ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Απέχω - Σε μια χώρα που γίνατε όλα τα κόμματα ανήθικα και διαπλεκόμενα δεν ψηφίζω !


Απέχω και στις εκλογές της 25ης Ιουνίου , όπως απείχα στις εκλογές του Μαϊου , και θα απέχω αν χρειαστεί και στις εκλογές του Αυγούστου.

Αρχικά πρέπει να τονίσω ότι θεωρώ όλα τα αστικά πολιτικά κόμματα κλίκες συμφερόντων και συμφεροντολόγων της γνωστής φάρας ανήθικων νεοελλήνων, και ασφαλώς αρκετοί/ες μπορεί να θεωρούν ότι δεν είναι ανήθικοι και αδικούνται.

Στη συνέχεια πρέπει να τονιστεί ότι υπάρχουν δυο καθαρά συστημικά κόμματα, τα οποία ''ανταγωνίζονται'' για την εξουσία της τεταρτοτριτοκοσμικής Ελλάδας, επικαλούμενα ότι έχουν πλήρη πρόγραμμα διακυβέρνησης της χώρας, σε αντιδιαστολή όλων των υπολοίπων κοινοβουλευτικών και εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων, καθώς και των μεμονομένων υποψηφιοτήτων, ενώ δεν διαθέτουν πλήρη πρόγραμμα διότι είναι εξυπηρετητές μιας χούφτας ολιγαρχών.

Όπως ουδέποτε ψήφισα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ουδέποτε θα ψηφίσω ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Μπορώ να αναπτύξω εκτενώς τους λόγους που δεν θα ψήφιζα τα δυο προαναφερόμενα αστικά κόμματα, όμως , θεωρώ ότι είναι χάσιμο χρόνου.

Είναι το λιγότερο προσβολή της νοημοσύνης κάθε ανθρώπου να ταυτιστεί και να ψηφίσει συστημικά αστικά κόμματα τα οποία μετέχουν τις ίδιας ''παράγκας''.

Αναφορικά με τα υπόλοιπα κόμματα , επίσης , δεν τα ψηφίζω, και οι λόγοι είναι περισσότεροι όσων θα μπορούσαν να έχουν στο μυαλό τους όσοι/ες συμμετάσχουν σε αυτές τις παρατάξεις.

Εσείς θεωρείτε ότι επιλέξατε το ''κουτάκι'' σας, και τους ''αγώνες'' σας, όμως, αν εξετάσουμε ενδελεχώς τι έχετε συνολικά στο μυαλό σας ανήκετε και εσείς στην διευρυμένη κατηγορία των ανήθικων νεοελλήνων.

Δεδομένου ότι, έπειτα από τις εκλογές του Μαϊου δεν υπήρξε καν η απαραίτητη προσοχή στο 40% ΑΠΟΧΗΣ , ανατρέψτε μόνοι σας τον Μητσοτάκη και τη ΝΔ , καθώς επίσης, ''ανατρέψτε'' και το σκηνικό με τους ολιγάρχες. 

Όλα τα κόμματα γίνατε καπιταλιστικά και παγκοσμιοποιημένα !

Το πείραμα του ''συνασπισμού'' του 2014 έφερε στο προσκήνιο μια φαιδρή νοσηρή νεοελληνική πραγματικότητα και ειδικότερα σε επίπεδο δήμου και αυτοδιοικητικών εκλογών. Απεδείχθη στη πράξη ότι κανένας συνασπισμός δεν μπορεί να προκύψει επί της ουσίας στη βάση κάλυψης προτάσεων και δικαίωσης των συμμετεχόντων καθώς της κοινωνίας. Αντιθέτως προκύπτουν προβοκάτσιες και προσωπικά συμφέροντα.

Στις εθνικές εκλογές συμμετείχαν 36 κόμματα και κανένα δεν είχε πρόταση για την ραδιοτηλεόραση. 

Δεδομένου ότι εκτός από τους γνωστούς μας πολλές φορές υπάρχουν και έτεροι αναγνώστες/ιες η ανηθικότητα έγκειται σε σειρά διώξεων - κατασχέσεων, από την δεκαετία του 80 μέχρι και την δεκαετία του 2000 σε βάρος μου και ενός τοπικού Ρ/Σ. 

