στον δήμο Γλυφάδας μπορεί να ασχολείται με εντελώς ασήμαντα θέματα, ενώ το ζήτημα απόκρυψης των ονομάτων δημάρχου, αντιδημάρχων, καθώς και άλλων διοικούντων, σε σειρά δικαστικών υποθέσεων που κατηγορούνται δεν τέθηκε σε κανένα Δ/Σ του δήμου !!! ( Είναι ξεκάθαρο αν υφίσταται αντιπολίτευση στον Δήμο Γλυφάδας )

Όπως καταγγέλλει ο κ. Θεοδωρόπουλος στο αρμόδιο υπουργείο:

1ον) Δεν υπάρχουν αναρτήσεις στο Δ. Γλυφαδας στην ενότητα θεματικές δίκαιο. Παρακαλώ να διορθωθεί άμεσα 

 

2ον) Ο Δ. Γλυφάδας βάζει Μαύρο στα ονόματα στην Διαύγεια το τελευταίο διάστημα όταν αφορά δικαστικές υποθέσεις. Παρακαλώ να με ενημερώσετε εάν υπάρχει νομοθεσία για να μπαίνει μαύρο στα Ονόματα που αναρτώνται στην διαύγεια και αφορούν δικαστικές υποθέσεις 


Σας παραθέτω μερικά ΑΔΑ


Δείτε ενδεικτικά ποιους ψηφίζετε και πως διασφαλίζεται η ''διαφάνεια'' και η ''διαύγεια'' στον Δήμο Γλυφάδας 






Επισήμανση: Έχοντας την ιδιορρυθμία στο Δήμο Γλυφάδας τα τοπικά ''ΜΜΕ'' να αποτελούν σχεδόν στο σύνολό τους εξαγορασμένα φερέφωνα και εξαπτέρυγα δημάρχου - αντιδημάρχων διοικούντων , καθώς και ορισμένων ''αντιπολιτευομένων'' για τα μάτια του κόσμου, είναι σαφές ότι τόσο σημαντικά ζητήματα αλλοίωσης της διαφάνειας - διαύγειας δεν τα έχουν δει και δεν τα έχουν διαβάσει ποτέ οι αναγνώστες τους !!! 


Δεν αντιλαμβανόμαστε τους λόγους να κατηγορείται κάθε έτερος πολίτης και να διασύρεται από τα αθηναϊκά και περιφερειακά media , ενώ στον αντίποδα δήμαρχοι - αντιδήμαρχοι , αιρετοί και διοικούντες , να αποκρύπτουν οι ίδιοι τα ονόματά τους σε δικαστικές υποθέσεις στις οποίες είναι κατηγορούμενοι.  


Πως μπορεί να προκύψει διαφάνεια και διαύγεια όταν άπαντες αγνοούμε σύμφωνα των πρακτικών της δημοτικής αρχής του Δήμου Γλυφάδας να σβήνει τα ονόματα στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ποιοι κατηγορούνται, και για ποια αδικήματα κατηγορούνται ;Πως μπορούμε να παρακολουθήσουμε τι εκδικάζεται ;Παλιότερα ορισμένοι ανέφεραν ότι οι κρατούντες τα ''στήνουν'' , άρα όλα είναι ''στημένα''. Εσείς τι λέτε σύμφωνα με όσα βλέπετε σήμερα ;  


ΥΓ: Για ευνόητους λόγους εμείς δεν παραθέτουμε το σύνολο των ΑΔΑ που έχουν παραποιήσει με διαγραμμένα τα ονόματά τους οι ίδιοι οι κατηγορούμενοι με μηνύσεις σε βάρος τους, όπως και έτερων συνεργατών τους, όμως υπάρχουν για κάθε ενδιαφερόμενο δικαστικό λειτουργό, οι οποίοι πλέον σπανίζουν στη χώρα μας.


