ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Smart City & Υπουργός VS το παιδί του κομματικού σωλήνα

 


Smart City & Υπουργός 
Ψηφιακής Διακυβέρνησης από Δήμαρχος VS το παιδί του κομματικού σωλήνα και οι άσχετοι με τις βαθειές τσέπες.

Τα αυταπόδεικτα δεν επιδέχονται καμιάς παρερμηνείας. Το ίδιο το κόμμα του Γ.Παπανικολάου τον ακυρώνει στην πράξη. Όσοι ανέφεραν τον όρο ''αναμορφωτής'' σύμφωνα των επιλογών Κ.Μητσοτάκη γελοιοποιούνται δημόσια.

Ο Δήμος Γλυφάδας και οι κομματικοί αιρετοί του έχουν γίνει τόσο ''σμάρτ'' που ακύρωσαν το μοναδικό άτομο το οποίο ανακίνησε δημόσια από την δεκαετία του 90 τι χρειάζεται ο Δήμος. Έχουν γίνει τόσο ''smart'' που τα ξέρουν ''όλα'' , όπως ''τα γνώριζαν όλα'' και πριν από δεκαετίες, γι' αυτό δεν υλοποιήθηκε σχεδόν τίποτα στην βάση που έπρεπε να υπάρξει !

Γιωργάκη με τους άσχετους και με τις παιδικές χαρές, γιατί δεν επέλεξε εσένα που είσαι και του κομματικού σωλήνα της ΝΔ ο Κ.Μητσοτάκης να σε κάνει Υπουργό ; Ποιός είναι ο ρόλος που σου έχει αναθέσει το κόμμα σου παράλληλα των ολιγαρχών και των ''ειδικών της τεχνολογίας'' στη πόλη μας ;

Αναφορικά για όσους/ες γνωρίζουν πολύ καλά τι μετέδιδε ο υποφαινόμενος από την δεκαετία του 90, για έξυπνη πόλη, ψηφιακό μετασχηματισμό στο σύνολο του δήμου, πράσινη ενέργεια - φωτοβολταϊκά παντού, ανταποδοτική ανακύκλωση - κομποστοποίηση, προστασία του υμηττού με θερμικές κάμερες και ψηφιακό κέντρο ελέγχου, καθώς και τα πεπραγμένα της κομματοκρατίας σε βάρος μου, να τους χαίρεστε, όμως τα συμπεράσματα τα οποία απορρέουν είναι ξεκάθαρα και απόλυτα σαφή.

Αυτόχθονες - ξενόφερτοι 0 - 100, όμως με σαφή πραγματικότητα. Καλοφάγωτα τα προϊόντα της προδοσίας όσων αν έμεναν στο τόπο τους το πολύ πολύ να ήταν σήμερα γιδοβοσκοί και αγρότες. Εννοώ ότι δεν προηγείστε της τεχνολογίας , ακολουθείται ετεροχρονισμένα όσα είχαν προταθεί πριν από δεκαετίες, και τα περισσότερα δεν τα εφαρμόσατε λόγω ασχετοσύνης, σκοπιμοτήτων , ειδικών & προσωπικών συμφερόντων.

Εσείς στην Αττική, στον πλούσιο δήμο της Γλυφάδας και ο δήμαρχος από τα Τρίκαλα υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης από τον Μητσοτάκη. Τι αρλούμπες έχετε να παραθέσετε δημόσια για πολλοστή φορά για τροφή της άσχετης εκλογικής σας πελατείας ; Γιατί δεν αξιοποίησε κάποιον από εσάς ;

Άλλωστε δεν ξεκίνησα εγώ τις επιθέσεις κατά δημάρχου και αιρετών, ίσχυσε ακριβός το αντίστροφο από το 2014 που ξεκίνησε το κύμα των επιλεκτικών εξυπηρετήσεων κάλυψης της εκλογικής πελατείας αντί της εντολής της τοπικής κοινωνίας. Αν είχα κάνει λάθος εκτίμηση γιατί επαληθεύομαι κάθε φορά ; Τι βρήκε ο Μητσοτάκης στον Παπαστεργίου αντί να αξιοποιήσει τον Παπανικολάου ;