Τα απαγορευμένα ονόματα !

Προφανώς ''έκανα το λάθος'' να αναφέρω δημόσια τα ονόματα των ολιγαρχών - καναλαρχών - εφοπλιστών - εργολάβων - χρηματοδοτών - χρηματοδοτούμενων, όπως έχουν κάνει και έτεροι το συγκεκριμένο ''λάθος'', ενώ είναι σαφές ότι πρέπει να αναφέρονται τα ονόματα των συγκεκριμένων οικογενειών, δεδομένου ότι χρηματοδοτούνται από αστικά πολιτικά κόμματα, και ειδικότερα η πλειονότητα των σχεδίων νόμου εξυπηρετεί τα δικά τους συμφέροντα αντί συνολικά της ελληνικής κοινωνίας. Ακόμα και το γεγονός να απουσιάζει αντισυνταγματικά νομοθεσία αδειοδοτήσεων στην Ραδιοφωνία και την τηλεόραση με απόρροια καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις σε βάρος μας σε αυτούς οφείλετε.

Από το 1991 που καταθέσαμε πλήρη φάκελλο για αδειοδότηση έχουν περάσει σειρά συστημικών κ.α. αστικών κομμάτων από την διακυβέρνηση της Ελλάδας και ακόμα και σήμερα παραμένω αδικαίωτος, παράλληλα πολλών ακόμα, σε πλήρη αντιδιαστολή πολλών άλλων χωρών και λαών που δεν ζουν σε πολιτείες ανηθικότητας , καθολικής διαπλοκής και πολιτικοκοινωνικής αναρχίας.

Προτάσεις που έγιναν από την Γλυφάδα ίσχυσαν στην Αμερική !

Ενώ οι προτάσεις για αδειοδοτήσεις στην Ραδιοφωνία ήταν δικές μου , και έγιναν από την Γλυφάδα την δεκαετία του 90, εφαρμόστηκαν το 2000 στην Αμερική ενώ στη δική μας χώρα συνέχιζαν το καθεστώς αναίτιων διώξεων - κατασχέσεων !  Ακόμα και σήμερα στην δική μας χώρα κυβερνούν γνωστές οικογένειες χρηματοδοτούμενες από ολιγάρχες , και αντιστρόφως , ενώ δεν υπάρχει νόμος αδειοδοτήσεων

Οι πολιτικές διώξεις σε βάρος μου από την ΕΙΙΡΑ και την Πολιτεία στην υπηρέτησή τους

Aυτή είναι η ανηθικότητα που αναφέρει ο ποιητής , διότι ήταν καθαρά πολιτικές διώξεις για τις οποίες κινούσαν τα νήματα η ΕΙΙΡΑ , ( ολιγάρχες ), καθώς και μεγαλόσχημοι. Αστυνομικοί με ιδιαίτερες πολιτικές πεποιθήσεις - δικαστικοί & υπόδικοι διορισμένοι κομμάτων. Ποιοι είστε όλοι/ες εσείς που ''μοστράρετε'' την πάρτη σας ως πολιτικοί αν δεν είστε ΑΝΗΘΙΚΟΙ δεδομένου ότι ακόμα λείπει το καθεστώς των ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ; Επίσης, οι πολυεκατομμυριούχοι ιδιοκτήτες της Ψηφιακής DIGEA και των ψηφιακών καναλιών mpeg4 γιατί βρίσκονται ακόμα και σήμερα στα ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ FM ;

