ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κ. Βελόπουλος για την επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης: «Έχουμε χρέος να μην ξεχνάμε»


Σε ανάρτηση στο Twitter προχώρησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, κ. Κυριάκος Βελόπουλος, για την επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης, στις 29 Μαΐου 1453.

«Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι ΔΙΚΑΜΑΣ θαναι! 29 Μαϊου 1453 … Ήταν ημέρα Τρίτη όταν η “Βασιλεύουσα” έπεσε στα χέρια των Αγαρηνών.

Η άλωση της Κωνσταντινούπολης απετέλεσε την συγκλονιστικότερη είδηση που γνώρισε ποτέ ο άνθρωπος σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης. «Η πόλις εάλω!!!».ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ! Η πόλη, των πόλεων είναι Ελλάδα!».

Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου: Δεν μας χέζεις και εσύ ρε τηλεπωλητή καθώς και το '' μαγαζί '' του Μητσοτάκη που σε βγάζει δημόσια ! ( Ε.Ρ.Τ )

Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θάναι ! Αυτή η δήλωση δεν προτρέπει σε βιαιοπραγίες και διχόνοια , ενώ στον αντίποδα τα δεξιά καρακόλια της ΝΔ συνέλαβαν τον 37χρονο και παράλληλα τα γαλάζια παραμάγαζα και καραφασισταριά αναφέρουν ότι η Ακρίτα έκανε FAKE NEWS ;

Ασφαλώς δεν συνέλαβαν τον 37χρονο για το ''Μητσοτάκη γαμι.....'', συνελήφθη διότι ανέφερε ότι συνολικά η ΝΔ γαμι........

Αναφορικά με τους ''ζαίους'' και τις ''τζούδες'' ας πρόσεχαν περισσότερο όταν τους δόθηκε η δυνατότητα να αποδείξουν ότι διαφέρουν. Αντί αποδείξεως ότι διαφέρουν ακολούθησαν το προσωπικό τους συμφέρον, άρα έστρωσαν το χαλί στη ΝΔ και τον Μητσοτάκη.

Επίσης, δίνοντας έμφαση στον ψηφιακό μετασχηματισμό ως κυβέρνηση της περιόδου 2014 - 2019 διαμόρφωσαν μια Πολιτεία εργαλείο στα χέρια κομπλεξικών δεξιών κυβερνώντων , οι οποίοι παρεμβαίνουν ακόμα και στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα των πολιτών , τα οποία στη συνέχεια κάνουν ''βόλτα'' απο υπηρεσία σε υπηρεσία του δημοσίου και από γαλάζιο υπάλληλο σε γαλάζιους υπαλλήλους. Αυτό διαμορφώσατε. 

Βάλατε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα , αν είναι δυνατόν. Αναφορικά με την καταλήστευση μεγάλου ποσοστού της κοινωνίας μας ώστε να δοθούν χρήματα για ψηφοθηρικούς λόγους εν όψει εθνικών εκλογών ουδέν σχόλιο. 

Ακόμα και το μειοψηφικό ποσοστό της ΝΔ το οποίο απορρέει από τις εθνικές εκλογές σε σχέση με την Αποχή σε μεγάλο του ποσοστό είναι προϊόν  εξαγοράς ψήφων.

Είναι σαφές ότι ένας στους δυο που ψήφισαν Μητσοτάκη , αν είχαν εφαρμοστεί οι πολιτικές που πρεσβεύει το κόμμα της ΝΔ , εννοώ αυτές που ετοιμάζει για το αύριο , και γνώριζε όσα μεθοδεύονται παρασκηνιακά δεν θα ψήφιζε. Είναι ξεκάθαρο ότι αγνοούν πάρα πολλά από τις διαχρονικές τακτικές του δεξιού κόμματος - στελεχών.


''Τυχεράκηδες φεύγω από το υπουργείο''. Ο πολύ σοβαρός πολιτικός που κάνει αυτή τη δήλωση δεν αναφέρει παράλληλα τι πολιτικές διαμόρφωσε στοχευμένα κατά όσων δεν είναι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας.

Οι ''μεταρρυθμίσεις'' του Κωστή Χατζηδάκη στο υπουργείο Εργασίας ήταν στοχευμένα και μεθοδικά να υπεξαιρέσει από δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους το Ε.Ε.Ε και να παρασχεθούν επιλεκτικά χρήματα μέσω των ''γαλάζιων'' pass για ψηφοθηρικούς λόγους.

Τέλος, απεδείχθη περίτρανα ότι τα sosial δεν αποτελούν στοιχείο μέτρησης των αποτελεσμάτων των εκλογών, ούτε καθορίζουν το αποτέλεσμα, διότι η πλειονότητα των sosial media στη χώρα μας είναι μια αλεστική μηχανή του χάους που λειτουργεί πάντα κατά κανόνα με γνώμονα το προσωπικό όφελος.

Άλλα γράφουν, άλλα αναφέρουν και τελικά άλλα ψηφίζουν πίσω από το παραβάν. Αντίστοιχα το ίδιο έκαναν επί δεκαετίες πριν υπάρξουν τα σόσιαλ. Άλλωστε είναι ο βασικός λόγος που ΑΠΕΧΩ και δεν ψηφίζω κωλονεοέλληνες  από την δεκαετία του 80 ! 

ΥΓ: Βλέπεις τι μπορεί να ισχύσει σε μια χώρα που αναγνωρίζονται όσοι/ες εμφανίζει το γυαλί και προμοτάρουν καθημερινά χιλιάδες χρηματισμένα φερέφωνα ; Σε αυτό το χάλι είχα ουσιαστική συμμετοχή. Κανείς από εμάς δεν έπρεπε να πρωτοστατήσει και να συμβάλει την ραδιοτηλεοπτική μετεξέλιξη. Αν δεν υπήρχαν οι ξένες παραγωγικές χώρες ακόμα με τα γαϊδούρια θα πήγαιναν συνολικά στη χώρα μας, ενώ εν έτη 2023 δεν θα υπήρχαν ακόμα ιδιωτικές ραδιοτηλεοράσεις ! Αμφισβητείται ? Δείξε μου ένα αυτοκίνητο Ελληνικής μαζικής παραγωγής. Επίσης, δείξε μου ένα πομπό τηλεοπτικό είτε ραδιοφωνικό Ελληνικής μαζικής παραγωγής.

- Αφού έχουμε χρέος ως λαός να ''μην ξεχνάμε''  πως ξεχάσατε άπαντες οι κωλονεοέλληνες ποιοι πρωτοστάτησαν για τις γαμι...... ραδιοτηλεοράσεις ; Αν ήταν έστω και ένας από τους ιδιοκτήτες και μετόχους τους θα λέγαμε.... ''εντάξει''. Δεν ήταν ούτε ένας από δαύτους.





  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κ. Βελόπουλος για την επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης: «Έχουμε χρέος να μην ξεχνάμε» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">