ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γιατί παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από υπουργός Προστασίας του Πολίτη ?


Την παραίτησή του από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη υπέβαλε ο Νότης Μηταράκης. Η παραίτηση, η οποία αποδίδεται σε προσωπικούς λόγους, έγινε αποδεκτή, όπως τονίζεται σε κυβερνητική ενημέρωση. 

Υπουργός Προστασίας του Πολίτη τοποθετείται ο νυν Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου. Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, με αρμοδιότητα τα ζητήματα Αθλητισμού, τοποθετείται ο βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης, υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη τοποθετείται ο νυν Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου. 

Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, με αρμοδιότητα τα ζητήματα Αθλητισμού, τοποθετείται ο βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης. 

Η ορκωμοσία των νέων υπουργών ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 19:00, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν από ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Καθημερινή, στο οποίο αναφερόταν ότι ο Νότης Μηταράκης εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης στην Πάτμο, ξεκινώντας τις διακοπές του. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, έκανε βόλτα και με σκάφος για ώρες.

Σημείωση:Γιατί παραιτήθηκε ο  Νότης Μηταράκης από υπουργός Προστασίας του Πολίτη ; Η ''προστασία'' μας είναι δεδομένη , είναι συνεχής και αδιάλειπτη.

Με εντολή της μαφίας των ραδιοτηλεοράσεων μας λήστεψαν και το Α/Τ Τερψιθέας το 1999 και το Α/Τ Γλυφάδας το 2005, ενώ έκτοτε οι διώκτες μας δεσπόζουν στον Δήμο Γλυφάδας καταλύοντας την εντολή μας.

Παρεμπιπτόντως, η ίδια μαφία επέδειξε ιδιαίτερο ζήλο, ώστε πλήν των πολιτικών αστικών κομμάτων να πλαισιωθούν μια σειρά θεσμικών θέσεων από δικαστικούς, δεδομένου του ύψιστου βαθμού ''δικαιοσύνης'' που ισχύει στη χώρα μας, διότι τις ληστείες , ( διώξεις - κατασχέσεις ), κατά της κοινωνίας και υπέρ των ολιγαρχών επί δεκαετίες τις τελούσαν από κοινού !!

Δυστυχώς η εθνική μας πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με όσα προωθούνται από τα συστημικά και ολιγαρχικά MME, διότι τόσο εμείς, όσο και σειρά έτερων, δεν λειτουργούσαμε πειρατικά είχαμε καταθέσει πλήρεις φακέλλους χωρίς να μας παρέχουν αδειοδοτήσεις, ενώ στον αντίποδα όσοι λειτουργούσαν πειρατικά συνεχίζουν να λειτουργούν !!

* Αναζητήστε το ιδιαίτερο καθεστώς παροχής απ'ευθείας από τις κυβερνήσεις ΝΔ - ΠΑΣΟΚ έπειτα του 1989. Αισίως διανύουμε το 2023 με απο-κατεστημένη δημοκρατία και παραμένουμε, εκτός από ληστεμένοι και αδικαίωτοι, παράλληλα και ''αόρατοι'', ενώ υφίστανται οι ορατοί διαχειριστές πολιτείας και δήμου, καθώς και τα εκλεκτά σας κόμματα - πολιτικοί οι οποίοι είναι άρρηκτα εναρμονισμένοι με τις οδηγίες και το πλαίσιο της Ε.Ε.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γιατί παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από υπουργός Προστασίας του Πολίτη ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">