ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αναβλήθηκε η 49η φιέστα δήθεν αποκαταστάσεως της Δημοκρατίας

 


Αναβλήθηκε η 49η φιέστα δήθεν αποκαταστάσεως της Δημοκρατίας 
λόγω των πυρκαγιών, όμως, ''πυρκαγιά'' και κάψιμο χρειάζεται στην νεοελληνική ΔΙΑΠΛΟΚΗ και την νοοτροπία της !

Ματαιώνεται η δεξίωση για την επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας

Ενόψει των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στη χώρα λόγω των πυρκαγιών, η αυριανή δεξίωση για την επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας ματαιώνεται.

Όπως ανέφεραν το 2022 πρόθεση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου ήταν να δώσει την ευκαιρία σε εκπροσώπους της Κοινωνίας των Πολιτών, να παραστούν φέτος στη δεξίωση υπογραμμίζοντας ότι «η δημοκρατία δεν αφορά μόνο την οργάνωση της Πολιτείας, αλλά και τον αδιαπραγμάτευτο τρόπο της ζωής μας» και κάνοντας πράξη την πεποίθησή της, ότι «δεν νοούνται στη δημοκρατία ορατοί και αόρατοι πολίτες, άνθρωποι και συλλογικότητες χωρίς φωνή και εκπροσώπηση, εγκλωβισμένοι σε διακρίσεις και στερεότυπα». Αντιθέτως, «Μόνο κίνητρα και ίσες ευκαιρίες για τον καθένα, για τη βελτίωση και την εξωστρέφεια, μακριά από αδράνειες και στρεβλώσεις του παρελθόντος».

Δεδομένου ότι δεν έχω μάθει να μασάω τα λόγια μου αναφέρω ότι η πρόεδρος της ''δημοκρατίας'' εμπαίζει την κοινωνία δεδομένων όσων ισχύουν στη χώρα μας. 

Eπιπροσθέτως , διότι ουδέποτε κλήθηκαν στην φερόμενη  επέτειο της ''αποκατάστασης της Δημοκρατίας'' οι πρωτεργάτες των ερτζιανών FM κυμάτων της χώρας μας , αναφέρω:

Δεν νοείται ούτε λογίζεται δημοκρατία χωρίς συνταγματικό νομικό πλαίσιο αδειοδοτήσεων στην ραδιοφωνία.

Ποια δημοκρατία του πλανήτη μας έχει αδειοδοτημένους πέντε οικονομικούς ολιγάρχες με ομίλους αντισυνταγματικών ΜΜΕ της αυτής και της άλλης μορφής και αποστερεί δια βίου μια άδεια στους πρωτεργάτες των ερτζιανών ;

Ποια δημοκρατία του πλανήτη μας έχει να επιδείξει τέτοιο ζήλο πέντε δεκαετιών διώξεων - κατασχέσεων κατά του πρωτεργάτη των FM κυμάτων και ενώ είχε καταθέσει πλήρη φάκελλο αδειοδοτήσεως ;

Αν όντως η δημοκρατία αποκαταστάθηκε το 1974 για ποιούς λόγους το κόμμα της αντιπολιτεύσεως ΣΥΡΙΖΑ το 2014 είχε κεντρικό  προεκλογικό του σύνθημα το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ενώ απουσίαζε στις εθνικές εκλογές του 2019 - 2023

Δεδομένου ότι μια σειρά στελέχη του εν λόγω κόμματος με προβοκάτσια απέκτησαν φέουδα, προνόμια, και χρήματα σημαίνει ότι πλέον βιώνουμε συνολικά δημοκρατία ; 

Ποιος θεσμοθετημένος νόμος παρέχει ΑΔΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ στην Ραδιοφωνία ; 

Ο ''κολλητός'' του κ. Τσίπρα, κ. Παππάς , ο οποίος έχει την αξίωση να γίνει και πρόεδρος κόμματος, τι έχει να επιδείξει επί μια πενταετία υπουργίας του εκτός των πέντε αντισυνταγματικά ολιγαρχικών αδειών, καθώς επίσης, και του ''γαλάζιου'' MEDIA το οποίο παρέχει κρατική διαφήμιση κυρίως στους υποστηρικτές της ΝΔ ; Όσοι είχαν το ''γαλάζιο'' MEDIA έλαβαν και τα εκατομμύρια από τις λίστες Πέτσα !!

Στον γυάλινο και υποκριτικό μας κόσμο οτιδήποτε μπορεί να λέγεται δημόσια, όμως , υπάρχει η απτή πραγματικότητα μιας χούφτας οικογενειών οι οποίες διαβάλουν επί δεκαετίες το πολίτευμα της χώρας. 

Ο υποφαινόμενος έπειτα από σειρά αναίτιων καταχρηστικών διώξεων - κατασχέσεων έφτασε το 2004 μέχρι τον τέως ΠτΔ, Κ.Στεφανόπουλο , και ενώ καλούσε εγγράφως τον αρμόδιο υπουργό της κυβερνήσεων Καραμανλή να επιδείξει ενδιαφέρων για την αδειοδοτησή μας το 2005 δεχτήκαμε εκ νέου δίωξη - κατάσχεση του τοπικού Ρ/Σ Γλυφάδα FM έπειτα από μήνυση της ΕΙΙΡΑ !! Δημοκρατία ? Ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός υπηρετεί μια χούφτα οικογένειες ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ.

