ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Λέτε να υπάρχει τσίπα ?

 


Λέτε να υπάρχει τσίπα ; Ο δήθεν δημοσιογράφος με τον τέως μπασκίνα με τις κόρνες και τις σημαίες. 

Αυτοί οι τύποι βρίσκονται από το 2014 στον Δήμο της Γλυφάδας υπηρετώντας την κατάλυση της νομιμότητας και την εντολή χιλιάδων δημοτών για τα στενά προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Δεν μπήκαν στον Ο.Τ.Α ως δημότες ώστε να διαχειριστούν τα κοινά με γνώμονα το δημόσιο όφελος της τοπικής μας κοινωνίας. Βρέθηκαν στον Δήμο της Γλυφάδας ως κομματόσκυλα της κομματοκρατίας με γνώμονα να εξοντώσουν όσους δεν είναι οι οπαδοί τους, καθώς επίσης, όσους δεν είναι βολικοί στην συστημική προπαγάνδα.

Προσωπικά δεν γνωρίζω δημοσιογράφο ο οποίος γράφει με κεφαλαία γράμματα απευθυνόμενος στους συμπολίτες μας, καθώς επίσης, δημοσιογράφο που κανείς δεν γνωρίζει τι έχει γράψει και που το έχει γράψει.

Να κρατάτε τις κόκκινες κόρνες , διότι οι κατασκευαστές τους δεν κατασκευάζουν γαλάζιες , ώστε ώς κλακαδόροι της ΝΔ να εξοντώνεται τους ανεξάρτητους και τους αριστερούς δημότες από τον Δήμο της Γλυφάδας ενώ η θεσμική σας υποχρέωση ήταν και είναι να εκπροσωπήσετε σύννομα και δίκαια τον Δήμο.

Αν μπορείτε να αναφέρετε στους συμπολίτες μας, εκτός των ''γαλάζιων'' εξυπηρετούμενων, τι έχετε διαμορφώσει από το 2014 μέχρι και σήμερα, και αν αυτά που ακολουθείται έχουν έστω και ίχνος σχέσεως με όσα ισχύουν σε όλες τις χώρες του πλανήτη.

Οι συμπολίτες μας γνωρίζουν πολύ καλά, πρώτον, ως κόμμα που ανήκετε δεν μας παρείχατε αδειοδότηση το 1991 έπειτα από πλήρη φάκελλο, δεύτερον, ληστέψατε ως νέα δημοκρατία τον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό του υποφαινόμενου με την συμβολή των τοπικών Α/Τ και της φερόμενης ''δικαιοσύνης'', και τρίτον, στη συνέχεια παρανομείτε ακόμα και στην εντολή χιλιάδων δημοτών στην κάλπη. 

Βρίσκεστε πίσω από ένα στέλεχος του κομματικού σωλήνα το οποίο νυμφεύτηκε ακόμα και την ''δικαιοσύνη'' ώστε να σας παρέχει συνολικά πέπλο αδιαφάνειας στο έγκλημα το οποίο τελείται στη πόλη μας.

Συγχαρητήρια, αυτό χρειάζεται ο Δήμος και η τοπική μας κοινωνία. Δεδομένου ότι δηλώνεται πατριώτες, σωστοί, ηθικοί, κ.α., γιατί δεν συνάδει η λειτουργία σας η θεσμική με όσα παρουσιάζεται δημόσια ; Είχατε κάτι προσωπικά σε βάρος μου ;

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Την περίοδο που φροντίσατε ως κόμμα τους ''σκούφηδες'' ο υποφαινόμενος ήδη υφίστατο επί αρκετά χρόνια πριν από δαύτους. Επίσης, πριν αξιώσουν οι  ''σκούφηδες'' τις προνομιακές συμβάσεις το είχαν συζητήσει μαζί μου και προσωπικά ήθελα να διαπιστώσω αν θα τηρήσετε την εντολή της τοπικής μας κοινωνίας. Το κόμμα σας είναι αποκλειστικά για ρουσφέτια και πελατειακό σύστημα, δεν κάνει για τους θεσμούς. 

