ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πολύ ''σημαντικό έργο'' το Δημαρχείο - Παραλία


Δεν έχουμε λόγια να περιγράψουμε πόσο 
 ''σημαντικό έργο'' είναι να δαπανηθούν 14.000.000 εκατομμύρια ευρώ , ώστε το ξιπασμένο ξενόφερτο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας να κάνει περίπατο με τα τσιράκια του από το Δημαρχείο - στην Παραλία.

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

Ενώ το ζήτημα πάρκινγκ αποτελεί ζήτημα που αφορά ολόκληρη την πόλη της Γλυφάδας, ο ξενόφερτος επινόησε, για πολλοστή φορά , τον ευκολότερο τρόπο να πιστωθούν εκατομμύρια ευρώ στην κάτω Γλυφάδα.

Η άνω Γλυφάδα - η Τερψιθέα - αποτελείται από χωριάτες , ραγιάδες , ρουσφέτια, τσιράκια, καθώς και πολίτες β' κατηγορίας, δεδομένου ότι επί εννιά ολόκληρα χρόνια παριστάνουν τον αδαή , ενώ συνολικά γνωρίζουν την καθολική ανισότητα που έχουν διαμορφώσει οι ξενόφερτοι διοικούντες.

Θυμίζω την αγορά των υπερτιμολογημένων οικοπέδων, τους φοίνικες βραζιλίας που ούτε ένας δεν τοποθετήθηκε στην Τερψιθέα , και σειρά αντίστοιχων μεθοδεύσεων , μέχρι και σήμερα που ο ξιπασμένος επινόησε που έγκειται το πρόβλημα της στάθμευσης και έκρινε ότι αυτό υπάρχει μπροστά από το δημαρχείο !

Πόσο αξίζετε ?

Από τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που καταφαγώθηκαν επί 9 χρόνια γνωρίζεται πόσα από αυτά τα χρήματα αξιοποιήθηκαν στην συνοικία της Τερψιθέας ;Περίπου 300 χιλιάρικα ! Ένα ποσό το οποίο αντιστοιχεί με τα χρήματα που έριξε στη τσέπη ο τελευταίος τροχός της αμάξης, έπειτα από τις ανανεούμενες συμβάσεις πέντε ετών , και ασφαλώς κατά πολύ λιγότερα χρήματα απ΄όσα έχει βγάλει η τέως γραμματέας του Δένδια που απεσπάστη στο γραφείο του ''γαλάζιου'' δημάρχου !

Αν θεωρείται πέραν των 30.000 χιλιάδων δημοτών ότι η ΤΕΡΨΙΘΕΑ, και συνολικά όλοι/ες εσείς αξίζουν 300.000 χιλιάδες, ενώ η κάτω Γλυφάδα 30.000.000 εκατομμύρια ευρώ υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Ενδεικτικά αναφέρομαι μόνο σε δυο τρεις υποθέσεις, ενώ υπάρχουν δεκάδες ακόμα που ανοίγουν δραστικά την ψαλίδα στην διαφορά μεταξύ άνω και κάτω.

Αυτά είναι τα αποκαλούμενα έργα που θα έκαναν οι δήθεν ''Τερψιθιώτες'' στην Τερψιθέα , ενώ τόσο ο Κόκκορης όσο και ο Παπανικολάου είναι ξενόφερτοι ;

Όσοι/ες τους ψηφίζεται, ενώ είστε κάτοικοι και επιχειρηματίες Τερψιθέας , μπορείται να μας υποδείξετε ένα αντίστοιχο έργο εκατομμυρίων ευρώ στην συνοικία της Τερψιθέας όπως ήταν τα οικόπεδα, και σήμερα το  Δημαρχείο - Παραλία ;

Υφίσταται αναλογικότητα επί εννιά χρόνια ; 

Παρακατιανοί οι της άνω Γλυφάδας και Τερψιθέας και προνομιούχοι παντού οι της κάτω Γλυφάδας ; Αυτό θα ψηφίσετε για πολλοστή φορά τον Οκτώβρη. Μήπως θεωρείται ότι ψηφίζεται κάτι άλλο ; Τον κυρ Μήτσο, τον κυρ Νίκο, τον κυρ Γιώργη τον βλάχο, και άλλους ψηφίζεται, η διαμορφώνεται καθολική ανισότητα με την ψήφο σας ψηφίζοντας το ξιπασμένο στέλεχος της ΝΔ ;

ΥΓ: Θα υπενθυμίζω σε κάθε δεδομένη ευκαιρία ότι οι ξιπασμένοι και παρανομούντες αιρετοί έκαναν πλαστογραφία ώστε στην Τερψιθέα να μην υφίσταται ούτε ένα τοπικό μέσο, ενώ στον αντίποδα έχουν καταφαγωθεί δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και κυρίως στην κάτω Γλυφάδα. ( Μήπως θυμάστε και τα ευρωπαϊκά κονδύλια για ''ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου'' ; )



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πολύ ''σημαντικό έργο'' το Δημαρχείο - Παραλία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">