ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα:Διαχρονικά ξιπασμένοι, υπερόπτες, υπονομευτές και καταστροφείς



Στην εποχή του χρυσού αιώνα για την Ελλάδα , τον 5ο αιώνα π.χ , την πιο μεγάλη δύναμη στην πόλη την είχε η (
Εκκλησία του Δήμου), στην οποία λάβαιναν μέρος όλοι οι ελεύθεροι πολίτες. Εκεί οι Αθηναίοι έπαιρναν τις πιο μεγάλες αποφάσεις (άμεση δημοκρατία).

Έχουμε οδηγηθεί σε μια εποχή που δεν λειτουργεί η νόηση , αντιθέτως λειτουργούν η παγαποντιά , η κουτοπονηρία , η λαμογιά , η ανομία, καθώς και όλα τα κατάλοιπα της Τουρκοκρατίας. Ρουσφέτι , Μπαξίσι, Τσιράκι κ.α.

Η λογική ότι όλα αγοράζονται και όλα πωλούνται  νομίζω ότι είναι η χειρότερη ασθένεια που έχει προσβάλει μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας , και , δυστυχώς όλους στις τοπικές παρατάξεις του Δήμου Γλυφάδας , καθώς και τη νεολαία.

Ας κάνουμε μια αναδρομή στον χρυσό αιώνα:

Η έπαρση είναι εμπόδιο της προκοπής. Ηράκλειτος φιλόσοφος (544-484 π.Χ.) 

Ο πλούτος φέρνει τον κορεσμό και ο κορεσμός την «ύβριν». Σόλων Αρχαίος Αθηναίος νομοθέτης & φιλόσοφος (630-560 π.χ.) 

Αυτοί που ευνοήθηκαν από την τύχη [γίνονται αλαζονικοί] και δεν συμπεριφέρονται σωστά. Ευριπίδης Αρχαίος τραγικός (480-406 π.Χ.) 

Δεν αρμόζει να είναι πολύ ξιπασμένος όποιος είναι δούλος των άλλων. Σοφοκλής Αρχαίος τραγικός (496-406 π.Χ.)

Όπως και η αγάπη, το ρουσφέτι θέλει δύο. Ρουσφέτι Μπαξίσι και Τσιράκι είναι τα χειρότερα κατάλοιπα της τουρκοκρατίας – αλλά και αυτά τα οποία αφομοιώσαν καλύτερα από κάθε άλλο οι νεοέλληνες στα 400 χρόνια, που όλα “τά’ σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά”, αλλά για κάποιους τα τακτοποιούσε όλα ένα ρουσφετάκι.

Πότε πέρασε στο Δ/Σ του Δήμου η ίδρυση του καναλιού ;To  βλέπετε , υπάρχει κάπου ;Που γίνονται οι συζητήσεις μεταξύ των δημοτών ;Που συμμετάσχει ισότιμα αυτή η πόλη ?


Κάνουν προβοκάτσια , παντρεύονται για το προσωπικό τους συμφέρον την ''δικαιοσύνη'' , κατακρεουργούν τη νομιμότητα , πλαστογραφούν την εντολή της τοπικής μας κοινωνίας , στέλνουν στο καιάδα την δημοκρατία , συνεχίζουν αδιάλειπτα το πλιάτσικο κατά του Δήμου και δεν είναι ανήθικοι 

Τίθεται ένα δημόσιο ερώτημα:Έχει μείνει κάποιος/α από τις 70.000 χιλιάδες του τοπικού πληθυσμού της Γλυφάδας ο οποίος/α δεν εξυπηρετήθηκε από τους εκάστοτε δημάρχους, αιρετούς - διοικούντες ;

Έθεσα το λιθαράκι και θέρισα 
ξιπασμένους, υπερόπτες, 
υπονομευτές και καταστροφείς 

Από την δεκαετία του 70 , όταν οι γνωστοί μας και άλλοι πολλοί πήγαιναν στον υπουργό, στον τοπικό βολευτή, τον δήμαρχο, κ.α., για το γνωστό ρουσφετάκι, ο υποφαινόμενος πάλευε για τις αρχές των ΕΛΛΗΝΩΝ.

Πρέπει να ντρέπεστε συνολικά για όσους εκλέγεται στον Δήμο Γλυφάδας. Όταν χτίζαμε τοπική συνοχή , τα χρόνια που μπαίναμε σε χιλιάδες σπίτια συμπολιτών μας δεν τους εκμεταλλευτήκαμε, ούτε οικονομικά - εμπορικά ούτε πολιτικά, ενώ ακόμα και σήμερα διοικούν και αντιπολιτεύονται ανήθικοι.

Ποια είναι η έμφαση η οποία δίνετε έπειτα από σειρά διώξεων - κατασχέσεων σε βάρος του ΓΛΥΦΑΔΑ FM και του υποφαινόμενου ; Παιχνιδάκια για μπούληδες και οικόπεδα -  πάρκα στα οποία καλούν τα σχολεία της πόλης ώστε να βάλουν την πολιτική ακόμα και στο δημοτικό για ψηφοθηρικούς λόγους ;Την δεκαετία του 90 αυτό έκανε και ο υποφαινόμενος ;


Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Δεν ντρέπεστε, ο Δήμος Ασπροπύργου , ένας δήμος ο οποίος δεν διαθέτει ούτε το ένα τρίτο των οικονομικών της Γλυφάδας, να διαθέτει Δημοτικό Τηλεοπτικό Κανάλι, ενώ εσείς υπονομεύσατε για το προσωπικό σας συμφέρον το μέλλον της πόλης μας ;Τι είστε ;

