ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Θα ''άλλαζαν'' την Γλυφάδα


Η Γλυφάδα ''άλλαξε'' τόσο πολύ από το 2014 με τους πλιατσικολόγους, τα κλεφτρόνια, και τους ξεφτίλες που ''έχει γίνει πλέον αγνώριστη''. Έχει γίνει ένα απέραντο σκουπιδαριό , ενώ αναβαθμίστηκαν και πλουτίζουν μια σειρά χωριάτες οι οποίοι στον τόπο τους θα ήταν απλά γιδοβοσκοί.

Γλυφάδα μια πόλη να ζουν τα αρπακτικά της κομματοκρατίας και πάσης φύσεως διεθνείς τυχοδιώκτες

Αναφορικά με την συμμετοχή στις εκλογές, τι να ψηφίσουν ρε πινέζα ; Να ψηφίσουν τα γνωστά λαμόγια ; Θεωρείς ότι πέντε στους δέκα είναι βλάκες και υπάρχουν οι άλλοι πέντε ευφυείς ; Το 50% το οποίο αναφέρει ότι όλοι πλέον είναι ξεφτίλες και απέχει της κάλπης έχει κάποια επιλογή ; 

Θα μπορούσε να γίνει, όμως, απέτυχε

Θα αποτελούσε επιλογή , άλλωστε μόνο μια (1) υπάρχει , να συσπειρωθεί η ίδια η κοινωνία που απέχει κατά όλων των παρατάξεων, των πλιατσικολόγων, των κάπηλων , των αρπαχτικών , των παρτάκηδων και των ανθελλήνων, όμως , υπάρχει μια διαρκής παθογένεια. Το συγκεκριμένο μοντέλο δοκιμάστηκε και απέτυχε. Σε όλα τα κόμματα γίνετε ''σφαγή'' ώστε να προκύψουν προνομιούχοι χωρίς να καλύπτουν στη συνέχεια το κόμμα και την κοινωνία.

Γνωρίζουμε γιατί ενοχλείτε ο πινέζας. Ασφαλώς γνωρίζει ότι με δεδομένη την αποχή λιγοστεύουν και οι δικές τους ημέρες.

Αποκαλούν δημόσια μ@κ@κες όσους δεν ψηφίζουν - Αντί ύβρεων υπάρχει πρόταση χωρίς να κρύβεται από πίσω νεολληνική κωλοτούμπα και λαμογιά ; Ποιοι είναι φερέγγυοι σε τούτο τον τόπο ; Ποιοι έχουν αποδείξει ότι είναι φερέγγυοι, εσείς που αρπάξατε προεκλογικά το ''γυρίζει η σελίδα'' , οι έτεροι που άρπαξαν τον ''συμπαραστάτη'', η μήπως οι άλλοι που άρπαξαν τα έδρανα χωρίς εκπροσώπηση ? 

Ενδεικτικά: Ο ''κομματάρχης'' που με κάλεσε και του είπα τηλεφωνικά πάρε και δυο μάρτυρες μαζί σου θα τους χρειαστείς , ενώ συμφωνήσαμε και δώσαμε τα χέρια , γιατί έπειτα από μια βδομάδα έκανε κωλοτούμπα αν ήταν πράγματι αριστερός και με καλές προθέσεις ; Γιατί έπειτα των εκλογών αντί να τηρηθεί η εντολή των ψηφοφόρων έκαναν μέχρι πλαστογραφία ; Αυτούς να ψηφίσουμε ? Όλα στημένα για την πάρτη τους και δεν χορταίνουν με τίποτα.

Αναφορικά με την μ@κ@κια σου εύχομαστε να περάσουν και απο την δική σου αυτές που πέρασαν από την δική μας κατά τον παρελθόντα χρόνο, και άμα τις δεις να μας σφυρίξεις κλέφτικα. Εμείς δεν έχουμε το ναπολεόντειο σύνδρομο, κάποιοι έτεροι το έχουν, και όχι λόγω ύψους, λόγω άλλων χαρακτηριστικών.

