ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Formula 1 στο Ελληνικό ?


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του newsauto, η Ελλάδα θα έχει έτοιμη πρόταση σε τοποθεσία έκπληξη, μέσα στην Αθήνα, και είναι το Ελληνικό.

«Formula 1 με φόντο την Ακρόπολη» έλεγε το 2008 ο τότε ισχυρός άντρας της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού Bernie Ecclestone στην ελληνική κυβέρνηση, ως διακαης πόθος του διοργανωτή. Όμως ο ίδιος με τις υπερβολικές απαιτήσεις που έθετε, ουσιαστικά άναβε κόκκινο φως σε μία τέτοια προοπτική.

Τα δεδομένα έχουν αλλάξει από τότε. Πλέον η αμερικανική εταιρεία μέσων μαζικής ενημέρωσης που έχει αγοράσει τα δικαιώματα της Formula 1, θέτει ως βασική προτεραιότητα την προβολή και την επικοινωνία του πρωταθλήματος. Οπότε τι πιο θεαματικό από αγώνα Formula 1, στην πόλη που έδωσε τα φώτα του πολιτισμού στην Ευρώπη, με παραθαλάσσιο φόντο και απέραντο γαλάζιο.


Το Αθηναϊκό Grand Prix μπορεί να γίνει, και μάλιστα όχι σε πίστα, κάτι που… ερεθίζει ιδιαίτερα τελευταία την Liberty. Κάτι αντίστοιχο θα γίνει φέτος με το νέο GP, αυτό του Las Vegas, το οποίο αναμένεται σε ενδιαφέρον και τζίρους να ξεπεράσει ακόμα και του Μονακό – επίσης αγώνας σε δημόσιους δρόμους.

ATHENS GP

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsauto λοιπόν, το μέρος που θα είναι σύντομα υποψήφιο για να φιλοξενήσει GP Athens, είναι το Ελληνικό, και συγκεκριμένα οι δρόμοι και το μητροπολιτικό πάρκο του «The Ellinikon» που κατασκευάζεται από την Lamda Development.

Μάλιστα στις μελέτες που καταθέτουν οι κατασκευαστικές εταιρείες έχει ζητηθεί να συνυπολογιστεί και η δυνατότητα εύκολης προσαρμογής, σύμφωνα με τις ανάγκες μίας τέτοιας τεράστιας διοργάνωσης και χωρίς να ενοχληθούν κάτοικοι και επιχειρήσεις.

Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου:Αν πράγματι ισχύσει στο Ελληνικό GP Athens , άρα μηχανοκίνητος αθλητισμός, αυτή η πρόταση έχει γίνει από τον υποφαινόμενο την δεκαετία του 90 και υπάρχουν τα αποδεικτικά στοιχεία, τόσο στην εν λόγω σελίδα , όσο και στο κόμμα του ΠΑΣΟΚ.

Εννοώ δεν ανακαλύψατε το φεγγάρι ούτε τον τροχό. Για του λόγου το αληθές δείτε την ημερομηνία δημοσίευσης στο '' Το ιστορικό silverstone ήταν αεροδρόμιο και έγινε πίστα formula 1 '' 

Αν πράγματι είναι το 2010 πιστοποιεί ότι οι προτάσεις για μηχανοκίνητο αθλητισμό στο Ελληνικό είχαν γίνει από την δεκαετία του 90.

Αν ισχύσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο,απόρροια δικής μου προτάσεως, ποιοι σαρδανάπαλοι θα έχουν για πολλοστή φορά τα ουσιαστικά οφέλη ;

Δεδομένων όσων κάκιστα έχουν ισχύσει και ισχύουν από την πλευρά του ''επενδυτή'', καθώς και της ΝΔ  στο Ελληνικό , θα διαπιστώσω τι μεθοδεύουν οι ξενόφερτοι για πολλοστή φορά στο τόπο μου και αναλόγως θα πράξω στον κατάλληλο χρόνο.

- Ειδικότερα, έχοντας φιλικά πρόσωπα στον παρελθόντα χρόνο, τα οποία διέμενεναν στο εξωτερικό και είχαν την δυνατότητα να παρακολουθούν αγώνες F1 στην χώρα τους, όταν ερχόντουσαν στην Ελλάδα συζητούσαμε το ενδεχόμενο της πυκνοκατοίκησης στα νότια προάστια , άρα και την απομάκρυνση του τέως αεροδρομίου , και ότι θα αποτελούσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να χρησιμοποιηθεί εκτός από Πάρκο και για μηχανοκίνητο αθλητισμό.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Formula 1 στο Ελληνικό ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">