ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μητσοτάκη τον τόπο σου τον έχεις προδόσει


Ο μετασχηματισμός της κοινωνίας δρομολόγησε τους πολιτικούς γυρολόγους να έχουν πάρει εν όψει των εκλογών τις εκπομπές lifestyle και να αναφέρουν δημόσια οικτά ψεύδη.

Είναι γνωστό ότι ποτέ δεν συμπάθησα τους επαγγελματίες της πολιτικής και τα πολιτικά τζάκια και οι λόγοι είναι σαφείς. Φάσκουν και αντιφάσκουν. Δημιούργησαν, αντί μιας πολιτείας - κράτους δημοκρατίας και αξιοκρατίας, ένα φαύλο κράτος ημετέρων - κουμπάρων - ανιψιών και λοιπών κολλητών.

Ειδικότερα για τον Μητσοτάκη να εξηγήσω γιατί λέει π@π@ριες. Ο Κυριάκος έχει γεννηθεί στην Γλυφάδα, όπως και ο υποφαινόμενος, όμως δεδομένου ότι η Γλυφάδα σε σχέση με την Κρήτη πληθυσμιακά υπολείπεται δηλώνει ως πατρίδα του την Κρήτη ! Η καταγωγή του είναι από την Κρήτη. Πατρίδα του είναι η Γλυφάδα και την έχει προδώσει. Πούλησαν και την Βίλα της Μαρίκας.

Ο πληθυσμός της Κρήτης, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, ανέρχεται σε 582.846 ενώ της Γλυφάδας σε 89.605. 

Ο πληθυσμός της Κρήτης κάλλιστα εκλέγει ένα πολιτικό κόμμα με σειρά βουλευτών, ενώ στον αντίποδα ο πληθυσμός της Γλυφάδας δεν βάζει στην βουλή ούτε ένα μικρό κομματάκι, ούτε καν έναν βουλευτή !

«Η μεγάλη ικανοποίηση μου είναι ότι η χώρα είναι καλύτερα από ότι ήταν», υπογράμμισε από το γυαλί ο κ. Μητσοτάκης ενώ αυτό γνωρίζει ότι είναι τεράστιο ψέμα. Δεν είναι καλύτερα μια χώρα με όσα ακολουθούν:

1) Ελεύθεροι επαγγελματίες / Ανασφάλιστοι όσοι δεν πληρώσουν χαράτσι από 900 έως 1.600 ευρώ. Tουλάχιστον 400.000 ελεύθεροι επαγγελματίες και άλλοι τόσοι αυτοαπασχολούμενοι και αγρότες είναι από χθες ανασφάλιστοι και χωρίς πρόσβαση σε φαρμακευτική περίθαλψη τόσο οι ίδιοι όσο και οι οικογένειές τους.

2)  Ακρίβεια / Έρχονται νέες αυξήσεις στα καύσιμα. H μέση πανελλαδική τιμή της αμόλυβδης από τις 14 Μαΐου μέχρι και χθες αναρριχήθηκε σταδιακά σε 1,865 ευρώ ανά λίτρο, από 1,826 ευρώ.

3) Έχει υπερδιπλασιαστεί ο δανεισμός το 2023 ώστε να καταφάγουν δισεκατομμύρια οι ημέτεροι της ΝΔ καθώς και οικία τους πρόσωπα ενώ παράλληλα παρέχουν με δανεισμό και τα pass κοινωνικής επαιτείας για ψηφοθηρικούς λόγους. ( Επαιτείας, όχι ΕπΑΙτείας στην εποχή της ΑΙ ! ) Έχουν υπόψιν τους ορισμένοι/ες πόσο ακριβά θα πληρώσουν ακόμα και τα ''γαλάζια'' pass ; Τουλάχιστον τριπλάσια. Τις ψευτοαυξήσεις σε συντάξεις γνωρίζουν πόσα θα τις πληρώσουν ?

4) Λήστεψαν ως κυβέρνηση από το 2020 ακόμα και τα χιλιάδες κοινωνικά επιδόματα από ευάλωτες οικογένειες και ΑΜΕΑ λόγω αύξησης αντικειμενικών αξιών ώστε να τα παρέχουν για ψηφοθηρικούς λόγους ως ''γαλάζια'' pass  ! 

Μητσοτάκης: Τα παιδιά μου θα πρέπει να έχουν δουλέψει πρώτα για να μπουν στην πολιτική !

Αναφορικά με όσα αναφέρει περί εργασίας , μήπως του είναι άγνωστα όσα ισχύουν στον Δήμο Γλυφάδας με πληθώρα ''επαγγελματιών της πολιτικής'' οι οποίοι ουδέποτε εργάστηκαν ;

Εννοεί ότι πρέπει τα παιδιά του να ''εργαστούν'' ως υπάλληλοι στην υπηρέτηση μιας χούφτας ολιγαρχών όπως το κόμμα του ; 

Μήπως εννοεί όσα ίσχυσαν στον Δήμο Γλυφάδας από το 2014 που υπήρχε ΕΝΤΟΛΗ στην κάλπη για ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ όλων των δημοτών ενώ ο νεοδημοκράτης δήμαρχος αντί να καλύψει την εντολή των συμπολιτών μας έκανε σειρά συμβάσεων σε ημετέρους της Νέας Δημοκρατίας ;

Ο Θεός δεν σε πάει ! ( Κάτι ξέρει αυτός ! )

Μητσοτάκη τον τόπο σου τον έχεις προδώσει προ πολλού , και αντίστοιχα πράττουν οι περισσότεροι/ες από την Γλυφάδα. Ακόμα και το Covid 19 που κόλλησες είναι γιατί δεν σε θέλει ο ''Θεός'' κοντά του και εσύ σκόπευες να πάς στο Άγιο Όρος. Χρειάζεται πρωτίστος να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα.