H Γλυφάδα ''άλλαξε'' τόσο πολύ που πράγματι έχει γίνει αγνώριστη. Έχει γίνει ένα ''γαλάζιο'' κωλοχ@νείο και με πληθώρα κοινά κλεφτρόνια τα οποία νυμφεύτηκαν ακόμα και την δικαιοσύνη ώστε να έχουν πλήρη κάλυψη της ανομίας τους. Ποτέ άλλοτε δεν υπήρχε τέτοιο θεσμικό χάλι , εκτός της περιόδου της κλεφτουριάς και της τουρκοκρατίας. 

Και λέω. Μα καλά ρε κλέψατε όλες τις δικές μας προτάσεις που έγιναν από τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM πριν από δεκαετίες, πόσο ξεφτίλες είστε και παραμένετε δεδομένου ότι κλέψατε και την εντολή μας, άρα την δημο-κρατία καθώς και τις ζωές μας ;

Αυτή η πόλη σήμερα δεν αξίζει σε τίποτα. Ο ''πολιτισμός'' σας είναι τα σκουπίδια. Αναφορικά με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου, όπως γνωρίζεται προσωπικά σας τα χαρίσαμε όλα διότι είστε λιγούρια τα οποία δεν χορταίνουν με τίποτα και ποτέ δεν θα χορτάσετε. 

Εμείς γεννηθήκαμε και ζήσαμε σε μια άλλη Γλυφάδα. Μια πόλη που είχε αξίες, ιδανικά, συνοχή, ανθρωπιά, φιλότιμο, και εντελώς διαφορετικό επίπεδο πολιτισμού με το σήμερα. Μια πόλη που είχε διοικηθεί από κομμουνιστές - αριστερούς, ανεξάρτητους , χουντικούς, δεξιούς κ.α. Σήμερα υφίσταται μια βαβέλ και κομματικό μονοπώλιο ΝΔ & συνεργάτες.

Όλες οι φάρες του Ισραήλ από κοινού διαμορφώσατε το θεσμικό αυτοδιοικητικό και κοινωνικοπολιτικό πλιάτσικο στον εύπορο Δήμο της Γλυφάδας , και δεδομένου ότι σας ταιριάζει και σας αρέσει, χάρισμά σας όλα , όμως , αν οι αντιλήψεις και οι πρακτικές σας ταιριάζουν σε όλα σε τι διαφέρετε από τα ζώα με την ίδια μούρη ;

''Φεστιβάλ'' χωρίς τοπικές παραδόσεις

Ακόμα και στην εποχή της ΑΙ δεν μπορείτε κάν να δημιουργήσετε ένα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ και βαφτίζεται φεστιβάλ την πίστωση των χρημάτων του κοινωνικού συνόλου για την εκλογική σας πελατεία, ενώ δεν συμμετέχει το 60% και πλέον της τοπικής μας κοινωνίας. 

Στον αντίποδα οι ''αλλοι'' που σας επέβαλαν την κουλτούρα και το οικονομικοπολιτικό τους μοντέλο ετοιμάζουν ευαγγέλιο γραμμένο από την τεχνητή νοημοσύνη διότι είναι ''άλλη'' οντότητα, εκτός της ανθρώπινης, και θα την κάνουν τη νέα τους θρησκεία !

