ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Ένας παλιάνθρωπος δήμαρχος


Έπειτα από εννέα συναπτά χρόνια ενός παλιανθρώπου δημάρχου, όπως τον ανέφερε στα email που μας έστελνε ο μακαρίτης υποστηρικτής - ψηφοφόρος του, καθώς και άλλοι συμπολίτες μας, και εν όψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου πρέπει να ξεκαθαρίσουμε την απόλυτη αλήθεια.

Δεν υπάρχουν πολλοί τρόποι - μέθοδοι ώστε να συμπεράνεις ποιοι βρίσκονται στα κοινά του δήμου Γλυφάδας. Ο βασικότερος όλων είναι η τήρηση της νομιμότητας. Τηρήθηκε η νομιμότητα ; Οι γνωστοί μας τοπικοί κάπηλοι των αστικών κομμάτων σε οποιαδήποτε δημοκρατική και πολιτισμένη χώρα θα είχαν δικαστεί και καταδικαστεί έπειτα των μεθοδεύσεων και των κακουργηματικών ενεργειών τους. 

Ένας αχαρακτήριστος δήμαρχος

Θα παραθέσω όσα ίσχυσαν παρουσία του ώστε ο ίδιος να κρίνει αν πράγματι είναι παλιάνθρωπος , ανήθικος και αντιδημοκράτης είτε το αντίθετο.

Συμμετείχα το 2014 στα πρώτα Δ/Σ του Δήμου Γλυφάδας στα οποία αντί η παράταξη ''ανατροπή'' να θέτει την εντολή μας καθόταν στο πλάϊ πληθώρας ''γαλάζιων'' εξυπηρετούμενων του νεοδημοκράτη δημάρχου.

Το 2015 , και ενώ είχε περάσει ένας χρόνος από την τοπική προβοκάτσια από την φερόμενη ''αριστερά'' , (Ταστάνης, Βαγγελάτου, Ηλιόπουλος), δεν ίσχυσε η ΕΝΤΟΛΗ χιλιάδων δημοτών, ( το προεκλογικό πρόγραμμα που ψηφίσαμε) , και δεδομένου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα πλέον δεν με εξέφραζε, ως ανεξάρτητος συμμετείχα στις εκλογές του ''συμπαραστάτη'' του δημότη.

Εδώ μπορεί να ισχύουν δυο ενδεχόμενα

Είτε ο Γιώργος Παπανικολάου είναι ηλίθιος, είτε είναι παλιάνθρωπος. Όπως αναφέρουν αρκετοί/ες ηλίθιος ασφαλώς δεν είναι, άρα μένει να εξετάσουμε το δεύτερο.

Να το αιτιολογήσω. Ασφαλώς ο  Γ.Παπανικολάου γνωρίζει όσα έχουν προηγηθεί, επίσης, γνωρίζει ότι η προαναφερόμενη τριάδα έχει κάνει προβοκάτσια κατά ενός δημότη που έχει ληστευτεί και παραμένει αδικαίωτος, (είναι ξεκάθαρο), είναι σαφές ότι ο ίδιος ήδη έχει εξυπηρετήσει ως δήμαρχος σειρά ''γαλάζιων'' υποστηρικτών με συμβάσεις, γραφεία τύπου, κ.α., ενώ δεν έχει καλύψει από το 2014 την εντολή χιλιάδων δημοτών. 

Δεδομένου ότι η εντολή χιλιάδων δημοτών δεν πέρασε ποτέ στο δημοτικό συμβούλιο , δεν τέθηκε ούτε μια φορά στις κατ' ιδίαν συναντήσεις - δια ζώσης Ταστάνη - ''αναντροπής'' - Παπανικολάου τι ακριβός ίσχυσε ;

Από την προηγούμενη ημέρα  της ψηφοφορίας για τον "Συμπαραστάτη του Δημότη" έχει ενημερωθεί ο δήμαρχος για την δημόσια ανακοίνωση από την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ , η οποία δηλώνει την αντίθεσή της με τον εν λόγω θεσμό, τι όφειλε να κάνει αν ήταν δίκαιος ;

Ειδικότερα, o δικηγόρος δήμαρχος ο οποίος προεκλογικά ανέφερε ότι ''σέβεται το δίκαιο'' και θα είναι η βασική του αρχή , πως το τήρησε στην πράξη γνωρίζοντας ότι ο υποφαινόμενος είναι πλέον ανεξάρτητος, και έπειτα από μια προβοκάτσια σε βάρος της εντολής μας αγωνίζεται πλέον μόνος για την δικαίωσή του καθώς και των συμπολιτών μας ;  

Το Ανυπόστατο - Ανύπαρκτο και το γεγονός της Αποχής μου


Η παράγραφος του προεκλογικού προγράμματος το οποίο ψήφισαν στις δημοτικές εκλογές χιλιάδες δημότες, ενώ αμέσως μετά τις εκλογές έγινε πλαστογραφία από τους ''δημοκράτες'' της φερόμενης ''ανατροπής'' και αφαιρέθηκε ! 

