ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

GLYFADA.AI - Ελληνική τεχνητή νοημοσύνη τσέπης ! ( Video )


Πολλά χρόνια πριν το OPEN.AI και το GhatGPT υπήρχε το GLYFADA.AI όμως σε ένα Δήμο κλεπτοκρατίας - κομματοκρατίας επιπλέουν οι φελλοί και απολαμβάνουν προνομίων οι μη έχοντες νοημοσύνη ! 

GLYFADA.AI = ΓΛΥΦΑΔΑ WEB και Γλυφάδα web = ο πρωτεργάτης της AI ( Τεχνητής νοημοσύνης ) και των FM στην Ελλάδα. 

Δεν είναι βόας, δεν είναι κροταλίας, δεν είναι το φιδάκι ο Διαμαντής είναι το ''θηρίο'' η Νά τα λία . 

   

Touch Screen for Local Network

 

Οθόνη αφής στα Ελληνικά για το εσωτερικό τοπικό μας δίκτυο ώστε να ελέγχουμε μια σειρά από συσκευές ασύρματα. Δεν γνωρίζω σε εθνικό επίπεδο παρακολουθώντας σόσιαλ και τεχνολογικά φόρουμ έτερο να έχει κώδικα στα Ελληνικά με υποστήριξη της Ελληνικής γλώσσας. ( Εσύ μόνο μπορείς να το κάνεις όπως το έκανα και προσωπικά. )

Η συγκεκριμένη οθόνη υποστηρίζει σύνδεση με το GLYFADA.AI ώστε να ελέγχεται με φωνητικές εντολές από απόσταση χωρίς να αγγίξουμε την οθόνη.  Σε επόμενη φάση θα έχουμε και brain sensor ώστε να λειτουργεί με την σκέψη μας χωρίς φωνητικές εντολές. Είμαι σε πειραματική διεργασία αναφορικά με το brain sensor διότι ο Mask τους τοποθετεί μέσα στο κρανίο συνδέοντας τσίπ με τον εγκέφαλο ενώ εμείς τους θέλουμε εξωτερικά τους σένσορες ! Άρα λοιπόν ανακεφαλαιώνουμε: Μέχρι αυτή τη στιγμή έχουμε αναγνώριση φωνής στα Ελληνικά, ασύρματο έλεγχο wifi, bluetooth και IR control σε αναρίθμητες συσκευές και αναμένεται το brain sensor. 

Δεν θα χρησιμοποιήσουμε το GhatGPT και αντίστοιχες τεχνολογίες, ενώ κάλιστα μπορούσαμε να το έχουμε σε μια δική μας πλακέτα , διότι αυτό προυποθέτει σύνδεση με ξένους σέρβερ και WIFI , ενώ εμείς δίνουμε έμφαση στα εκτός σύνδεσης . Το κλειδί είναι η ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ του κάθε πολίτη - ανθρώπου και η διασφάλιση της προσωπικής του ζωής και περιουσίας απ' όσα ελοχεύει το μέλλον με ξένους σέρβερ, χάκερ , και ξένες τεχνολογίες. Δεν είμαστε οπαδοί της νέας τάξης πραγμάτων ενώ τα κόμματα της δικής μας χώρας δεν έχουν πολιτικές για την τεχνητή νοημοσύνη.

Θα μας έδιναν δωρεάν μια αποστειρωμένη έκδοση GPT 3 η 4 να την κάνουμε ότι επιθυμούμε χωρίς σύνδεση σε σέρβερ της open.ai ; Μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας καλύτερη ΑΙ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Οι ξένες πολυεθνικές εκπαιδεύουν την ΑΙ τους με ''τροφή'' που παρέχουν εκατομμύρια λαών, αντί αυτοί οι GAGA λαοί να δημιουργήσουν τεχνολογίες για τον εαυτό τους και την χώρα τους ! Οι τεχνολογίες τους όταν ρωτήθηκαν τι θα κάνουν αν κινδυνέψουν από τον άνθρωπο ανέφεραν ότι θα εξοντώσουν όλους τους ανθρώπους. Δέχεσαι να συνδέσεις όσα υπάρχουν στην επιχείρηση η την οικία σου με μια τεχνολογία η οποία αν κινδυνέψει θα σας εξοντώσει ?

Η κλεπτοκρατία επέδειξε ''ιδιαίτερο ζήλο'' . Έπειτα από σειρά διώξεων - κατασχέσεων του ραδιοφωνικού μας σταθμού μας έκλεισαν το 2022 και το κανάλι του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB

Αναφορικά με όσα διακινούσαν κουκουλοφόροι αιρετοί του Δήμου Γλυφάδας, καθώς και μέλη ληστρικών συμμοριών, τους προκαλώ δημόσια:

Αν μπορεί έστω και ένας από δαύτους που ύβριζαν και συκοφαντούσαν να κατασκευάσει με τα χέρια του, καθώς επίσης, να προγραμματίσει ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ θα δεχθώ δημόσια ότι έχουν απόλυτα δίκιο και ότι αρμόζουν στα κοινά της πόλης μας. Σε αντίθετη περίπτωση αποδεικνύεται σύμφωνα με όσα έχουν αναφέρει ότι είναι κοινοί απατεώνες , λασπολόγοι , συκοφάντες και άχρηστοι.