Ήταν πολιτικές διώξεις διότι δίωξαν την αντίθετη ιδεολογία και αμιγώς την κοινωνία ώστε να εδραιωθεί στη χώρα μας, και κυρίως στο Ν.Αττικής των πέντε εκ. πολιτών, ένα μιντιακό καταστημένο στα ερτζιανά κύματα το οποίο να ελέγχεται από λίγες οικογένειες καθώς και από τα συστημικά κόμματα εξουσίας. Αυτό που ίσχυσε στο Ν.Αττικής από το 1987 και μετέπειτα, έστω και με μια ελάχιστη συμμετοχή στο 3% από διαφορετικές φωνές , διαμόρφωσε καθολική κοινωνικοπολιτική ανισότητα η οποία ισχύει αδιάλειπτα μέχρι και σήμερα. Και στο σημερινό άναρχο τοπίο , της καθολικής αντισυνταγματικότητας των ερτζιανών εξυπηρετούνται τα στενά συμφέροντα μιας χούφτας οικογενειών και λίγων συστημικών κομμάτων. Τι καθορίζει το ραδιόφωνο από το 1987 σε σχέση με τα τηλεοπτικά ολιγαρχικά κανάλια και το διαδίκτυο ας το εξετάσουν έτεροι, όμως , η έμφαση να υφίστανται τα ραδιόφωνα ολιγαρχών ακόμα και σήμερα στα αναλογικά FM αποτελεί θεμελιώδη απόδειξη της πολιτικοοικονομικής διαπλοκής με κεντρικό στόχο τα οφέλη του κεφαλαίου και των μνημονιακών κομμάτων αντί της κοινωνίας. Παρακάμπτω να αναφέρω την χάλκευση της δημοκρατίας σε μια χώρα που όλα πλέον σήμερα έχουν εκπέσει σε σχήματα λόγου χωρίς ίχνος υπόστασης. Τα χοιροστάσια μπορούν να τα κατατρώγουν όλα. Φάτε τα όλα. Αναφορικά με πολλούς/ες της ''αριστεράς'' , των κινημάτων και της οικολογίας , οι οποίοι/ες αντί να γίνουν αρωγοί δικαίωσης όσων πρωτοστάτησαν στη χώρα μας πάτησαν πάνω στο δίκιο τους, επίσης,  φάτε τα όλα παράλληλα των άλλων.

Για του λόγου το αληθές ότι είστε φαιδροί δείτε πότε ίσχυσαν οι προτάσεις μου στην Αμερική και ρωτήστε τον Τσίπρα, τον Μητσοτάκη και τον Ανδρουλάκη  ποιούς υπηρετούν τα κόμματά τους  ;

Η ραδιοφωνική υπηρεσία χαμηλής ισχύος FM (LPFM) δημιουργήθηκε από την Επιτροπή τον Ιανουάριο του 2000.

* Eπισυνάπτω έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν όσα αναφέρω: 





Να μας εξηγήσουν τα κόμματα εξουσίας, καθώς και οι διορισμένοι τους, γιατί δεν λάβαμε το 1991 μια άδεια λειτουργίας του ΓΛΥΦΑΔΑ FM δεδομένου ότι ο ίδιος ιδιοχείρως κατέθεσα στο υπουργείο τον φάκελλο αδειοδοτήσεως και το παράβολο.

Αυτό το μέλλον διαμόρφωσαν τα διαπλεκόμενα συμφέροντα κομμάτων - ολιγαρχών, δεδομένου ότι ακολούθησε και άλλη διώξη - κατασχέση - ληστρική επιδρομή στη συνέχεια από τα Α/Τ Γλυφάδας  το 2005 με στόχο πλέον την φυσική μου εξόντωση. Διώξεις - Κατασχέσεις τις οποίες διοργάνωνε η ΕΙΙΡΑ άρα οι ολιγάρχες του Ν.Αττικής , Δήμαρχοι , Πολιτικοί, και λοιποί κρατικοδίαιτοι. 

Ποιοι διαχειρίζονται και κατατρώγουν τα χρήματα των Γλυφαδιωτών από το 1977 έως και σήμερα ; Δεδομένων των πελατειακών τους σχέσεων και των εξυπηρετήσεων συμβάσεων, απ΄ευθείας αναθέσεων , και της πολιτικής διαπλοκής αρκετών τοπικών παρατάξεων - αιρετών δεν αποδεικνύεται ότι είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ και όχι απλά ανήθικοι ;

Οι σύννομες ενέργειες και οι αποδείξεις ότι τα κόμματα στον Ο.Τ.Α Δήμο Γλυφάδας υπηρετούν συμφέροντα εκτός Δήμου

Το 2005 έπειτα από νέα δίωξη - κατάσχεση του τοπικού Ρ/Σ με την επιτροπή κατοίκων κατέθεσα μελέτη - πρόταση - αίτηση στον Δήμαρχο Γλυφάδας, παρανόμησε. Το 2011 κατέθεσα και πρωτοκολλήθηκαν σειρά αιτήσεων στην δημοτική αρχή δήμου Γλυφάδας, παρανόμησαν. Το 2014 υπήρξε εντολή 4.500 χιλιάδων δημοτών στην κάλπη , έγινε προβοκάτσια καθώς και πλαστογραφία η εντολή μας δεν ίσχυσε. 