Δικονομικά σημαίνει κάτι στην τεταρτοτριτοκοσμική χώρα που οι πολιτικοί ''παντρεύονται'' την φερόμενη δικαιοσύνη, ενώ οι παρατάξεις χωρίς να καταθέτουν πρόγραμμα δικαιούνται να διαχειρίζονται - κακοδιαχειρίζονται και αμοίβονται από τα χρήματα του Ελληνικού λαού ;

Ειδικότερα, το άτομο το οποίο προέβη στην εν λόγω πλαστογραφία απο δάσκαλος παρουσιάζεται ως φωτογράφος - συγγραφέας και τοπικός ''εκδότης'', ενώ έχει εκλεγεί αποκλειστικά με τις παραταξιακές ψήφους, και στον αντίποδα οι έτεροι είναι γνωστό πλέον τι εξυπηρετούν σύμφωνα του αυταπόδεικτου με τον πρόεδρο του κόμματός τους, τις πέντε ολιγαρχικές άδειες και την κ.Τσαπανίδου !

Πολιτικές πλιάτσικου 

Είναι ξεκάθαρο ότι οι προαναφερόμενοι δεν έθεσαν ούτε σε ένα δημοτικό συμβούλιο την εντολή της τοπικής μας κοινωνίας , αντιθέτως , έκαναν μέχρι και πλαστογραφία αφαιρώντας από το προεκλογικό πρόγραμμα όσα ψηφίσαμε. Δεν υπάρχουν πλέον στο πρόγραμμα το οποίο ψήφισαν χιλιάδες δημοτών το 2014 ! 

Μπορεί να σε εκλέγουν δυο - τρεις ολιγαρχικές οικογένειες λόγω ΝΔ, όμως, δεν πρόκειται για δημότες Γλυφάδας 

Δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι περισσότερο , ως δικηγόρος βγάλε το συμπέρασμα των πεπραγμένων σου , και παράλληλα τίθεται στην κρίση των συμπολιτών μας. Αναφέρομαι σε όσους/ες ακόμα και σήμερα δεν έχουν γίνει ανήθικοι. Παρεπιμπτόντως αν δεν είστε συνολικά, ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ εξυπηρετητές μιας χούφτας ολιγαρχών, το καναλάκι θα το έφιαχνε ο Τ. Ταστάνης ως Πρόεδρος του Ο.Α.Σ.Α  ; Ποιός θα το έφτιαχνε ?

Όσες φορές αδιαφανώς πλέον Τ.Ταστάνης κ.α. της ''ανατροπής'' - πίσω από την πλάτη μας - ήρθαν στον τέταρτο όροφο του Δήμου Γλυφάδας , από το 2014 και μετέπειτα τι μεθόδευσαν ? Την τήρηση της ΕΝΤΟΛΗΣ των ψηφοφόρων εξέφραζαν ; Έθεσαν έστω μια (1) φορά το Kανάλι που είχαν ψηφίσει πέραν των 4.500 χιλιάδων δημοτών Γλυφάδας ; 

Παράλληλα ο Δήμαρχος γνωρίζει ότι η εν λόγω παράταξη στις δημοτικές εκλογές του 2019 έχασε τα 3/4 των ψήφων.

Κατάφεραν μια χούφτα Συριζαίοι και λοιποί να σε εξαπατήσουν κ. Δήμαρχε ; Aν μπορούν να σε ''εξαπατήσουν'' δυο - τρεις δημότες , πως βρέθηκε το 2019 η έμμισθη θέση του ''συμπαραστάτη'' σε δαύτους ; Εμάς δεν μας έχουν εξαπατήσει , γνώριζα εκ προοιμίου ότι θα μας προδώσουν, δεν θα υφίσταται ίχνος ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ και ότι στο τέλος θα μείνει ξεκάθαρα - γυμνή η αλήθεια.

« Όσοι διαμορφώνουν πολιτική αποδόμησης θα την ζήσουν και ο ίδιοι »

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Τονίζεται ότι έχουν περάσει εννιά χρόνια από την εντολή μας που παραποιήθηκε και δεν έτυχε εφαρμογής , ενώ ο εν λόγω δήμαρχος έχει εξυπηρετήσει, παράλληλα των συμπαραταξιακών του, αναρίθμητο πλήθος το οποίο ασφαλώς δεν είχε καμία απολύτως εντολή. 

