ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ/ΓΣΕΕ: Δεν θα τους αφήσουμε να μας εκβιάζουν και να μας απειλούν


O εργασιακός εκφοβισμός και η κατάχρηση της εργοδοτικής  εξουσίας καθώς και το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης και ψήφου αποτελεί το έναυσμα αναφοράς στην δικαιοσύνη από την ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ/ΓΣΕΕ.

Όπως αναφέρουν από την ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ/ΓΣΕΕ: 

Μετά την αναφορά που καταθέσαμε ως παράταξη ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, αλλά και την ακρόασή μας από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ισίδωρο Ντογιάκο για την γνωστή υπόθεση του ιδιοκτήτη ασφαλιστικής εταιρείας που παρουσία του τότε Υπουργού Ανάπτυξης και νυν Υπουργού Εργασίας κ. Άδωνι Γεωργιάδη, εκφόβιζε τους εργαζόμενούς του ότι εάν δεν ψηφίσουν το κόμμα της Ν.Δ. θα έχουν συνέπειες, κληθήκαμε σήμερα από τον κύριο ανακριτή προκειμένου να καταθέσουμε τι ακριβώς γνωρίζουμε.

Αυτό κάναμε προτείνοντας και μια σειρά μάρτυρες.

Για εμάς η υπόθεση αυτή είναι πολύ σοβαρή και όσο περνά από το χέρι μας θα την πάμε ως το τέλος.

2023-06-29_ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΕΙΟ.png


Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα αφεντικό να ασκεί εργασιακό εκφοβισμό και να κάνει κατάχρηση της εργοδοτικής  εξουσίας.

Μας αφαίρεσαν τη δυνατότητα να ζούμε αξιοπρεπώς.

Μας αφαίρεσαν το δικαίωμα στο όνειρο.

Δεν θα τους επιτρέψουμε να μας αφαιρέσουν και το δικαίωμα να εκφραζόμαστε ελεύθερα και να ψηφίζουμε το κόμμα που θέλουμε.

 

Γραφείο Τύπου

ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ/ΓΣΕΕ


Σημείωση του Γ.Κ: Προσωπικά θεωρώ ότι επιστρέφουμε στον ''μεσαίωνα'' με δεδομένη την τεχνολογία η οποία μας έχει κατακλύσει σε ασύλληπτο βαθμό. Θεωρώ ότι δεν είναι του παρόντος να αναφέρω όσα έχουν ισχύσει και ισχύουν επί σειρά ετών. Το βασικό δεδομένο είναι ότι το κόμμα της ΝΔ έχει τα πρωτεία στα ΜΜΕ και τα σόσιαλ, παρουσιάζει μια εικόνα σύγχρονη στα λόγια για το θεαθήναι, ενώ τα πεπραγμένα τους και από τον Ο.Τ.Α συνάδουν αυτούσια με τον μεσαίωνα. Ο ρόλος των δικαστικών υπαλλήλων , επίσης, τουλάχιστον σε συγκεκριμένες περιπτώσεις που ίσχυσαν ουδεμία σχέση είχε με επίπεδο δικαιοσύνης. Είναι σαφές ότι υφίσταται ένα γενικευμένο συντεχνιακό πλαίσιο που μάλλον δρομολόγησε και την διευρυμένη αποχή στις εθνικές εκλογές του 2023. Η συνάρτηση Ο.Τ.Α είναι καθοριστικής σημασίας χωρίς ιδιαίτερη έμφαση από τη πλευρά των κομμάτων, άρα υφίσταται πολιτική παθογένεια. Αν τολμήσω να αναφέρω ότι το κόμμα της ΝΔ κερδίζει τις εθνικές εκλογές σε μεγαλύτερο ποσοστό λόγω των Ο.Τ.Α θα ενοχληθούν αρκετοί.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ/ΓΣΕΕ: Δεν θα τους αφήσουμε να μας εκβιάζουν και να μας απειλούν Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">