Έχουν αιτιολογήσει γιατί δεν πέρασε στο Δ/Σ η εντολή των δημοτών , η μήπως αιτιολόγησαν από το 2014 μέχρι και σήμερα τις χιλιάδες συμβάσεις και απ' ευθείας αναθέσεις σε ''γαλάζιους'' ημετέρους για ψηφοθηρικούς λόγους ; 

Η απόδειξη

Μέλος της γνωστής ''τριάδας'' που κατέβηκε στις δημοτικές εκλογές με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία το 2015 δεν παρέστη καν στην εκλογική διαδικασία για συμπαραστάτη του Δήμου Γλυφάδας, διότι ο υποφαινόμενος, έπειτα από την προβοκάτσια που έκαναν σε βάρος μου είχε θέσει υποψηφιότητα, το 2019 έλαβε και την συγκεκριμένη θέση του ''συμπαραστάτη'' χωρίς αντίκρυσμα ώστε να ολοκληρωθεί η προβοκάτσια και να καταστεί αυταπόδεικτο ότι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και λοιποί είναι εγκάθετοι και υπηρετούν διαπλεκόμενους ολιγάρχες.

Τουλάχιστον δυο δεκαετίες, από την εποχή δημαρχείας Σπονδυλίδη, οι δήμαρχοι μου ανέφεραν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι διότι υπάρχει κώλυμα. Γνωρίζετε ποιοι ήταν το κώλυμα ;Ότι και να λένε Πέτσας και ΝΔ ακόμα και τα εκατομμύρια επιλεκτικά από τις λίστες της ΝΔ είχαν συγκεκριμένους αποδέκτες, και ειδικότερα υπήρχαν και δεκάδες ανύπαρκτοι χρηματοδοτούμενοι.

Η γνωστή παράγκα τα έχει στήσει όλα

Δεδομένου ότι ''το δοκίμασα και αλλιώς'' το 1990 άνοιξε από τοπική επιχείρηση στην πλατεία Γλυφάδας ένας ραδιοφωνικός σταθμός ο οποίος ξεκίνησε ως Γλυφάδα FM και αργότερα μετονομάστηκε. Όταν οι επιχειρηματίες που επένδυσαν τα χρήματα για τον σταθμό είχαν προχωρήσει μέχρι την βεβαίωση λειτουργίας και τα μηχανήματα στον Υμηττό αμέσως μετά το εν λόγω πουλήθηκε στον Κουρή, όπως πουλήθηκε και το εγχείρημα του έτερου με ένα καναλάκι από την Βάρκιζα στον Ρέστη. Παράλληλα πουλήθηκε και έτερο εγχείρημα, τοπικό καναλάκι , το οποίο επίσης λειτούργησε αρχικά πειραματικά από τοπική επιχείρηση στην οποία εργαζόμουν. Γιατί δεν θα μπορούσαν να καταστούν βιώσιμα ενώ είχαν έδρα τα νότια προάστια Αττικής και τον πλούσιο Δήμο Γλυφάδας το γνωρίζει και ένας αδαής. 

Πως στήθηκε στη συνέχεια η Δημοτική Επιχείρηση Τηλεόρασης Δήμου Ασπροπύργου είναι ζήτημα προς διερεύνηση, όμως , σηματοδοτεί ότι μπορούσε να προκύψει Δημοτικό ΜΜΕ σε φτωχότερο δήμο σε σχέση με τα οικονομικά του Δήμου Γλυφάδας.

