ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μια κατακερματισμένη κοινωνία που έχασε τις βασικές της αναφορές


Εθνικό μπάχαλο στη χώρα απέραντο φρενοκομείο κατά τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. 
Μια κατακερματισμένη κοινωνία η οποία έχασε τις βασικές της αναφορές και ακόμα και οι ειδικοί δεν γνωρίζουν απόλυτα τα αίτια.

Μια κοινωνία η οποία καταψηφίζει τον Τσίπρα και οι ψήφοι καταλήγουν στον Μητσοτάκη ! Δυστυχώς έπειτα από το φερόμενο ''σοσιαλιστικό'' ΠΑΣΟΚ , το οποίο σύμφωνα των πολιτικών που ακολούθησε δρομολόγησε το μονοψήφιο νούμερο ποσοστών , το αντίστοιχο διαμορφώνει μεσοπρόθεσμα και το κόμμα της Κουμουνδούρου. Ήδη έχει ξεκινήσει και διαφαίνεται τι θα ακολουθήσει.

Σε ένα ποσοστό ο μέσος ψηφοφόρος ψηφίζει Μητσοτάκη και ΝΔ ώστε να τιμωρήσει τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ και στις εκλογές του 2023 , ενώ είναι σαφές ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι περισσότερο συστημική και επικίνδυνη.

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε κάνει τις ταλαντώσεις και τις περιστροφές του 2015 - 2019 ενδεχομένως θα βρισκόταν σε εντελώς διαφορετική προοπτική και παράλληλα σειρά έτερων εξωκοινοβουλευτικών αστικών κομμάτων.

Η αστοχία επίτευξης αποτελέσματος για σειρά μικρά κόμματα στις εκλογές του Μαϊου επίσης οφείλετε στον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ ! Μαζί με τον Τσίπρα , ο οποίος εξαπάτησε μεγάλο φάσμα των ψηφοφόρων, σύμφωνα όσων είχε διακηρήξει και όσων ακολούθησε ως πολιτικές , θεωρούν το αντίστοιχο για πληθώρα έτερων οι οποίοι καν δεν έχουν δοκιμαστεί.


Απλά είναι τα πράγματα. Τώρα αν προσθέσεις και ένα σημαντικό ποσοστό νεοελλήνων οι οποίοι/ες βρίσκονται στην φάση ''καψούρας'' με τα σόσιαλ , τα κινητά , τα κόζια , κ.α. , ενισχύεται ο κατακερματισμός και η αδιαφορία διότι και για την αδιαφορία, επίσης, έχουν συμβάλει τα κόμματα εξουσίας.

Τέλος πραγματικά είναι άξιοι της μοίρας τους όσοι θα ψηφίσουν το κόμμα Μητσοτάκη

Ακόμα και τα ψίχουλα τα οποία μοίρασε προεκλογικά , ( διότι νεοφιλελέ καπιτάλε με pass δεν γίνετε ), με δανεικά τα πήρε και με χειρότερο επιτόκιο από τα δανεικά επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ. Τα δανεικά μεγιστοποιούν το δημόσιο χρέος το οποίο ποιοι θα κληθούν να το αποπληρώσουν ; Λέτε να το αποπληρώσει ο ίδιος ο Μητσοτάκης, η μήπως το κόμμα του το οποίο ακόμα χρωστά τα εκατομμύρια δανεικών ;

Προσωπικά απέχω της κάλπης διότι όσοι ψηφίζουν αυτά τα συστημικά αστικά κόμματα δεν είναι πατριώτες. Συμφεροντολόγες/οι είναι !

Καλό μήνα, και πρώτα και πάνω απ' όλα το προσωπικό συμφέρον !

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Δέκα εκατομμύρια ψηφοφόροι, δέκα εκατομμύρια κινητά, κάθε κινητό παίζει και διαφορετικό περιεχόμενο , άρα καθολικός κατακερματισμός !


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μια κατακερματισμένη κοινωνία που έχασε τις βασικές της αναφορές Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">