Οι Μηδενιστές: Ο Δήμος Ασπροπύργου χωρίς να έχει ιστορικά κάποιο προηγούμενο με τα ερτζιανά κύματα δημιούργησε ετεροχρονισμένα το Αττικα , ενώ στον Δήμο Γλυφάδας με τις φαιδρές νοοτροπίες και πολιτικές της πλειονότητας κομμάτων - παρατάξεων - αιρετών ισχύει το Γ την δημο-κρατία, παρανομώντας όλες οι διοικήσεις - δήμαρχοι κατά του δήμου.
 Τα κόμματα έχουν δημιουργήσει μια ''μαύρη τρύπα'' με ακτίνες (Γ) η οποία ρουφάει δημο-κρατία, πολιτισμό, συνοχή, ισοπολιτεία, ισονομία και τους δημότες. Ακόμα και ο Δήμος Ασπροπύργου των 30.000 χιλιάδων αύριο θα εκλέγει μια σειρά βουλευτών , ενώ στον Δήμο Γλυφάδας θα εκλέγονται μόνο οι προνομιούχοι των ολιγαρχών. Αυτό αποτελεί την δική σας διαμόρφωση, και δεδομένου ότι το καθεστώς είναι ''τηλεοπτική δημοκρατία'' συνολικά διαμορφώνεται μηδενισμό.

- Σε ένα Δήμο με πληθυσμό  30.251 κάτοικους λειτουργεί δημοτικό τηλεοπτικό κανάλι ενώ στον Δήμο Γλυφάδας με υπερδιπλάσιο πληθυσμό δεν λειτουργεί τίποτα, ούτε καν μια δημοτική ενημερωτική ιστοσελίδα ! Αυτοί αξίζουν στον Δήμο ;Όσοι/ες δεν βλέπουν το πλιάτσικο προφανώς έχουν ''πρόβλημα όρασης'' , και ίσως χρειάζονται ''ένα λέιζερ'' στο Ασκληπιείο της Βούλας !

- Όσα ισχύουν από το σύνολο των παρατάξεων του Δήμου Γλυφάδας μου θυμίζουν αυτούσια την προδοσία που έγινε το 2014 για το στενό όφελος λίγων ατόμων αντί του συνόλου. Την περίοδο 2011 - 2012 είχα προτείνει σε τοπική ΟΜ περίπου 200 ατόμων να συμβάλουν συνολικά ώστε να προκύψει ένα συλλογικό θεματικό μέσο. Όσο το είδατε εσείς το είδα και προσωπικά. Αν είχε προκύψει , και παράλληλα είχαν δεχθεί τις προτάσεις μου άλλοι θα διοικούσαν το Δήμο. Οι νεοέλληνες/ιδες σε πλούσιους Ο.Τ.Α είναι του πλιάτσικου και της αρπαχτής , γι' αυτό τους εξαϋλωσε η ΝΔ , διότι το κόμμα του Μητσοτάκη έχει χιλιάδες υπαλλήλους , ΜΜΕ και πολλούς ''με τις κουκούλες''. Παρουσιάζονται ως ''σοσιαλιστές'', ''αριστερά'', και κουραφέλαξα , όμως , επί της ουσίας συμμετάσχουν στο ένα πόδι λες και ο κάθε ένας/μια από δαύτους κατουριέται και πρέπει να τρέξει στην τουαλέτα ! Το χρόνο που διέθεσαν σε συνελεύσεις , και ανούσιες συζητήσεις , αν είχε γίνει παραγωγική εργασία , ακόμα και δημοσίων σχέσεων , είτε μιας εκπομπής , μιας ιστοσελίδας ποικίλης ύλης , κ.α. , άλλο θα ήταν το αποτέλεσμα των εκλογών. Το θέμα είναι το ήθελαν ;Σύμφωνα με όσα ίσχυσαν , όπως έχουν ισχύσει , συνολικά μια χούφτα οικογένειες υπηρετούν. Δεδομένου ότι υπηρετούν συνολικά μια χούφτα οικογένειες ολιγαρχών γιατί ''τους είχε χαλάσει τα σχέδια'' η εργοστασιάρχης Λυγνού ;Προσωπική εμπάθεια και προσωπικό συμφέρον ? Ασφαλώς η εργοστασιάρχης δεν έχασε κάτι , αυτοί δεν ξέρουν απολύτως τίποτα από  πολιτική. Εκφράζουν το προσωπικό τους συμφέρον.

- Αν θεωρείται ότι είναι ορθό το καθεστώς το οποίο έχετε διαμορφώσει ως νεοέλληνες/ιδες, με το προσωπικό συμφέρον αντί του συλλογικού και του τόπου, να επενδύσετε συνολικά σε ανεξάρτητους υποψηφίους και στις εθνικές εκλογές, χωρίς προτάσεις, πρόγραμμα και σχέδιο, και αντί για πολιτικές σε όλους τους τομείς της χώρας να σας παρέχουν καρδούλες και αγάπη ! Με πολύ αγάπη λύνονται όλα τα ζητήματα ! Αμέσως άμεσα η σταύρωση. Αντιθέτως, ο υποφαινόμενος πριν από τρεις δεκαετίες πρότεινε όλα όσα θέτουν σήμερα οι διαχειριστές των Ο.Τ.Α και της Πολιτείας καθώς και η Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο δήμαρχος που έχετε εκλέξει , μπορεί να μας παρέχει μια δική του πρόταση για το τόπο μας και τον Δήμο ως Ευρωβουλευτής ;







  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα:Διαχρονικά ξιπασμένοι, υπερόπτες, υπονομευτές και καταστροφείς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">