Προφανώς αυτούσια ''δημοκρατία'' είναι και η κατάλυση της εντολής μας στην κάλπη των εκλογών στον Δήμο Γλυφάδας το 2014, σε ένα δήμο στον οποίο εξυπηρετούνται αδιαφανώς και παρανόμως  επί εννέα χρόνια ''γαλάζιοι'' ημέτεροι και κομματικοί  κατά της δημοκρατίας και της εντολής χιλιάδων δημοτών. 

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Τα προαναφερόμενα είναι καταχωρημένα στο πρωτόκολλο του προεδρικού μεγάρου διότι υπήρξαν τρεις (3) επαφές με τον τέως ΠτΔ σχετικά με την αδειοδότηση των πρωτεργατών των FM και ειδικότερα του ΓΛΥΦΑΔΑ FM

- Ποια αποκατάσταση της δημοκρατίας ενώ εμείς δεν λειτουργούμε από το 2005 σύμφωνα με τις ενέργειες των ολιγαρχών και του φυσικού τους εντολοδόχου κρατικού μηχανισμού ; 

- Το κόμμα Τσίπρα μήπως διαθέτει κομματικό ΜΜΕ στο ιδιαίτερο καθεστώς ; Παράλληλα, παλαιότερα μήπως διέθετε και το ΚΚΕ τα οποία πούλησε στο μεγάλο και ολιγαρχικό κεφάλαιο  ; Επιπροσθέτως, πόσες βεβαιώσεις λειτουργίας παρείχαν οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από το 1987 σε πληθώρα ημετέρων τους αντί συνταγματικού και δημοκρατικού νόμου ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ;

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Καταχρηστικές Διώξεις - Κατασχέσεις

- Σε κάποια αθηναϊκή εφημερίδα γράφει ότι '' η μεταπολιτευτική ''αποκατεστημένη δημοκρατία'' δεκαετίες μετά την αποκατάσταση είναι ανάπηρη με δεδομένες τις προχουντικές ρίζες του πελατειακού κράτους, της οικογενειοκρατίας και του παλαιοκομματισμού. Πιθανόν όσοι βιάζονται να ξεμπερδέψουν με τη μεταπολίτευση, βιάζονται να ξεμπερδέψουν όχι με τα αρνητικά της γνωρίσματα, αλλά με όσα κοινωνικά και εργασιακά δικαιώματα και πολιτικές ελευθερίες κατοχυρώθηκαν στη διάρκειά της, επειδή τα θεωρούν πλέον «αντιπαραγωγικά». Αλλά δημοκρατία δίχως αυτά δεν νοείται. Είναι ανάπηρη ''. 

- Ανάπηρη απεδείχθη στην πράξη και η κεντροαριστερά, από το 1981 έως και τις εθνικές εκλογές του 2023, διότι αντέγραψε τις βασικές προχουντικές παθογένειες και τις συντηρεί διαχρονικά. Ανάπηρη και η δεξιά , η οποία αναπαράγει τον βασικό κορμό του καπιταλισμού χωρίς θεσμική - νομική υπόσταση εφαρμογής στη χώρα μας, αντίστοιχη των προηγμένων καπιταλιστικών χωρών. Ισχύει κάτι αντίστοιχο με όσα βλέπουμε στα σόσιαλ με τους αντιγραφείς αμερικανών τιούμπερ, οι οποίοι αντιγράφουν βάζοντας κυρίως νεοελληνικά στοιχεία διότι μόνο με ''αμερικανιές'' δεν θα είχαν αποδοχή στη χώρα μας !! Το θέμα είναι τι είναι ΠΡΟΤΥΠΟ όχι τι πουλάει και γιατί πουλάει. Το ''πουλάει'' είναι απλά ένα προϊόν, και είναι σαφές, ειδικά στη δική μας χώρα ότι ισχύει: Ο αντιγραφέας του αντιγραφέα  = το αντίγραφο ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ αντί του πρότυπου στη θέση του πρότυπου.

# ''Αποκατεστημένη Δημοκρατία'' χωρίς στοιχεία πρωτογενούς ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και χωρίς ίχνος αποκαταστάσεως σε όσους πρωτοστάτησαν σε τούτη τη χώρα ώστε να σπάσει το μονοπώλιο το οποίο από Κρατικό στο Ν.Αττικής μεταλλάχτηκε σε ολιγαρχικό και κομματικό !! Άλλο το πρότυπο άλλο το κακέκτυπο , και εντελώς διαφορετικής υπόστασης η πραγματικότητα από όσα μεθόδευσαν συγκεκριμένα κέντρα παραπληροφόρησης και εξαπάτησης. Το πρότυπο σήμερα δεν υπάρχει , ενώ δεν του δόθηκε ούτε μια ευκαιρία να υπάρχει και να μετεξελιχθεί . Τόση αποκατεστημένη δημοκρατία.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αναβλήθηκε η 49η φιέστα δήθεν αποκαταστάσεως της Δημοκρατίας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">