Εμείς διδάξαμε αμεσοδημοκρατία και συμμετοχή πλουραλισμό , ενώ βιώσαμε διώξεις - κατασχέσεις - υπονομεύσεις  και παρανομίες στο σύνολο των αιτήσεών μας , τόσο στις εκάστοτε κυβερνήσεις , όσο και στον Δήμο Γλυφάδας. Θέλετε ψήφους ;

Η δική μας πρόταση για κοινωνικοποίηση και συμμετοχή ήταν ανιδιοτελής, άμεσοδημοκρατική, πολυφωνική - πλουραλιστική και την καταληστεύσατε με σειρά διώξεων - κατασχέσεων. Επίσης, αντί να δημιουργηθεί η μουσική συναυλιακή σκηνή και θέατρο στο νταμάρι κουβάλησαν την ''γαλάζια'' πελατεία τους στις μαρίνες. Καμία σχέση με σημαντικά γεγονότα ή τοπικές μας παραδόσεις δεν έχει το ''φεστιβάλ'' της γλυφάδας, δεδομένου ότι απουσιάζουν οι πρωτεργάτες των ερτζιανών παράλληλα του συνόλου των συμπολιτών μας. 

Τα κόμματα ρημάζουν τον πολιτισμό στους Ο.Τ.Α.

Επιχειρούν να καθιερώσουν ως τοπική μας παράδοση κάτι που δεν αποτελεί παράδοση των δημοτών της Γλυφάδας, με ένα μικρό τμήμα της τοπικής μας κοινωνίας, και πιστώνοντας χρήματα για οτιδήποτε άσχετο με τις παραδόσεις του Δήμου και των δημοτών, ενώ έχουν κατακρεουργήσει, υπονομεύσει, αδικήσει, και εξαφανίσει οτιδήποτε δικό μας. 

Κάλλιστα μπορούσε να υπάρχει τοπικό φεστιβάλ με όσα αποτελούν παράδοση των δημοτών της Γλυφάδας. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα τοπικού χαρακτήρα τι κάνουν ; Φεστιβάλ δεν είναι μόνο τα τραγούδια και οι θεατρικές παραστάσεις. Τοπικό φεστιβάλ είναι οτιδήποτε κάνουν οι δημότες μιας περιοχής - κοινότητας και έχει ζωή δεκαετιών. Φεστιβάλ μπορεί να είναι και αθλητικού χαρακτήρα, μπορεί να είναι και διαγωνισμοί πάσης φύσεως, κ.α. πολλά και διάφορα. 

ΥΓ: Αγαπητοί μας συμπολίτες, όσα αναγράφονται πιο πάνω αποτελούν το στύλ που επιδοτείται με τα δικά σας χρήματα από τον δήμο της Γλυφάδας και την κομματοκρατία επί δεκαετίες στη πόλη μας. Εμείς είχαμε ένα τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό από την δεκαετία του 70 ο οποίος ληστεύτηκε επανειλημμένα έπειτα της πληθυσμιακής ανάπτυξης, ουδέποτε ρίξαμε στις τσέπες μας τα χρήματά σας, και ενώ μπορούμε να αποδείξουμε ότι το 99% όσων υλοποιούν τα αστικά πολιτικά κόμματα σε τοπικό επίπεδο αποτελούσαν τις δικές μας προτάσεις. Φάτε τα όλα και να δείχνετε το πραγματικό σας πρόσωπο καθώς και ''πολιτισμό''. Όσα διαμορφώνεται επί δεκαετίες, μαζί με την εκλογική σας πελατεία, δεν είναι τοπική δημο-κρατία είναι θεσμικό & κοινωνικό πλιάτσικο.

Επισημάνσεις για ''πινέζες'' και ''φιλιππινέζες''.

* Ο τοπικός πολιτικός ''πολιτισμός'' στον Δήμο Γλυφάδας είναι αυταπόδεικτα ο κανιβαλισμός και η κατάλυση της τοπικής δημο-κρατίας. Δεν τηρήθηκε η εντολή χιλιάδων δημοτών ενώ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΗΚΑΝ μεμονωμένα από το 2014 μέχρι και το 2023 χιλιάδες ημέτεροι της ΝΔ & συνεργαζόμενοι

* Λες να μην δοκιμάσαμε το επίπεδο ''δικαιοσύνης'' και την παράγκα που έχουν εδραιώσει τα αστικά πολιτικά κόμματα - κυβερνήσεις και να έχουμε άγνοια , η μήπως και εσείς δεν γίνατε αυτόπτες μάρτυρες σε πληθώρα υποθέσεων ; Τι έχετε διαμορφώσει από κοινού οι πέντε στους δέκα ; 

