ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο «ευρωπαίος» και οι χωριάτες του πλούσιου Δήμου Γλυφάδας


Έδεσαν απόλυτα ο «ευρωπαϊστής» και οι χωριάτες αιρετοί του πλούσιου Δήμου Γλυφάδας στον κομπλεξισμό και την αλαζονεία απέναντι στους δημότες, και όχι σε όλους τους δημότες, έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στους αυτόχθονες. 

Κάποιοι βλακωδώς σύμφωνα με όσα θα περιγράψω στη συνέχεια θεωρούν τον εαυτό τους “ανώτερο” των άλλων, καμία ταπεινότητα, όμως υπάρχει η απτή πραγματικότητα η οποία τους διαψεύδει.

Γλυφάδα:Μια πόλη στην οποία από το 2014 βρέθηκαν στην διοικήση του δήμου πειράζοντας συνεχώς την wikipedia. Το εκ του κομματικού σωλήνα ανεπάγγελτο στέλεχος της ΝΔ, παράλληλα με πληθώρα χωριάτες συντηρητικούς συνπαραταξιακούς, αναφέρουν ότι η Γλυφάδα είναι μια μοντέρνα περιοχή. Λάθος. 

Σε μια μοντέρνα περιοχή είναι φύσιν αδύνατον ενώ έχουν πρωτοστατήσει σειρά δημοτών για τις Ραδιοτηλεοράσεις να μην υφίσταται ούτε δείγμα τους.

Οι διοικούντες της παρατάξεως της ΝΔ & συνεργάτες είναι συντηρητικοί και οπισθοδρομικοί, αναπαράγοντας τις κάκιστες πρακτικές δημάρχων και αιρετών του παρελθόντος χρόνου. 

Τι σημαίνει σύγχρονος ;Αν πάρουμε αυτούσια ότι ένας η περισσότεροι δημότες Γλυφάδας σε ανύπτοπτο χρόνο πρωτοστατούν σε ένα χώρο μια δεκαετία και περισσότερο πριν υπάρξουν Ιδιωτικές ,Δημόσιες , Δημοτικές Ραδιοτηλεοράσεις, αυτοί οι άνθρωποι τι είναι ; Είναι συντηρητικοί , είναι αναχρονιστές , η είναι οι πρωτοπόροι και πλέον σύγχρονοι έναντι όλων των υπολοίπων ;

Όσοι/ες διέπονται από έπαρση, καθώς και οι ξιπασμένοι δεν παρέχουν επί εννιά χρόνια καλές υπηρεσίες στην πόλη.

Με τα «παιχνιδάκια» δεν κάνετε καλύτερη την ζωή των δημοτών, ούτε πρόκειται κάτι απ' όλα αυτά να μπορεί να συναγωνιστεί όσα υπάρχουν γύρω μας και ευρύτερα και καθορίζουν το μέλλον του τόπου.

Διοικήστε επιτέλους σαν δήμαρχος και αιρετοί και όχι σαν άλλη μια μαντάμ-Σουσού.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Πόσο σύγχρονο αυτό που έχουν διαμορφώσει και ακολουθούν με παρανομίες επί εννιά συνεχόμενα χρόνια κατά της εντολής χιλιάδων δημοτών;

- Σήμερα η περιφέρεια και πόλεις 5 - 10 χιλ. έχουν δημοτικές αρχές που θέσπισαν δημοτικά μέσα ενημέρωσης , έχουν ιστοσελίδες ειδήσεων, ραδιόφωνα , τοπικά κανάλια, αυτοί τι έχουν δημιουργήσει καταλύοντας την εντολή μας ;

- ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Καταχρηστικές διώξεις - Κατασχέσεις, ενώ επί 18 χρόνια παρανομίες δημάρχων και διοικήσεων Δήμου Γλυφάδας στο σύνολο των σύννομων ενεργειών μας. 

- Εκτός των χιλιάδων ημετέρων και υποστηρικτών που άπαντες έχουν εξυπηρετηθεί σύμφωνα του πελατειακού συστήματος, οι ανήθικοι εξυπηρέτησαν και πληθώρα λαθρομεταναστών για το προσωπικό τους συμφέρον, ενώ καταλύουν επί σειρά ετών την νομιμότητα. Ασφαλώς ''δεν είναι εγκληματίες'', υπηρετούν τα αφεντικά τους. Την μαφία ολιγαρχών.



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο «ευρωπαίος» και οι χωριάτες του πλούσιου Δήμου Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">