ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι για δύο ληστείες – Τραυμάτισαν δύο αστυνομικούς


Τρεις ανήλικοι συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Γλυφάδα, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για δύο  ληστείες  σε βάρος 14χρονων και τον τραυματισμό δύο αστυνομικών.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., λίγο μετά τη 01:00, τέσσερις δράστες πλησίασαν έναν 14χρονο και του αφαίρεσαν από τον λαιμό μια χρυσή αλυσίδα, ενώ αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή. Το θύμα ενημέρωσε αστυνομικούς που ήταν σε κοντινό σημείο, οι οποίοι ξεκίνησαν αναζητήσεις.

Έπειτα από λίγο εντόπισαν τους τρεις από τους ανήλικους δράστες, ηλικίας 16 ετών ο ένας και 17 χρόνων οι άλλοι δύο, τους οποίους ακινητοποίησαν. Κατά την διάρκεια της σύλληψής τους, οι κατηγορούμενοι τραυμάτισαν ελαφρά δύο από τους αστυνομικούς, οι οποίοι διακομίστηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Οι φερόμενοι ως δράστες, λίγο πριν από την σύλληψή τους, αφαίρεσαν και από άλλο 14χρονο χρυσή  αλυσίδα από τον λαιμό του.

Σε εξέλιξη βρίσκονται αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και του τέταρτου δράστη.

Σημείωση του Γ.Κ: Το θέμα είναι ότι υπάρχουν και άλλα κρούσματα κλοπών τα οποία συνήθως δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Υπάρχουν κρούσματα κλοπών κατά γυναικών μέρα μεσημέρι , υπάρχουν κλοπές σε οικίες, κ.α.

Αναδρομή: Αν εστιάσουμε στον Δήμο Γλυφάδας, αυτούσια , έγινε ακόμα μεγαλύτερη κλοπή. Άλλος πήρε την εντολή από χιλιάδες δημότες το 2014 για λογαριασμό της τοπικής μας κοινωνίας , ( για όσα έπρεπε να υφίστανται τοπικά),και έτεροι συνδιαλέγονται και εξυπηρετούνται επί εννιά συναπτά έτη ! 

Έχουν γίνει και γνώριμοι - γνωστοί με το σύνολο των ''ξενόφερτων'' διοικούντων και από κοινού αλλοιώνουν την εντολή της τοπικής κοινωνίας. Όποιοι στέκονται μπροστά τους γίνονται οι κοινοί γνώριμοι καθώς και εξυπηρετούμενοι ! ( Συνάδελφοι και πελατειακό σύστημα ! )

Απόλυτα ''αξιακός γνώμονας'', αμιγώς απόρροια των τουρκικών καταλοίπων , όμως , ποτέ δεν εξέτασαν ένθεν και ένθεν γιατί οι ''αριστεροί'' στις δημοτικές του 2019 δεν πήραν τις ψήφους του 2014 ; Άλλωστε είχαν και κατά πολύ περισσότερα χρήματα το 2019, σε σχέση με το 2014, όντας μια πενταετία με παχυλές αποδοχές και τα extra bonus.

Είναι σαφές ότι το εκλογικό αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών δεν θα προκαλεί καμία εντύπωση στους κατά τόπους της ''αριστεράς'' διότι τι ακολουθεί είχε διαφανεί από το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών του 2019.

Όταν υπάρχουν κλοπές του κοινού ποινικού δικαίου υπάρχει ''ενημέρωση'', στις περιπτώσεις που οι κλοπές γίνονται από παρατάξεις και στελέχη κομμάτων σιγή ιχθύος από το γνωστό δημόσιο μιντιακό σύστημα, διορισμένων από κόμματα, καθώς και σιγή ιχθύος των ιδιωτικών, τα οποία αντί ενημέρωσης κάνουν συστημική προπαγάνδα απολαμβάνοντας χρήματα από τις λίστες Πέτσα καθώς και δημόσια διαφήμιση, όμως, υπάρχουν οι εκλογές.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι για δύο ληστείες – Τραυμάτισαν δύο αστυνομικούς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">