* Ξεχάσατε ποιος ήταν ο ραδιοφωνατζής που έλεγε τι χρειάζονται οι δικηγόροι, οι αρχιτέκτοντες , και οι γιατροί στον δήμο Γλυφάδας ενώ το μέλλον είναι ψηφιακό ; Γιατί δεν υπήρχε ούτε ένας επιστήμονας τεχνολογίας στον Ο.Τ.Α Δήμος Γλυφάδας επί δεκαετίες ενώ λήστευαν τον υποφαινόμενο ; Δεν έκαναν πλιάτσικο ? Τι έκανε ακόμα και ο Σφακιανάκης που είσαστε μαζί του ;

* Πινέζα έχεις υπόψιν σου ότι σήμερα μ@κ@κίζεται ολόκληρος ο πλανήτης και μάλιστα δημόσια, online με κάμερες, ενώ βγάζει και χρήματα ; Που ζεις εσύ σε δικό σου κόσμο ;  Στην εποχή σου δεν το έκανε ολόκληρος ο πλανήτης ; Ακόμα και οι προϊστορικοί στις σπηλιές αυτό έκαναν ώστε να προστατεύονται από τα αφροδίσια νοσήματα. Τι σχέση έχει η μ@κ@κία με την πολιτική; Έχεις υπόψιν σου ότι αν ψήφιζαν οι πέντε στους δέκα που δεν ψηφίζουν διότι τους έχουν προδώσει τότε θα τους αποκαλούσαν πραγματικά μ@κ@κες με περικεφαλαία ;

* Μην συγχέεις μια συγκεκριμένη ανθρώπινη λειτουργία με τις εκλογές σε μια τεταρτοτριτοκοσμική χώρα με επικαλυμένη χούντα στην οποία δεν τηρήθηκε το δημοψήφισμα του Ελληνικού λαού. 

* Μ@λ@κες είναι οι πολιτικοί σας και το 50% που τους ψηφίζει έπειτα από κατάλυση της λαϊκής κυριαρχίας. Αυτά δεν γίνονται πουθενά άλλού στον πλανήτη. Για την Αγγλία γιατί δεν μιλάει κανείς ; Γιατί τηρήθηκε το δημοψήφισμα των Άγγλων και αποχώρησαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση; Απάντηση άμεσα. Δεν είχαν τους πονηρούς της δικής μας χώρας ; Μ@λ@κες είναι όσοι/ες καταχρέωσαν και ξεπούλησαν την χώρα και πρόδωσαν τον Ελληνικό λαό. Να τους κάνετε μνημεία , προτομές , και αγάλματα και να συνεχίσετε να φυλακίζεται τους Κολοκοτρώνηδες και τους επαναστάτες

* Στο εγγύς μέλλον και εσείς του Δήμου Γλυφάδας θα αναφέρετε ότι ''όλοι μαζί τα φάγαμε'', όπως ο Πάγκαλος, ενώ τα τρώγατε μόνοι σας οι παρατάξεις, παράλληλα της εκλογικής σας πελατείας, και επιπροσθέτως είχατε κάνει και έναν γάμο συμφέροντος ;

* Hey bro , του κομμουνισμού - σοσιαλισμού και του καπιταλισμού - νεοφιλελευθερισμού , όσοι μεταλλαχτήκατε γνωρίζεται πολύ καλά από που ξεκινήσατε και τι θα ίσχυε αν δεν υπήρχε προδοσία. Μπορούσε να υπάρχει συνέχεια των ΕΛΛΗΝΩΝ και επιλέξατε το αντίστροφο. Αμερικάνικα και Ρώσικα πρότυπα. (Είστε Ελληναράδες, πατριώτες, ήρωες !!!) 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Θα ''άλλαζαν'' την Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">