Πολιτικά κόμματα - κυβερνήσεις - δήμαρχοι - δικαστές - διορισμένοι και λοιποί άπαντες ανήθικοι. Αυτός είναι ο τόπος μας έπειτα της  ''πολυπολιτισμικότητας'' και της ποικιλομορφίας των κομμάτων εξουσίας με τις βαθιές τσέπες στην διαχείριση των κοινών ! Αν το επιχείρημά τους μπορεί να ήταν ότι ο υποφαινόμενος ήταν κατά το παρελθόν ανήθικος, ο ποιητής και η ιστορία πλέον τους διαψεύδουν κατηγορηματικά διότι οι ίδιοι είναι σήμερα οι ανήθικοι.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Καλά θα κάνουν και οι πολυεθνικές να έχουν πολιτικές οι οποίες να ανταποκρίνονται στην ελευθερία του λόγου, της αλήθειας και της δημοκρατίας, αντί της φίμωσης που κάνουν ώστε να εξυπηρετήσουν υπονομευτές , κάπηλους και πλαστογράφους. Επί της ουσίας εγκληματίες. Η Ελλάδα ουδεμία σχέση έχει με τις Η.Π.Α. σε επίπεδο κουλτούρας νομοθεσίας και πολιτεύματος. 

- Όσοι κάνουν παραβίαση ασφαλισμένων κωδικών διαγράφουν κανάλια συνδρομητές και περιεχόμενο και αναφέρουν ''γίνονται και λάθη'' ακολουθούν και αυτοί με τη σειρά τους τα ανήθικα νεοελληνικά δρώμενα.

Επισημάνσεις για ''σπασίκλες''.

- Στην Ελλάδα πολιτεύονται ανήθικοι οι οποίοι εξαγοράζουν ψήφους και ψηφοφόρους ενώ δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο αδειοδοτήσεων. Αντί να αδειοδοτήσουν όσους πρωτοστάτησαν στα FM και διαμόρφωσαν τους όρους της μετεξέλιξης σε μια χώρα , από την δεκαετία του 70 τους δίωκαν , τη δεκαετία του 90 δεν τους αδειοδότησαν, χάρισαν τις συχνότητες σε ολιγάρχες ημετέρους, ενώ συνέχισαν αδιάλειπτα και τις ληστείες από κοινού πλέον σε βάρος τους. 

- Αρκετοί ''ξεπουλήθηκαν'' σε μια χούφτα ολιγάρχες του κεφαλαίου και σε μια σειρά ξενόφερτους εξυπηρετητές κομμάτων, άλλοι ακολούθησαν οτιδήποτε άσχετο, και φτάσαμε στην εποχή της απόλυτης ξεφτίλας σύμφωνα με όσα ισχύουν στις προηγμένες χώρες. 

- Γιατί χαίρονται ορισμένοι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Κογκρέσο, καθώς και ότι γνωρίζει την Αμερικανική γλώσσα , όταν ως πρωθυπουργός επί μια τετραετία δεν θέσπισε ένα αντίστοιχο νομικό πλαίσιο συνταγματικών αδειοδοτήσεων ;Αν το πολιτικό κριτήριο είναι ένας πρωθυπουργός να είναι πολύγλωσσος υπάρχουν Ελληνίδες και Έλληνες που ομιλούν 10 ξένες γλώσσες. Γιατί δεν βρίσκονται στο τιμόνι της ΝΔ ; Αυτό καλείται να το απαντήσει ο ''γαλάζιος'' Καρατζαφέρης ο οποίος κάνει πλέον ρηχή δεξιά προπαγάνδα. Άλλωστε σε ένα χρόνο από το κινητό μέσω ΑΙ θα μπορεί κάποιος να μιλά στο μικρόφωνο Ελληνικά και από το μεγάφωνο θα ακούγετε μετάφραση σε όλες τις γλώσσες του πλανήτη άπταιστα με την φωνή του. Και το αντίστροφο. Ήδη εργάζονται πάνω σε αυτό οι ''ειδικοί'' στον G.WEB, όμως, παράλληλα εργάζονται και έτεροι από τις πολυεθνικές. Αν και ως βασική ιδέα είναι δική μου, δεν θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει Copyright © στην τεχνητή νοημοσύνη. Όποιος το κατασκευάσει πρώτος. Δεδομένου ότι ήδη υφίσταται να μιλάς και την ίδια στιγμή να γράφεται το κείμενο  είναι εφικτό να υλοποιηθεί.

