ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

H Άννα Φόνσου και ο Μίμης Δομάζος στις 17 Ιουλίου στο θέατρο Γλυφάδας ''Μελίνα Μερκούρη''


Οι εκδόσεις Welcome σας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή βραδιά τη Δευτέρα 17 Ιουλίου στις 7 μ.μ. στο δημοτικό θέατρο Γλυφάδας ''Μελίνα Μερκούρη'' .

Δυο μεγάλες μορφές του θεάτρου και του ποδοσφαίρου η Άννα Φόνσου και ο Μίμης Δομάζος θα βρεθούν στη Γλυφάδα θα θυμηθούν και θα μοιραστούν μαζί σας στιγμές από την εποχή της αθωότητας και της αγνότητας στον χώρο του θεάτρου και του ποδοσφαίρου.

Η Άννα Φόνσου θα παρουσιάσει το Λεύκωμα για το ίδρυμα «το Σπίτι του Ηθοποιού» και ο Μίμης Δομάζος το Λεύκωμα για την πρώτη δωρεάν ακαδημία ποδοσφαίρου   «Μίμης Δομάζος» και το Λεύκωμα πάμε για την μεγάλη επιτυχία στο Wempley το 1971.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Επισήμανση του Γ.WEB:Η ιστορία πρέπει να γράφεται σωστά, και είναι σαφές ότι υπήρξαν και εποχές με πιο αθώα και αγνά ιδεώδη σε σχέση με την παρούσα φάση.

Δυστυχώς εμείς δεν θα μπορέσουμε να παρευρεθούμε διότι συντρέχουν πολλοί και ειδικοί λόγοι, ασφαλώς κανείς σε βάρος όσων προαναφέρονται και οργανώνουν την εκδήλωση. Ο κυριότερος είναι ότι στην Γλυφάδα , σε αντιδιαστολή με άλλες περιοχές, η Ιστορία όχι απλά δεν γράφεται σωστά από τους κ.κ. των αστικών κομμάτων, παραποιήθηκε μέχρις εσχάτων.

Είναι δύσκολο να περιγράψεις σε λίγες λέξεις το επίπεδο του ''τοπικού πολιτικού πολιτισμού'' και τις αναμνήσεις που έχουμε από συγκεκριμένους χώρους. Η τέχνη, ο αθλητισμός, και εν γένει ο πολιτισμός πρέπει να ενώνει όλους τους ανθρώπους, όμως, στην πόλη της Γλυφάδας υπάρχει μια μοναδική ιδιαιτερότητα σε σχέση με άλλες περιοχές την οποία διαμόρφωσαν ξενόφερτα κόμματα και πολιτικοί.

Όποτε διαπιστώσουμε να ισχύσει η εντολή μας και τα αυτονόητα ασφαλώς και εμείς θα αλλάξουμε στάση. Αυτό που διαμόρφωσαν οι κ.κ. των κομμάτων ακολουθούμε και εμείς. Δεν τηρήθηκε η εντολή χιλιάδων δημοτών για δημοτικό μέσο, δεν συμμετέχουμε, ούτε στις εκλογές , ούτε σε εκδηλώσεις πάσης φύσεως με παρόντες από τις τοπικές παρατάξεις του Δ.Γλυφάδας.

* Η εντολή χιλιάδων δημοτών ήταν για δημοτικό μέσο όλων των δημοτών ενώ οι διοικούντες έδωσαν έμφαση σε δεκάδες παιδικές χαρές εξυπηρέτηση υποστηρικτών και ημετέρων και παράλληλα μας καθύβριζαν δημόσια. Οι έτεροι της αντιπολιτεύσεως, παρουσιάστηκαν ως ''αγωνιστές'' της δημόσιας περιουσίας, μας εξαίρεσαν από τις εκλογές, ενώ για τα προσωπικά τους προνόμια ξεπούλησαν το Ελληνικό και χωρίς όρους για τους αυτόχθονες.





  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: H Άννα Φόνσου και ο Μίμης Δομάζος στις 17 Ιουλίου στο θέατρο Γλυφάδας ''Μελίνα Μερκούρη'' Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">