ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Όλοι οι “ψωριάρηδες” προοδευτικοί και οι ''καλοί'' στην κυβέρνηση !


Οδηγηθήκαμε στην παρακμή της ''αριστεράς''. Είναι σαφές ότι όλοι αυτοί που παρουσιάστηκαν στη χώρα μας ως ''σοσιαλιστές, αριστεροί και προοδευτικοί'' από κοινού συνέβαλαν ώστε να κυβερνά και την περίοδο 2023-2027 η δεξιά.

Αν εξετάσει κάποιος ενδελεχώς όσα ίσχυσαν προεκλογικά, κάθε κόμμα που προέρχεται, η βαυκαλίζεται ότι έχει κάποια σχέση με την αριστερά και τον σοσιαλισμό, θεωρούσε το σύνολο των υπολοίπων κομμάτων “ψωριάρηδες”.

Δεδομένου ότι δεν υπήρξε ίχνος σύγκλισης μεταξύ όλων αυτών των αστικών κομμάτων , και άλλωστε πως θα μπορούσε , είναι σαφές ότι επεδίωκαν και επιθυμούσαν την συνέχιση της δεξιάς διακυβέρνησης και με τους ίδίους σε μια δεινή θέση να μην δύνανται κάν να ζητήσουν μια σύσταση εξεταστικής επιτροπής.

Το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών του 2019 , όσο και του 2023 , δεν μας προκάλεσε την ελάχιστη εντύπωση εξετάζοντας όσα είχαν ισχύσει στις δημοτικές εκλογές.

Για εμάς το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών είναι ο προπομπός όσων θα ακολουθήσουν στη συνέχεια στις εθνικές εκλογές. Είναι δυνατόν τα κόμματα στους Ο.Τ.Α να έχουν απεμπολήσει πλέον την ουσιαστική άσκηση αντιπολιτεύσεως,  κάθε στέλεχος να προσδοκά προσωπικά οφέλη, και στη συνέχεια το ίδιο κόμμα να έχει απαίτηση να λάβει ψήφους στις εθνικές εκλογές από την κοινωνία η οποία δεν εκπροσωπείται ; Άλλοι ψηφοφόροι ψηφίζουν στις αυτοδιοικητικές και άλλοι στις εθνικές εκλογές ;

Όπως στρώσεις θα κοιμηθείς

Έχοντας δείγμα γραφής από την πλευρά αρκετών παρατάξεων, καθώς  και όσα μεθόδευσαν κατά της κοινωνίας , και ημών των ιδίων , το αποτέλεσμα στις προσεχείς εκλογές ήταν ήδη προδιαγεγραμμένο.

Υπάρχει διάθεση αυτοκριτικής από την πλευρά όλων αυτών των κομμάτων τα οποία αναζητούν τα αίτια οπουδήποτε αλλού εκτός των δικών τους μεθοδέυσεων και ενεργειών ;

Η κοινωνία με καλή πρόθεση συμμετείχε ''μαζικά'' στις εθνικές εκλογές του 2015 και αμέσως μετά βίωσε την προβοκάτσια. Όσοι θα μπούν στην διαδικασία αναζήτησης των αιτίων της δυστοπικής τους αποτυχίας απαιτείται να θέσουν ως αρχική και βασική ημερομηνία τις εθνικές εκλογές του 2015 και όσα ακολούθησαν.

Ας κάνουν το κόπο να ξεψαχνίσουν τις τοπικές τους οργανώσεις , τα πεπραγμένα των στελεχών και παρατάξεών τους στους Ο.Τ.Α , και ξετυλίγοντας το κουβάρι όσων διαμορφώθηκαν στους δήμους, παράλληλα των κυβερνητικών επιλογών 2015-2019, θα καταλήξουν στο δυστοπικό τους εκλογικό αποτέλεσμα και το 2023.

Το μήνυμα

Ο τρόπος που αντιλαμβάνονται οι κλίκες και οι οργανωμένες συνιστώσες των ΟΜ την ισότητα, τα ανθρώπινα δικαιώματα, καθώς και την ισότιμη συμμετοχή  , με τρομερή σκληρότητα , απανθρωπιά και βαρβαρότητα, διαμόρφωσε παράλληλα των κυβερνητικών επιλογών της περιόδου 2015 - 2019 την φθίνουσα πορεία τους.

Τα κόμματα που επέλεξαν να συμμετάσχουν στην ''τηλεοπτική δημοκρατία'', αντί να οργανώσουν τις δράσεις τους μέσα στην κοινωνία και συμβάλλοντας καθοριστικά την κοινωνία, ήταν εξ αρχής σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με το κόμμα της ΝΔ και έτερα σε φάση εκτοπισμού τους από την βουλή.

ΥΓ: Το 2014 πόσα τηλεοπτικά μέσα είχε ο ΣΥΡΙΖΑ , αν εξαιρέσουμε ένα το οποίο επιχειρούσε να σωθεί ?

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Όλοι οι “ψωριάρηδες” προοδευτικοί και οι ''καλοί'' στην κυβέρνηση ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">