- Αδιαφορώ ποιοι ενοχλούνται από την απόλυτη αλήθεια, αν έχουν την δυνατότητα διάψευσης να το κάνουν δημόσια με τα στοιχεία. Πλαστογράφησαν ακόμα και την ΙΣΤΟΡΙΑ. Τόσο ανήθικοι. Άλλος πρωτοστάτησε από το 1977 στα FM, άλλος έβγαλε για πρώτη φορά μαζικά στον ραδιοφωνικό αέρα της Αθήνας τους ακροατές το 1984 και δέχτηκε δίωξη από σύσσωμο το Α/Τ Νέου Κόσμου και την Εισαγγελέα Εφετών Αικατερίνη Πιστόλη , άλλος δέχτηκε σειρά διώξεων - κατασχέσεων επί δεκαετίες και άλλοι παρουσιάζονται ως πρωτοπόροι. 

- Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να ανακυκλώνουν οι ανήθικοι νεοέλληνες το ίδιο φαύλο σκηνικό σε κάθε εποχή, είναι σαφές όμως ότι αυτοί που αποφάσιζαν επί δεκαετίες δεν ήταν κάν δημοκράτες και ούτε ήταν από την Αττική. Αρπαχτή κάνουν στο Ν.Αττικής.

- Ειδικά η Αικατερίνη Πιστόλη σε ποιον πολιτικό χώρο ανήκει ? Ποιά ιδεολογία και κόμμα την εκφράζουν ; Ποιοι και γιατί μεθόδευαν από το 1977 - 1984-85 και μέχρι το 2005 τις αναίτιες ληστρικές επιδρομές ; Που αποσκοπούσαν εκτός της άμεσης ωφέλειας μιας χούφτας διαπλεκόμενων ολιγαρχών, και αντίστοιχα απαράδεκτων αστικών κομμάτων τα οποία δεν υπηρετούν την Ελληνική Κοινωνία και την Συνταγματικότητα ; 

- Ποιά κόμματα διαχειρίζονται με γνώμονα τα συμφέροντα ολιγαρχών και των ημετέρων τους τον Ο.Τ.Α Δήμος Γλυφάδας ; Ποιά κόμματα έκαναν την προβοκάτσια και την πλαστογραφία της εντολής μας στην κάλπη ; Ποιά κόμματα παρανόμησαν επανειλλημένα σε σύννομες αιτήσεις ; Δεν τα γνωρίζετε ?Για τα στενά προσωπικά του συμφέροντα κάθε #¥$+$% παρακάμπτει τη νoμιμότητα και το σύνταγμα και δεν είναι ανήθικος ;

- Είτε δεξιός, είτε ακόμα και αριστερός, είτε και ακομμάτιστος '' απολιτίκ '' να είναι κάποιος μπορεί να συμπεράνει σύμφωνα με όσα προαναφέρω ότι: Στη δική μας χώρα προσωπικά πρωτοστάτησα ώστε να υπάρξει μετεξέλιξη και πλαίσιο αδειοδοτήσεων, έκανα δημόσια σειρά προτάσεων, τις απέστειλα στις εκάστοτε κυβερνήσεις, και αντί να ισχύσουν στη χώρα μας ίσχυσαν στην Αμερική. Αίσχος. Τα αστικά πολιτικά κόμματα στους Ο.Τ.Α αποτελούν γάγγραινα. 

- Ο ποιητής είναι επιεικής, οι νεοέλληνες δεν είναι απλά ανήθικοι είναι άτιμοι, και ενώ ψηφίζουν τον αμερικανοτραφή Μητσοτάκη, ο οποίος είναι τέσσερα χρόνια τσιράκι των Αμερικανών, απουσιάζει παντελώς η αντιστοιχία των πολιτικών. Αναρχικούς και καταπατητές του Ελληνικού Συντάγματος δεν πρέπει να ψηφίζει κανείς, είτε σε τοπικό επίπεδο είτε σε εθνικό. Η νεοελληνική φάρα σε αντιδιαστολή των ΕΛΛΗΝΩΝ είναι αναρχική. 