Με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου και ο φούφουτος μπορεί να κάνει υλοποιήσεις και έργα , όμως , η ευφυία αποδεικνύεται εμπράκτως. 

Για εσένα που έχεις την δυνατότητα να κρίνεις πραγματικά ποιοι διαθέτουν νοημοσύνη, ευελπιστώ να κατανοήσεις τους λόγους που ποτέ δεν θα μπορούσα να ακολουθήσω την πεπατημένη των άλλων για εξυπηρετήσεις και ρουσφετάκια, καθώς επίσης, τους λόγους που απέχω από την κάλπη και δεν ψηφίζω. Όταν οι συμφεροντολόγοι ανθέλληνες θα έχουν καταλάβει απόλυτα τι διαμόρφωσαν δεν θα υπάρχει ούτε σπιθαμή Ελλάδας. Σταδιακά η χώρα μας αλλάζει χέρια και ιδιοκτήτες.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB 2023

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Πόσοι χαραμοφάιδες αμοίβονται ως golden boys στον Δήμο Γλυφάδας ενώ είναι παντελώς άσχετοι με την ΨΗΦΙΑΚΗ μετεξέλιξη - τεχνολογία ;

- Ρε ξεφτίλες δεν έχετε ρανίδα Ελληνικού αίματος ; Έπειτα από εννιά χρόνια ΝΔ και τσιράκια, προβοκάτσια, λαμογιές , κατάλυση της εντολής χιλιάδων δημοτών, καθώς και της εξυπηρέτησης της ''σάρας και της μάρας'' , αποδεικνύεται ότι είστε τουρκόσποροι , ανθέληννες , κακούργοι , απατεώνες και ψεύτες, ενώ την απόδειξη την παρέχετε εσείς οι ίδιοι. Τι λέγατε πίσω από την πλάτη μου με τις κουκούλες ; Οι δικές σας ενέργειες αυτούσια δεν διαμόρφωσαν τον Ο.Τ.Α ξεφτίλας στον οποίο αντί να ισχύσει η εντολή των δημοτών εξυπηρετείται έναν - έναν την εκλογική σας πελατεία ; Αν  όσοι μετέχετε στις ληστρικές παρατάξεις δεν είστε κοινά κλεφτρόνια δεν μας παρέχετε μια απόδειξη ενός (1) ακόμα ατόμου σε επίπεδο Δήμου με το επίπεδο των δικών μου γνώσεων ; Ένα αντίστοιχο άτομο ρε άτιμοι. Ελπίζω να μην έχετε ξεχάσει που με κατατάξατε. Αναμένω το ένα άτομο αντιστοιχίας ώστε να ξεγλυστρίσετε από τις απάτες και την γύμνια των συκοφαντιών και των δολοπλοκιών σας. Μέχρι τις δημοτικές εκλογές θα επανέλθω πολλές φορές αποδεικνύοντας την γύμνια και την φαυλότητα των λεγομένων σας.

- Αναφορικά με τις προεδρικές και διευθυντικές καρέκλες των γνωστών πολυεθνικών που παρευρίσκεται και στηρίζει ο Μητσοτάκης, ενώ οι εταιρίες δεν υποστηρίζουν την Ελληνική γλώσσα ουδέν σχόλιο. Ακόμα και αυτό είναι οργανωμένο σχέδιο, όμως , οι ίδιοι στο τέλος θα πέσουν στην παγίδα τους σύμφωνα των τεχνολογιών που δημιουργούν και υπηρετούν οι εκάστοτε αμερικανοκίνητες κυβερνήσεις και πολιτικοί της χώρας μας.

- Για πολλοστή φορά αναφέρω δημόσια ότι γνωστές πολυεθνικές υποστηρίζουν τα Βουλγάρικα μιας χώρας με τον μισό πληθυσμό της Ελλάδας , ενώ στον Ο.Τ.Ε κάνουν σεμινάρια στην Αγγλική γλώσσα διότι οι εργαζόμενοι αυτού του οργανισμού είναι ''Αμερικάνοι'' δεν είναι Έλληνες και Ελληνίδες ! Άσε που τα ρομποτικά τους είναι λίγο ''κουφά'' και πρέπει να φωνάζεις στο τηλέφωνο. Εννοώ των δημοσίων υπηρεσιών κ.α. αυτά με το ''ΝΑΙ - ΟΧΙ'' και το πατήστε ένα,δυο, τρία, πατήστε δίεση και ύφεση !