Όσα και να αναφέρω για εσάς λίγα θα είναι. Ως κόμματα εξουσίας έχετε επί δεκαετίες ένα μπάχαλο χωρίς νομικό πλαίσιο το οποίο εξυπηρετεί μια χούφτα οικογένειες του Ν.Αττικής, ενώ οι ίδιοι συμμετέχετε σε πληθώρα ελεύθερων σόσιαλ ...ακόμα και στο παιδικό Tικ Tοκ ! Τικ Τοκίζεστε ! 

Πόσο αξιοκρατικό είναι αυτό το καθεστώς που στήσατε όλα τα κόμματα εξουσίας - κυβερνήσεις  ενώ επιδιώκεται να κάνετε και αξιολογήσεις των υπολοίπων ; 

Ο αμερικανοσπουδαγμένος πρόεδρος της ΝΔ ενώ έχει υιοθετήσει την υπηρέτηση του ΔΝΤ , καθώς και του ιμπεριαλισμού , του καπιταλισμού , του νεοφιλελευθερισμού και της παγκοσμιοποίησης, χρησιμοποιεί αμερικάνικα - κινέζικα κ.α. σόσιαλ , τα οποία ασφαλώς είναι ελεύθερα , ενώ στον αντίποδα με σκοπιμότητα και δόλο δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο αδειοδοτήσεων στην Ελλάδα , αντίστοιχο των Η.Π.Α και της Κίνας στην Ραδιοτηλεόραση.


Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Πρέπει να ντρέπεστε , τουλάχιστον όσοι/ες έχετε γεννηθεί στη Γλυφάδα για όσα κάνετε καθώς και για όσα  λέτε. Ειδικότερα για τα ερτζιανά κύματα και όσα μεθοδεύεται ακόμα και σήμερα για το μέλλον, χωρίς νομικό πλαίσιο και αδειοδοτήσεις, δεν σας τιμούν καθόλου ως κόμμα και σαφώς ούτε ως πρόσωπα. 

- Ψάξτε το λίγο το θέμα διότι δεν είμαι βαλτός ούτε εξυπηρετώ τα συμφέροντα έτερων. Θεωρώ ότι κάτι άρμοζε σε τούτη την πόλη που την απαρνηθήκατε άπαντες είτε την εκμεταλλεύονται μια σειρά ξενόφερτοι/ες.

- Δεδομένου ότι οι δικοί σου με τις κουκούλες από το 2014 κάνουν μηνύσεις , μεθοδεύουν ατιμίες και προστυχιές μπορείς να κάνεις και εσύ. Τα Ελληνικά τα γνωρίζεις αρκετά καλά ? 

- Τουλάχιστον προσωπικά δεν θα μπορούσα να ψηφίσω αστικό πολιτικό κόμμα το οποίο έχει ως προεδρο του Κρητικό. ΝΔ, επικαλείται ότι είναι κρητικός, ΠΑΣΟΚ, είναι κρητικός, ΣΥΡΙΖΑ, είναι κρητικός , άρα και τα τρία συστημικά κόμματα εξουσίας έχουν έναν κρητικό πρόεδρο. Όταν μια ολόκληρη χώρα ψηφίζει κρητικούς των τριών συστημικών κομμάτων που ψήφισαν τα Μνημόνια,  τις Πρέσπες, και το ΔΝΤ μήπως έχει λαλήσει ; 

- Δεδομένης της τάσης που έχετε, γιατί δεν έχετε κάνει ακόμα αποκέντρωση να οριστεί η Κρήτη που κυριαρχείται από τους ιμπεριαλιστές και τις βάσεις τους ως πρωτεύουσα της χώρας ; Παρακάμπτω να αναφέρω την προσωπική μου άποψη για το καθεστώς των τριών ''κρητικών'' προέδρων των συστημικών κομμάτων σας, όμως, κάτι συγκεκριμένα δηλώνει για το σύνολο. Αντί πραγματικής Δημο-κρατίας σας σέρνουν από την μύτη πέντε ολιγαρχικά κάναλα του Ν.Αττικής. Ξυπνάτε νεοέλληνες. ( Σας έχουν εξηγήσει οι ''κρητικοί'' πρόεδροι των συστημικών κομμάτων γιατί και τα πέντε αδειοδοτημένα εθνικά κάναλα βρίσκονται στο Ν.Αττικής ; Τα sosial τα οποία χρησιμοποιούν είναι διάσπαρτα σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.)



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μητσοτάκη τον τόπο σου τον έχεις προδόσει Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">