Γυρίστε τον χρόνο τριάντα χρόνια πίσω - κάντε μια αναδρομή σε όσα μετέδιδα ραδιοφωνικά, και έπειτα δείτε τι έκανε ο Παπαστεργίου ετεροχρονισμένα στα Τρίκαλα, ενώ εσείς ψηφίζατε μια το ΠΑΣΟΚ και μια τη ΝΔ για τον Δήμο της Γλυφάδας. Στη συνέχεια των εκλογών είχαν μεγάλο φόρτο εργασιών κάλυψης ημετέρων και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για τον αυτόχθονα ! Ακόμα και σήμερα είναι μεγάλος ο φόρτος εργασιών διότι υπάρχουν χιλιάδες νέοι κάτοικοι και επιχειρηματίες του δήμου. Πρέπει να εξυπηρετηθούν πολλές χιλιάδες ακόμα παράλληλα των κομμάτων !

Γιάννης Κουρδομένος 

glyfadaweb@gmail.com

ΥΓ: Οι ''αξιόλογοι'' της τοπικής μας κοινωνίας έκαναν πλαστογραφία ακόμα και στην εντολή χιλιάδων δημοτών για δημοτικό κανάλι δημόσιας διαβούλευσης των τοπικών θεμάτων το 2014 , ενώ στη συνέχεια ως κόμμα - κυβέρνηση εφάρμοσαν την δική μου πρόταση στο σύνολο των Ο.Τ.Α της χώρας μας με τις διαδικτυακές - web συνεδριάσεις παρακάμπτοντας να αναφέρουν πότε και από ποιον έγινε η πρόταση. 

- Ασφαλώς δεν είχα το Copyright © της προτάσεως μου που έχει γίνει από την δεκαετία του 90 διότι δεν ελέγχω κόμμα και τα οικονομικά του κοινωνικού συνόλου σε βάρος της ζωής του , ούτε ήμουν υποψήφιος έπειτα από τις μεθοδεύσεις των τοπικών νεοκαπιταληστών οι οποίοι ''εκπροσωπούν την εντολή'' μας γεμίζοντας τις τσέπες τους χωρίς ίχνος εκπροσωπήσεώς μας !

- Το Bluetooth η πλειονότητα το έμαθε τα τελευταία χρόνια όταν τοποθετήθηκε στα κινητά τηλέφωνα. Το θέμα είναι ότι υπάρχει από το 90. Έκαστος στο είδος του και στον δήμο Γλυφάδας αχαρακτήριστες καταστάσεις διαρκείας. Αξιολογήστε μόνοι σας τα πεπραγμένα σας, και ειδικότερα τώρα που γίνατε όλοι ''ειδικοί της ψηφιακής τεχνολογίας'' και της ''ψηφιακής διακυβέρνησης'' αγοράζοντας υπηρεσίες και τεχνολογίες έτερων ξένων με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου κατά της ζωής των Ελλήνων.

* Επιχειρήσεις - εταιρίες οι οποίες εμπορεύονται υπηρεσίες και τεχνολογίες ξένων, ούτε βίδα ελληνική, και πολιτικοί οι οποίοι, επίσης, έχουν πρόσφορο το χρήμα των Ελλήνων κατά των Ελλήνων και του τόπου. Δανείστηκαν τα δισεκατομμύρια του δημοσίου χρέους, και ενώ δαπανήθηκαν υπέρογκα ποσά για υποβρύχια που γέρνουν , για μετρό χωρίς κλιματισμό, για τρένα τα οποία δεν χωρούσαν στις γραμμές , για αξονικούς τομογράφους που παρέμεναν σε αποθήκες, κ.α. πολλά, οι πατριώτες αδυνατούσαν να διαμορφώσουν το πλαίσιο εξισορρόπησης με έτερες χώρες λόγω ασχετοσύνης η δόλου ?


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Smart City & Υπουργός VS το παιδί του κομματικού σωλήνα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">