# Συμπεράσματα βγαίνουν μόνο αν γνωρίζεις το Ιστορικό

- Αναφορικά με την ''τριάδα'' των φερόμενων ''αριστερών'' , η οποία το 2014  κατά παράβαση του καταστατικού του κόμματος εξαίρεσε από τις εκλογές δημότες και δημότισσες με εντοπιότητα , ενώ οι ίδιοι/ες είναι ξενόφερτοι/ες στη πόλη μας, από το 2014 έως και το 2019 δεν τήρησαν την εντολή χιλιάδων ψηφοφόρων, καθώς επίσης, το 2019 μέλος της τριάδας που είχαν θέσει την αντίθεσή τους με τον θεσμό του ''συμπαραστάτη του δημότη'' κατά περίεργο και διαπλεκόμενο τρόπο βρέθηκε στην εν λόγω θέση, (αν και φαντομάς σύμφωνα όσων όφειλε θεσμικά), δεδομένων των πρακτικών τους θα τους κρίνει η ιστορία.

- Ακόμα και ένας αδαής γνωρίζει να χαρακτηρίσει όσα μεθοδεύονται από μια ανήθικη νεοελληνική κοινωνία, και ειδικότερα στη πόλη μας είναι σχεδόν καθολικά σε επίπεδο παρατάξεων. Το 40% και πλέον του τόπου μας γνωρίζει απόλυτα γιατί δεν ψηφίζει. Χαρακτηρίζονται πολιτικές πολιτισμένων ανθρώπων, η πλιάτσικο βάρβαρων όσα προαναφέρονται και έγιναν στο Δήμο της Γλυφάδας ;

- Ευελπιστώ να καταστεί σαφές γιατί φτωχότερος δήμος του Ν.Αττικής διαθέτει Τηλεοπτικό Κανάλι , ενώ στον Δήμο της Γλυφάδας καλύπτονται οικονομικά όσοι κάνουν προβοκάτσιες. Και μην ξεχνάτε το σημαντικότερο. Τα άτομα που έκαναν την προβοκάτσια είχαν προεδρικά αξιώματα , θέσεις στο δημόσιο, καθώς και αποδοχές από συντάξεις. Τόσο ''αριστερά'' !

- Πως θα μπορούσαν να υπάρξουν από δημοτικό κανάλι Ταστάνη & ΣΥΡΙΖΑ  συζητήσεις μπορεί να το αντιληφθεί κάθε συμπολίτης μας δεδομένων όσων ίσχυσαν την προεκλογική περίοδο του 2014. Τι σχέση έχει ο Τ.Τ με τα media; Πριν την προβοκάτσια είχα προτείνει να υπάρξει μια συνέντευξη πέντε - δέκα λεπτών με κάθε υποψήφιο/α της ''ανατροπής'' και οι κ.κ. αυτής της παρατάξεων αρνήθηκαν ! Είναι σαφές ότι η προβοκάτσια ήταν στημένη από την αρχή από την γνωστή κλίκα λίγων ατόμων και η συγκεκριμένη παράγραφος είχε τεθεί στο προεκλογικό πρόγραμμα ως πυροτέχνημα το οποίο αποσκοπούσε σε προσωπικά συμφέροντα αντί της κάλυψης προτάσεων για ένα Δήμο, μια Πόλη μια Τοπική Κοινωνία. 

- Καλά κέρδη σε όλους , συνυπολογίζονται στα ανύπαρκτα πόθεν έσχες τα οποία παράνομα δεν υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Δήμου Γλυφάδας ; Τον υποφαινόμενο στην εποχή που υπάρχουν δεκάδες πλατφόρμες βίντεο τον βλέπετε σε κάποιο κανάλι ; ( Η Ε.Ρ.Τ της Αγίας Παρασκευής λειτουργεί αντίστοιχα με τους όρους των παρατάξεων του Δήμου Γλυφάδας και του ''γαλάζιου'' δημάρχου ; ) Ορισμένοι/ες αδαείς δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα ότι δεν κρίνομαι εγώ, κρίνονται οι ίδιοι, το πλιάτσικο, η αρπαχτή, η ανομία, και ένας δήμος φιάσκο μεμονωμένων συμφερόντων ως ''δορυφόροι'' της ΝΔ.





  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Ένας παλιάνθρωπος δήμαρχος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">