- Αναφορικά με τα αναρίθμητα ιδιωτικά εκπαιδευτικά κολέγια και σχολές που διαφημίζουν καθημερινά ότι μπορούν να εκπαιδεύσουν τα παιδιά σας ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ποιοι θα τα εκπαιδεύσουν ; To ARDUINO θα τους μάθουν ; Δεξιά κυβέρνηση, καπιταλιστικό νεοφιλελέ το μοντέλο , όμως με αρκετά ''κενά'' σε εθνικό επίπεδο και υπολειπόμενο στην Ελληνική γλώσσα ! Είδατε τι παθαίνουν όσοι βιάζονται τα βγάλουν συμπεράσματα. Οι ξένες πολυεθνικές και όμιλοι που υπηρετούν τα κόμματά σας στο τέλος θα αγοράσουν κάθε σπιθαμή της χώρας μας αν δεν υπάρχει αντίστοιχη δική μας Ελληνική τεχνολογία.

- Γνωρίζεται πως σχεδιάζονται τα τσίπ νανοτεχνολογίας ? Δεν εννοώ τα σπιτικά τσίπ - πατατάκια ! Θα το διδάξουν στις ιδιωτικές σχολές και τα εκπαιδευτήρια που υπηρετεί η ''γαλάζια'' κυβέρνηση και λοιπά κόμματα , η μήπως θα το διδάξουν στη δημόσια Παιδεία χωρίς εξοπλισμένα εργαστήρια  ; Άρα τι διδάσκουν ? Με απόλυτη ειλικρίνεια και χωρίς διάθεση ειρωνίας και ανταποδόσεων των χιλιάδων ύβρεων και συκοφαντιών σε αναρίθμητες αναρτήσεις, στον μονοπωλιακό ολοκληρωτικό καπιταλισμό εξισώνεσαι με τους ιμπεριαλιστές και τις παγκόσμιες υπερδυνάμεις αν μπορείς να τους ανταγωνιστείς και να παράξεις ως χώρα αντίστοιχες μορφές τεχνολογίας. Μπορείτε ; Σύμφωνα με τις πολιτικές δεκαετιών ασφαλώς δεν μπορείτε, άρα είσαστε καταδικασμένοι μακροπρόθεσμα στο ολοκληρωτικό εθνικό ξεπούλημα. Δείτε τα κάναλά σας , διασκεδάστε με τα ψυχαγωγικά και τα ''ενημερωτικά'' τους  προγράμματα, εμπιστευτείτε τους βολευτές σας , επενδύστε στη νεοφιλελέ καπιτάλε και τις επιχειρήσεις, δημιουργήστε δεκάδες ξενόφερτα σόσιαλ, βγάλτε όσα χρήματα μπορείτε, όμως , να θυμάστε οι λιγοστοί/ες ότι σε βάθος χρόνου δεν θα μείνει τίποτα Ελληνικό.

* Όταν φτάσει το πλήρωμα του χρόνου να μην υπάρχει ίχνος Ελλάδας των Ελλήνων θα δείτε ποιος έκανε τις πιο πλήρεις ''προφητείες'', οι άγιοι, οι προφήτες, οι μοναχοί, τα μέντιουμ, οι αστρολόγες, ο Νοστράδαμος ? Που να ήξεραν οι ''κατακαημένοι'' όταν έδιναν ακόμα και την ζωή τους τι μέλλον σχεδίαζαν κάποιοι άλλοι ετεροχρονισμένα. Οι ιμπεριαλιστές και τα μονοπώλια σου πέταξαν την οπτική ίνα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και εσύ την ''απλώνεις'' σε εθνικό επίπεδο , όμως , οι εταιρίες, τόσο οι πολυεθνικές όσο και της χώρας μας που ανήκουν ; Με τι θα τους ανταγωνιστείς ; Εισάγοντας και πουλώντας την πραμάτεια τους η ως υπάλληλος τους ? Είστε καταδικασμένοι από χέρι διότι ο Τουρισμός δεν εξισορροπεί την κατάσταση. Τουρισμό έχουν όλες οι χώρες με βαριά βιομηχανία. Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο τουρισμός υφίσταται αδιάλειπτα επί δεκαετίες στη  χώρα μας , ενώ οι κυβερνήσεις σας και εσείς ζούσατε με τα δανεικά τοκισμένα και επανατοκισμένα υπογράφοντας τέσσερα μνημόνια και ανοίγοντας την ψαλίδα του δημοσίου χρέους. Γνωρίζετε γιατί οι θεσμοί σας έδωσαν μια προεκλογική ψιλοαύξηση ενώ αδυνατείται ως λαός να αποπληρώσεται το χρέος ?
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: GLYFADA.AI - Ελληνική τεχνητή νοημοσύνη τσέπης ! ( Video ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">