ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στο έλεος της φωτιάς ήταν άνθρωποι και ζώα

 


Δεκάδες ζωάκια έχασαν τη ζωή τους λόγω της εγκατάλειψης τους από τους ιδιοκτήτες τους λόγω της φωτιάς.

Ο Δήμαρχος Μάνδρας κ. Στάθης είπε ότι κάηκαν σπίτια και άφησε αιχμές για «εγκατάλειψή» τους από τους αρμόδιους.

Το ίδιο αγανακτισμένοι και απελπισμένοι ήταν και οι κάτοικοι στη Νέα Ζωή της Μάνδρας για την απουσία πυροσβεστικών οχημάτων που θα βοηθούσαν να σώσουν τα σπίτια τους.

Ο δήμαρχος Σαρώνιδας, Χρήστος Γκίνης, επιβεβαίωσε ότι έχουν κάει σπίτια από τη φωτιά που μαίνεται στην περιοχή

Για τη «χειρότερη καταστροφή των τελευταίων ετών» κάνει λόγο ο δήμαρχος Σαρωνίδας, Χρήστος Γκίνης, μιλώντας για τη φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή επιβεβαιώνοντας ότι «κάηκαν σπίτια».

Εντωμεταξύ οι φιλόζωοι Μητσοτάκης και Τσίπρας συνέβαλαν τα μέγιστα, ο ένας μέσω τηλεδιασκέψεως , και ο έτερος κάνοντας βουτιές στο Σούνιο δίπλα στην Βίλα Μαρτίνου των 250 τ.μ λίγο πριν αποχωρήσει, εκτός της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ και από τη χώρα μας για το κέντρο λήψης αποφάσεων στις Η.Π.Α. (Μάλλον για ''ειδικό σεμινάριο'' θα επισκεφτεί την Αμερική, ενώ τα ΜΜΕ αναφέρουν ότι πηγαίνει για διακοπές, διότι ο Μητσοτάκης είναι απ΄ευθείας εντολοδόχος των αμερικανών ενώ ο Τσίπρας υιοθέτησε εν συνεχεία την συγκεκριμένη πρακτική !! )

Το οξύμωρο της ιστορίας είναι ότι και οι δυο διατηρούν καλές σχέσεις με τις Η.Π.Α και με πολιτικούς της Αμερικής,  όμως, με τα θεσπισμένα στην άλλη άκρη του ατλαντικού, τα οποία είχα προτείνει μια δεκαετία πριν ισχύσουν στις Η.Π.Α, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση και ουδεμία υπόσταση έχουν στη χώρα μας.

Σχέσεις μπορεί να διατηρούν, και οι δυο κυβέρνησαν τη χώρα μας, και εμπράκτως υπήρξε ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι η χώρα των νεοελλήνων δεν ανήκει στην δύση

Οι ίδιοι, καθώς και τα κόμματά τους, ανήκουν ιδεολογικοπολιτικά ''κάπου'', ενδεχομένως και οι ψηφοφόροι τους, ενώ η χώρα παραμένει ανατολικής νοοτροπίας και πρακτικών για τα προσωπικά, κομματικά, και ολιγαρχικά συμφέροντα. 

- Βλέπε όσα ισχύουν ακόμα και το 2023 στα ερτζιανά της χώρας μας.

Κάπου είδα σήμερα ότι ανέφεραν το τέλος του ΣΥΡΙΖΑ και χρειάζεται ένα πρόσωπο το οποίο να προηγείται του Μητσοτάκη σε πολιτικές προτάσεις. 

Δεδομένου ότι τα περισσότερα που έχουν υιοθετήσει ως πολιτικές την τελευταία δεκαετία αποτελούσαν προτάσεις μου πριν από δεκαετίες, απλά αναφέρω μία απο δαύτες που δηλώνει εμπράκτως ότι ο Μητσοτάκης και η ΝΔ δεν είναι εναρμονισμένοι με την Δύση ούτε με τις κοινωνικές προτάσεις.

Τέσσερα χρόνια δεν θέσπισαν ούτε ένα νόμο αδειοδοτήσεων, τα επόμενα τέσσερα υπάρχει ενδεχόμενο ; Επίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ μια πενταετία παρείχε πέντε άδειες αποκλειστικά στους εθνικούς ομίλους διαπλοκής. Κέρδισε κάτι σε πολιτικό επίπεδο ;

ΥΓ: Και έχεις και ορισμένους αφελείς οι οποίοι πίστευαν ότι τις μεγάλες αλλαγές θα τις έκαναν ορισμένα άτομα με δυο τρια κουτσούβελα από πίσω τους ! Μη σου πώ ότι θα έκαναν μέχρι και ''επανάσταση'' για την κοινωνική δικαίωση και το τόπο !!



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στο έλεος της φωτιάς ήταν άνθρωποι και ζώα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">