ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Επιχείρηση διάσωσης μεταναστών του ναυαγίου


Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης, ανοιχτά της Πύλου, όπου το ναυάγιο ενός αλιευτικού σκάφους με εκατοντάδες μετανάστες οδήγησε σε τραγωδία με τουλάχιστον 79 νεκρούς, την ώρα που εκφράζονται φόβοι πως ο αριθμός των απωλειών θα αυξηθεί ραγδαία τις επόμενες ώρες. 

Βίντεο με πλάνα από Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας, που συμμετείχε στην επιχείρηση διάσωσης των μεταναστών σε διεθνή ύδατα ανοιχτά της Πύλου, έδωσε στη δημοσιότητα το ΓΕΕΘΑ.


Όλα τα μέσα έχουν διατεθεί κατόπιν εντολής του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου και η φρεγάτα «Κανάρης» ανέλαβε τον συντονισμό, από τη στιγμή που έφτασε στον τόπο του ναυαγίου.

Από νωρίς  εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων του ναυαγίου μπορεί να ανέβει κατά πολύ.  104 άνθρωποι έχουν διασωθεί, ενώ οι πιο συντηρητικές εκτιμήσεις για τον αριθμό των ανθρώπων που επέβαιναν στο δουλεμπορικό σκάφος κάνουν λόγο για 400 - κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επιβάτες μπορεί να ξεπερνούσαν ακόμη και τους 500. Αλλες μαρτυρίες, μάλιστα, ανεβάζουν ακόμη περισσότερο τον αριθμό των επιβατών - μιλούν έως και για 700 ανθρώπους.



Σημείωση:Χρειάζεται να σκεφτείς αναγνώστη/ια ότι, αρκετοί από τους εν λόγω σε λίγα χρόνια θα κυκλοφορούσαν με Ελληνικές ταυτότητες και θα ήταν από τους αναρίθμητους εξυπηρετούμενους της ''γαλάζιας'' διοικήσεως του Δήμου Γλυφάδας.

Αυτό έχουν διαμορφώσει οι νεοέλληνες έπειτα από τα 400 χρόνια Τουρκοκρατίας και των καταλοίπων της Τουρκιάς. 

Οι εν λόγω ''ελληναράδες'' τοποθετούν και ένα πανί τεραστίων διαστάσεων παριστάνοντας τους πατριώτες , βαυκαλίζονται για την ''γλυφάδα'' τους , ενώ είναι σαφές ότι κανείς από δαύτους δεν έχει γεννηθεί στην Γλυφάδα! Το αντίστοιχο που ακολούθησαν και οι φερόμενοι ''αριστεροί'' έπειτα από την προδοσία. Έκαναν προδοσία στους αυτόχθονες, στη συνέχεια έκαναν πλαστογραφία, και έπειτα κατέβηκαν στις εκλογές με υποψήφιους Αλβανούς ώστε να ισχύσει για τους δημότες εκπροσώπηση και διαφάνεια !

Απλά κάφροι. Ποτέ δεν υπήρξα ρατσιστής, ούτε πρόκειται να γίνω, όμως, αυτά τα άτομα που διοικούν και αντιπολιτεύονται στον Δήμο Γλυφάδας είναι η χειρότερη φάρα του πλανήτη. Η δική μου πρόταση πριν από δεκαετίες ήταν να διοικήσουν τον Δήμο αποκλειστικά ξένης εθνικότητας άτομα, όπως κυβερνούν τη χώρα μας επί σειρά ετών, διότι όσοι βρίσκονται στον Δήμο της Γλυφάδας δεν παρέχουν καλές υπηρεσίες στον τόπο.

Υπάρχει κάποιος - κάποιοι - που θα ελευθερώσουν το τόπο από την καφρίλα και τα ξένα συμφέροντα τα οποία νέμονται το Ελληνικό έθνος και το μέλλον του τόπου μας ;Υπάρχουν και άλλοι με τα βιώματα τα δικά μας ;Όταν εμείς ανεξαρτητοποιηθήκαμε οι ''άλλοι'' προσκύνησαν τα ξένα συμφέροντα, υπονόμευσαν το δημοψήφισμα, υπέγραψαν μνημόνια μαζί με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και ξεπούλησαν για μια καρέκλα την δημόσια περιουσία.

Όπως έχουν γαλουχηθεί και γαλουχούνται οι νέες γενιές το παιχνίδι είναι χαμένο από χέρι , όπως είναι και το μέλλον του τόπου και της πλειονότητας. Είναι ξεκάθαρο ότι ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ και λοιπά κόμματα στο εγγύς μέλλον θα εξαφανιστούν, όμως , υπάρχει έλλειμμα Ελλήνων για τις πολιτικές που πλέον χρειάζονται. Ρουσφετάκι δέχεστε ;Εξυπηρετήσεις κάνατε ; Για τον σκοπό που αγωνίστηκαν οι πραγματικοί πατριώτες δεν κάνετε.

Οι φουκαράδες αγωνιστές αν γνώριζαν τι θα μεθόδευαν σε μια επόμενη φάση της νεοελληνικής ιστορίας οι νεοέλληνες να είστε βέβαιοι ότι δεν θα σήκωναν ποτέ σπαθί και ντουφέκι στον Τούρκο. Εννοώ ότι αγωνίστηκαν για λευτεριά, ενώ ουδέποτε υπήρξε δεδομένων των πρακτικών που συνεχίστηκαν στη χώρα μας, με ξένους βασιλείς, ξένες νοοτροπίες, μπαξίσι, ρουσφέτι, τσιράκι,και ξένες χώρες να καθορίζουν το μέλλον των νεοελλήνων μέχρι και σήμερα.


6.500 x 400 = 
2.600.000 εκ. δολλάρια

Αναφορικά με τους μετανάστες από  Πακιστάν, Αίγυπτο και Συρία θεωρώ ότι πρέπει να προκύψει ειδικό σώμα δίωξης με τα ενδεδειγμένα σκάφη σε βάρος των διακινητών. Τα 6.500 δολάρια το κεφάλι με μέσο μεταφοράς ένα σαπάκι, και χωρίς σωσίβια , δηλώνει δολοφονική πράξη, τους πήγαιναν για πνίξιμο. Το συγκεκριμένο παλαιό αλιευτικό σκάφος είναι για ορισμένο μικτό βάρος, είναι αυταπόδεικτο ότι είχαν υπερβεί το βάρος. 

Μια ολόκληρη περιουσία από κάθε ''καραβιά'' με μέσο - σκάφος μια σαπιομαούνα. Γιατί δεν αγόραζαν από κοινού ένα ιστιοφόρο αποτελεί απορίας άξιο, διότι τα χρήματα για την αγορά τα είχαν.

- Οι πρώτοι που έφεραν τους Πακιστανούς στη χώρα μας ήταν οι χουντικοί της περιόδου 1967 - 1974 ! Τότε ερχόντουσαν πολιτισμένα, εργαζόντουσαν στις ελληνικές βιοτεχνίες - βιομηχανίες, ενώ σήμερα έρχονται σε άθλιες συνθήκες.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Επιχείρηση διάσωσης μεταναστών του ναυαγίου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">