- Είναι σαφές ότι ο υποφαινόμενος είναι ανεξαρτητοποιημένος από το 2015. Εσείς τι είστε κ. αντιπρόεδρε της δημοτικής αρχής παράλληλα του τέως αστυνομικού ; 

- Επίσης, το 2015 ως ανεξάρτητος έθεσα συμμετοχή στον θεσμό του ''συμπαραστάτη'' τον οποίο υπονομεύσατε ώστε το 2019 να χαρίσετε σε έναν συνταξιούχο φαντομά τα χρήματα του Δήμου. Αυτή ήταν ανήθικη πράξη. Δεδομένου ότι τα κόμματα δεν εκπροσωπούσαν επάξια δήμο και δημότες αξίωσα το αυτονόητο και διαπίστωσα ότι έχετε συστήσει παράγκα με γνώμονα το όφελος διαπλεκόμενων ολιγαρχών. Τι κάνει ο ξενόφερτος συνταξιούχος φαντομάς από το 2019 σε μια αδρανή έμμισθη θέση ;

- Οι ''γαλάζιοι'' λόγω συμφέροντος κάνουν ηθικές εκπτώσεις, οι υπόλοιποι συμπολίτες μας τι κάνουν, δεν κρίνουν τα πεπραγμένα σας ; Και στο ενδιάμεσο υφίσταται και ένας ''πινέζας'' που διερωτάται γιατί δεν ψηφίζει το 50% του Ελληνικού λαού ! 

- Στον εύπορο δήμο Γλυφάδας απολαμβάνουν θεσμικούς ρόλους - θέσεις άτομα τα οποία υποβαθμίζουν τον Ο.Τ.Α και εν γένει τον ανθρώπινο πολιτισμό. Μήπως έχουν κενά μνήμης οι συμπoλίτες μας που άκουγαν τον υποφαινόμενο από την δεκαετία του 70

- Πότε, έστω μια φορά, είχα στραφεί δημόσια κατά του δήμου και των αιρετών μέχρι την δεκαετία του 90 που μας αφήσατε χωρίς αδειοδοτήσεις ώστε να υπηρετήσετε ολιγάρχες ; Τα κόμματά σας εκμαυλίζουν τόπο και πολιτισμό. 

- Γιατί στον εύπορο και ''σύγχρονο'' δήμο της Γλυφάδας δεν υφίσταται ούτε δείγμα ραδιοτηλεοράσεως, και εν γένει ενημερωτικού μέσου στα ερτζιανά, ενώ υπάρχουν σήμερα στην περιφέρεια και σε κωμοπόλεις λίγων χιλιάδων ; Λόγω ικανότητας των στελεχών της ΝΔ στον Δήμο ισχύει αυτό το καθεστώς ; Ούτε το ''νυχάκι'' του Μιλτιάδη Έβερτ της δεκαετίας του 80 δεν είστε ως τοπική δημοτική παράταξη ! Δεν πρόκειται να σας κρίνω εγώ ...σας κρίνει όλους η ιστορία και τα αυταπόδεικτα. Γιατί δεν αξιοποίησε με υπουργοποίηση τον δήμαρχό σας ο Κ. Μητσοτάκης όπως έκανε με τον Μ.Βαρβιτσιώτη

Πινέζα υπάρχουν βλάκες ;


- Είναι βέβαιο ποιοι κάνουν καριέρα και απολαμβάνουν πακτωλό χρήματος χωρίς να έχουν επάγγελμα. Στον αντίποδα εμάς μας άφησαν χωρίς δουλειά και σταθμό για την υπηρέτηση ολιγαρχών, ενώ ως διοικούντες κατέλυσαν και την εντολή χιλιάδων δημοτών ώστε να μην προκύψει κάν η δικαίωσή μας. Επιπροσθέτως, παντρεύτηκαν και απέκτησαν οικογενειακή σχέση με την δικαιοσύνη ώστε να τυγχάνουν και πλήρους αλληλεγγύης. Βλέπε Δήμος Γλυφάδας. Δεν ξέρω ποιούς ακριβός εννοεί ο αρκάς, γνωρίζω τι ξέρω προσωπικά εγώ να υφίσταται, τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

- Ασφαλώς με όσα αποκομίζουν από την πολιτική και τα κοινά στη συνέχεια γίνονται και επιχειρηματίες, επενδυτές, ιδιοκτήτες , κ.α., και αφήνοντας παρακαταθήκη, το 50% του Ελληνικού λαού που απέχει της κάλπης,  470 δισεκατομμύρια δημόσιου χρέους, τέσσερα μνημόνια, αισχροκέρδεια , ακρίβεια , και έλλειμμα αντιλήψεως τι ζει ο Ελληνικός λαός.  

- Ο ένας στους δυο νεοέλληνες δεν γνωρίζει τι ζει ο άλλος !!! Είναι φύσιν αδύνατο να γίνουν άπαντες επιχειρηματίες, επενδυτές, ιδιοκτήτες, πολιτικοί και αιρετοί . Οι τελευταίοι δεν έχουν πολλές υποχρεώσεις, όφειλαν να είναι σωστοί με την κοινωνία και με την εντολή της κοινωνίας.




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Λέτε να υπάρχει τσίπα ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">