* Για όσους/ες αγνοείτε τα υφιστάμενα σε τοπικό επίπεδο σας γνωστοποιούμε ότι προσωπικά ασκούμε το λειτούργημα επί δεκαετίες, άλλοτε διωκόμενοι , άλλοτε κατατρεγμένοι , και άλλοτε δεχόμενοι ύβρεις και συκοφαντίες, όμως εξαγορασμένοι και εξαπτέρυγα δημάρχων ουδέποτε υπήρξαμε. 


* Για τα δεδομένα αυτής της χώρας αποτελεί σπάνιο φαινόμενο, και απλά καταβάλουμε την ελάχιστη προσπάθεια επί μακρόν ώστε να έχετε πλήρη εικόνα ποιοι/ες μανιωδώς επεδίωξαν και επέβαλαν την εξαίρεσή μας από τις δημοτικές εκλογές, τι πρεσβεύουν, και αν πρόκειται στον αιώνα τον άπαντα να προκύψει ίχνος διαφοροποιήσεων σε θεσμικό επίπεδο στο τόπο μας.


* Έχοντας υποστεί επί δεκαετίες καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις , άδικες επιθέσεις, δολοπλοκίες για αντίσταση κατά της αρχής , εξύβριση κατά της αρχής, κ.α., σε καμία περίπτωση δεν δεχόμαστε το κουκούλωμα σε οτιδήποτε μας περιβάλλει, και κυρίως όταν πρόκειται για πολιτικά κόμματα και επαγγελματίες της πολιτικής. 


* Όσο η κοινωνία ''κλείνει το μάτι'' στην ανισότητα υπέρ πολιτικών, αιρετών, κ.α. διορισμένων η συνεργατών τους , ο τόπος μας δεν πρόκειται να εξισωθεί με τις προηγμένες κοινωνίες και δημοκρατίες. 


* Καθόλου κολακευτικό να έχουν στο Δ/Σ του Δήμου Γλυφάδας πίσω τους την Ελληνική και την Ευρωπαϊκή σημαία  άτομα τα οποία αποκρύπτουν τα στοιχεία τους με μαύρη διαγράμμιση. Δεν αποτελεί την κοινή πρακτική , ούτε όλων των Ελλήνων Δημάρχων, ούτε όλων των Ευρωπαίων διαχειριστών. Ειδικότερα, τα ιδανικά των ΕΛΛΗΝΩΝ που πολέμησαν για λευτεριά και την εθνική τους κυριαρχία - ανεξαρτησία έχοντας αυτό το σύμβολο δεν ήταν αντίστοιχα με τα δικά τους. 


* Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες παραιτούνται όταν υπάρχουν σε βάρος τους, είτε μηνύσεις, είτε καταγγελίες , είτε κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ στην Γλυφάδα , ως δημοτική αρχή, βάζουν μαύρο στα ονόματά τους  ευελπιστώντας ότι έπειτα από σειρά ετών φαγοπότι των ιδίων και των ημετέρων τους θα χτίσουν και περαιτέρω πολιτική σταδιοδρομία !  Είναι αυτό που αναφέρει ο σοφός λαός. '' Και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη ''.


* Σε μελλοντική φάση να μην φαίνεται ότι οι εν λόγω είχαν κατηγορηθεί και είχαν δικαστεί και για κακουργήματα, ώστε εις τον αιώνα τον άπαντα να κατέχουν την ''κουτάλα'' διαχειριζόμενοι υπέρ των ιδίων και των ημετέρων τους, τρώγοντας επί της ουσίας τις ζωές και το μέλλον των υπολοίπων ! Τους υπολοίπους τους θεωρούν αναλώσιμους , και σε αυτό συμβάλουν καθοριστικά ορισμένοι ''Κωστάκηδες, Σταματάκηδες, Νικολάκηδες , Γιωργάκηδες, Δημητράκηδες'' κ.α. ψηφοφόροι στους οποίους έχουν παρέχει με το αζημίωτο τις εξυπηρετήσεις τους και μερίδιο των χρημάτων του δημοτικού κορβανά. Είμαστε λαϊκιστές ? η μήπως καθολικά αντικειμενικοί ;

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καταγγελία σε βάρος του Δήμου Γλυφάδας για απόκρυψη στοιχείων στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">