ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ρόδος: Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για φωτιά στ Αφάντου Προληπτικά εκκενώθηκαν ξενοδοχεία στην περιοχή


rodos fotia afantou 1

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου έχει προκαλέσει εδώ και λίγη ώρα, φωτιά στην περιοχή «Τραπεζία» Αφάντου. Εξαιτίας του καπνού που έχει κατακλύσει την περιοχή, εκκενώθηκε ξενοδοχειακή μονάδα.

Η πυρκαγιά προκλήθηκε από δίκυκλο που τυλίχθηκε στις φλόγες και επεκτάθηκε γρήγορα στην γύρω περιοχή λόγω των ξερών χόρτων.

Στον τόπο της πυρκαγιάς επιχειρούν μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οχήματα του Δήμου Ρόδου, μηχανήματα και μέλη των εθελοντικών ομάδων πολιτικής προστασίας.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν, μαζί με εθελοντές και χωματουργικά μηχανήματα φαίνεται να την θέτουν υπό έλεγχο και αυτή την ώρα δεν υπάρχει κίνδυνος για ανθρώπινες ζωές ή περιουσίες. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Ρόδου Τάσο Σπανό, ξενοδοχειακές μονάδες που βρίσκονται κοντά στον τόπο της φωτιάς με δική τους πρωτοβουλία και με τη συνδρομή του Δήμου, απομάκρυναν τους πελάτες τους και τους οδήγησαν στην παραλία Αφάντου, καθώς λόγω του πυκνού καπνού, η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική.

Φωτό Τασος Σπανός

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ – ΜΠΕ

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/8WowngO
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ρόδος: Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για φωτιά στ Αφάντου Προληπτικά εκκενώθηκαν ξενοδοχεία στην περιοχή Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">