ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Διαβάστε γιατί βρίζω τα κόμματα και τους πολιτικούς σας


ΙΤΑΛΙΑ: Κρατικά χρήματα για επενδύσεις που σχετίζονται με την Τεχνητή Νοημοσύνη 

Η κυβέρνηση της Τζόρτζια Μελόνι στην Ιταλία σκοπεύει να ιδρύσει ένα κρατικό ταμείο επενδύσεων για την ενίσχυση startups επιχειρήσεων που θα ειδικεύονται στην Τεχνητή Νοημοσύνη (AI)

Όπως είπε ο υπογραμματέας του υπουργικού συμβουλίου της Ιταλίας, Αλέσιο Μπούτι, το επενδυτικό fund θα έχει τη στήριξη της κρατικής τράπεζας Cassa Depositi e Prestiti (CDP) και θα προωθεί «τη μελέτη, την έρευνα και τον προγραμματισμό της AI στην Ιταλία». 

Η ταχεία ανάπτυξη της AI και η γρήγορη ανάπτυξη εργαλείων όπως το ChatGPT έχουν βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής διεθνώς το τελευταίο χρονικό διάστημα, όπως και η συζήτηση για το ρυθμιστικό πλαίσιο της AI, μετέδωσε το Reuters. 

Ο Μπούτι ανέφερε στη δήλωση του πως «η κυβέρνηση εξετάζει τις εξελίξεις στην τεχνητή νοημοσύνη, έναν τομέα όπου πρέπει να επιτευχθεί ισορροπία μεταξύ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της τεχνολογικής εξέλιξης. 

Στόχος μας είναι να αυξήσουμε την ανεξαρτησία της ιταλικής βιομηχανίας και να καλλιεργήσουμε τη δική μας εθνική ικανότητα για την ανάπτυξη τεχνογνωσίας και έρευνας σε έναν τόσο στρατηγικό τομέα» πρόσθεσε ο Ιταλός αξιωματούχος. 

Η Ρώμη σχεδιάζει να διαθέσει περίπου 150 εκατ. ευρώ για την έναρξη λειτουργίας του ταμείου, σύμφωνα με το Reuters.


Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου:
Τώρα γίνετε σαφές γιατί βρίζω παρατάξεις και κόμματα διοικούντες και αντιπολιτευόμενους ; Σύμφωνα με τις ''πολιτικές'' που εφαρμόζεται ως κόμμα - παράταξη - τόσο εθνικά όσο και τοπικά ως ΝΔ  είστε ξεφτίλες, το αντίστοιχο και για τα υπόλοιπα κόμματα.

Όσοι/ες ανατρέξουν στην ύλη μου θα διαβάσουν και θα διαπιστώσουν ότι όσα αναφέρει η Ιταλική κυβέρνηση έχουν ειπωθεί από τον υποφαινόμενο σε ανύποπτο χρόνο, ενώ εσείς εξυπηρετείται την εκλογική σας πελατεία και το μοναδικό που σας ενδιαφέρει είναι οι ψήφοι και το προσωπικό σας βόλεμα.

Τελικά καθίσταται αυταπόδεικτο ότι η Ιταλική κυβέρνηση και η Τζόρτζια Μελόνι διαθέτει περισσότερη νοημοσύνη από όλα τα κόμματα εξουσίας της χώρας μας και το σύνολο των συμφεροντολόγων ψηφοφόρων τους.

Ασχολείται επί δεκαετίες έστω και ένας από τα ρουσφετάκια και την εκλογική σας πελατεία με την Τεχνητή Νοημοσύνη ;



ΥΓ: Ξέρετε πόσο πιο εύκολο είναι για εμένα να δημιουργήσω την αντιστοιχία των Αμερικανών με Ελληνική ΑΙ ''ChatGPT 1'' σε σχέση με αυτό που βλέπετε πιο πάνω το οποίο είναι τσέπης ; Πολιτική υπάρχει , η για πολλοστή φορά όταν υπάρξει θα είναι κομμένη - ραμμένη για γαλάζιους ημετέρους όπως κάνατε το 87 - 89 στα ερτζιανά κύματα ; Τότε θα παρέχετε εσείς και την απόδειξη για όσα προαναφέρονται.

Ψίτ, πρόσεξε: Η συγκεκριμένη είδηση ''έσκασε'' έπειτα από πληθώρα δικών μου αναρτήσεων και ανάλογων προτάσεων για ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΙ, δεν είναι προγενέστερη. Πολιτική βούληση υπάρχει στη χώρα μας, η απλά υπάρχουν μια χούφτα ολιγαρχικές οικογένειες, καθώς επίσης, ημέτεροι και πράκτορες των Αμερικανών ; Το μέλλον προυποθέτει κάθε σοβαρή χώρα - λαός με την δική τους εθνική ΑΙ. Αυτό κάνουν και οι Αμερικανοί, οι Κινέζοι, κ.α. Σε μελλοντική φάση έπειτα από τους Ολυμπιακούς αγώνες θα διοργανώνουμε και ετήσιους διαγωνισμούς εθνικών ΑΙ ! Εννοώ ότι η Ελλάδα χρειάζεται μια ΑΙ κομμένη στα μέτρα των νεοελλήνων. Το αντίστοιχο κάνουν και οι Ιταλοί και αποτελεί προβληματισμό και άλλων χωρών της Ε.Ε.




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Διαβάστε γιατί βρίζω τα κόμματα και τους πολιτικούς σας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">