- Οι εκλογές και η ψηφοφορία δεν εκφράζουν δημοκρατικό καθήκον, είναι αυταπόδεικτα συμμετοχή σε συμφέροντα άνομης παράγκας. Είναι γνωστό ότι τα αστικά πολιτικά κόμματα της χώρας μας, δεδομένου ότι δεν υπάρχει συνταγματικός νόμος αδειοδοτήσεων επικροτούν την ΑΝΑΡΧΙΑ, είτε διαμορφώνοντας όρους δέσμευσης και υποχείριων, μόνο που αυτό ουδεμία σχέση έχει με την δημοκρατία. Έχει άμεση σχέση με συμφέροντα. 

- Αν λοιπόν ήμουν και προσωπικά ένας από τα εκατομμύρια ανήθικων συμφεροντολόγων νεοελλήνων από την δεκαετία του 70 θα επισκεφτόμουν τα γραφεία της ΝΔ και θα ξεκαθάριζα τι θέλω. Μήπως να αλλάξω τις πεποιθήσεις μου να γίνω δεξιός και νεοδημοκράτης , είτε να γίνω συμβατικός και υποκριτής όπως έγιναν αναρίθμητοι άλλοι ;Παρεμπιπτόντως, αριστεροί - κομμουνιστές θέσπισαν το πλαίσιο αδειοδοτήσεων στις Η.Π.Α , η μήπως αδειοδοτούν μόνο τους ημετέρους και τους χρηματοδότες των κομμάτων τους ; 

- Από το 2000 που έχουν δοθεί χιλιάδες ραδιοφωνικές άδειες στην αμερική μήπως οι ιδιοκτήτες των ραδιοφωνικών σταθμών κατέβηκαν στις εκλογές και έγιναν κυβέρνηση ;Αντιθέτως, υπάρχουν κόμματα - πολιτικοί οι οποίοι εκφράζουν το λαό τους, ενώ στη δική μας χώρα υφίστανται κάπηλοι. Ήδη υπάρχουν πολλά κόμματα - πολιτικοί με ραδιόφωνα στη χώρα μας.

- Στη τεταρτοτριτοκοσμική χώρα, η οποία σε πολλούς τομείς βρίσκεται δίπλα στις λίστες με την Νιγηρία , η πλειονότητα είναι τόσο ''προχωρημένη'' που δεν γνωρίζει να διαβάσει Αγγλικά , δεν διαβάζει ούτε τα Ελληνικά , όμως έχει έτοιμο το συμπέρασμα επί παντός επιστητού,διότι αρκετοί/ες είναι του γνωστού πελατειακού συστήματος το οποίο καταλύει πολίτευμα, αξιοκρατία, δίκαιο, και τη νοημοσύνη κάθε προηγμένου λαού - ανθρώπου φτάνοντας στο σημείο να καταλύουν ακόμα και τις ζωές μας, όμως, θεωρούν ότι δεν είναι φασίστες... είναι συμφεροντολόγοι ! Ειδικά σε περιπτώσεις που μεγάλο φάσμα της κοινωνίας έχει χεσμένη τη φωλιά του , αν ''κρεμάσουν κουδούνια'' σε ορισμένα άτομα δεν έχουν και δικαιολογία - επιχειρήματα για τις φαιδρές και ανάρμοστες τακτικές που ακολουθούν ;Άπαντες με ''κουκούλα'' - κάλυψη. Ασφαλώς νεοφασισμός. Αυτός είναι ο νεοφασισμός και όχι ατομικισμός και ατομικό συμφέρον όπως αναφέρουν αρκετοί.

- Πρωτοστάτησα σε ένα χώρο μιας χώρας χωρίς να κάνω πολιτική, ενώ η πράξη ήταν αμιγώς πολιτική , ώστε μια σειρά σκ@τοκόμματα να διαμορφώσουν ένα πλαίσιο καθολικής υπονόμευσης και εξαίρεσης. Έδωσα δημόσια φωνή σε χιλιάδες και δεν μου παρείχε φωνή κανείς ! Να χαίρεστε τον ανύπαρκτο (...............) και το ανύπαρκτο (...............) διότι είστε καταδικασμένοι/ες να ζείτε εσαεί όσα κάκιστα διαμορφώσατε/νεται.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Απέχω - Σε μια χώρα που γίνατε όλα τα κόμματα ανήθικα και διαπλεκόμενα δεν ψηφίζω ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">