ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αποσύρεται ο Γιώργος Πατούλης από υποψήφιος στην περιφέρεια Αττικής


Ο Γιώργος Πατούλης δεν θα είναι τελικά ξανά υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές για την περιφέρεια Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο περιφερειάρχης Αττικής αποσύρεται από την εκλογική μάχη, μετά την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να δώσει το χρίσμα στον Νίκο Χαρδαλιά.

Σημειωτέον ότι νωρίτερα σήμερα το Μαξίμου δια του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, διαμήνυσε ουσιαστικά στον κ.Πατούλη να αποσυρθεί και προανήγγειλε ότι θα του πάρει τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους.

“Παρά τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση η προσφορά του Γιώργου Πατούλη και στην αυτοδιοίκηση και στο κόμμα είναι σημαντική. Είμαστε σίγουροι ότι θα σεβαστεί την απόφαση του πρωθυπουργού και του κόμματος. Και βέβαια είναι αυτονόητοι ότι οι υποψήφιοι του συνδυασμού του θα συμπεριληφθούν στο νέο αυτό εγχείρημα με επικεφαλής τον Νίκο Χαρδαλιά”, δήλωσε ειδικότερα στο πλαίσιο του briefing ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Υπενθυμίζεται ότι η υποψηφιότητα Χαρδαλιά ανακοινώθηκε επίσημα νωρίτερα σήμερα Δευτέρα και αφού είχε προηγηθεί έντονο παρασκήνιο, μετά το θόρυβο με το ζεϊμπέκικο Πατούλη στο Ζάππειο.

Πριν καταλήξει η ΝΔ όμως στη λύση Χαρδαλιά, είχε εισπράξει τρεις αρνήσεις: Ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης και ο δήμαρχος Βούλας- Βάρης- Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, είπαν όχι στην πρόταση να διεκδικήσουν με το γαλάζιο χρίσμα την περιφέρεια Αττικής.

Επισήμανση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Αν είχε αρνηθεί ο δήμαρχος γλυφάδας, πρώτον, γιατί οι περισσότεροι είχατε γράψει ότι δέχτηκε την θέση, δεύτερον, δεν μπορούσαν να πάρουν ένα τηλέφωνο τον Παπανικολάου και να τους αναφέρει ότι δεν τον ενδιαφέρει η θέση, και τρίτον, γιατί κλήθηκε στο Μαξίμου από τον πρωθυπουργό ενώ δεν κλήθηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς ;

Λέτε να μπορείτε να παίξετε με την νοημοσύνη της κοινωνίας ; Αν δεν τον ενδιέφερε η θέση θα είχε κληθεί στο Μαξίμου ; Τι συζήτησαν με τον Πρωθυπουργό θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης του Δήμου Γλυφάδας ; Μήπως κλήθηκε στο Μαξίμου να τον μεταπείσει ο πρωθυπουργός ενώ είναι σαφές ότι η εντολή του πρωθυπουργού ως πρόεδρου της ΝΔ θα ήταν o κανόνας ;

Προσωπικά πιστεύω ότι αποτελεί καθαρά κομματική γραμμή να βρίσκετε το στέλεχος του κομματικού σωλήνα στον Δ. Γλυφάδας , και ειδικότερα καταλύοντας την ΕΝΤΟΛΗ μας , διότι μέσω αυτού εξυπηρετούνται τα σχέδια των ολιγαρχών και υποστηρικτών της ΝΔ στα νότια προάστια , η την ''αθηναϊκή ριβιέρα'' όπως την αποκαλούν στα μίντια ιδιοκτησίας τους.

Ασφαλώς δεν υπάρχει και μεγάλη διαφορά με τις υπόλοιπες παρατάξεις - στελέχη, διότι άπαντες οι διοικούντες από την δεκαετία του 90 συμμετείχαν σε παρατάξεις οι οποίες ήταν δέσμιες σε μια χούφτα οικογένειες και κατά του δήμου - δημοτών. 

Ειδικότερα οι του ''ΣΥΡΙΖΑ & συνεργαζόμενοι'' μέσω της τοπικής προβοκάτσιας ασφαλώς αποκομίζουν κάποια προσωπικά οφέλη, όμως , ως παράταξη έχουν υποστεί συντριπτική ήττα και ζημία σε επίπεδο Ο.Τ.Α Γλυφάδας και θα διαπιστώσεται την διεύρυνση στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη.

Η Επιχείρηση Ο.Τ.Α Δήμος Γλυφάδας εργαλείο κομμάτων και της οικονομικής ολιγαρχίας και διαχρονικά πλέον κατά δήμου - δημοτών. Από την δεκαετία του 90 , έπειτα από διώξεις - κατασχέσεις κατά ημών , καλώ δημόσια να μου υποδείξουν που λειτουργούν Τοπικά ΜΜΕ στα ερτζιανά της πόλης μας.

Για μια θέση στον Ο.Τ.Α διαχρονικής καπηλείας και προδοσίας

Κάθε κατεργάρης , συνταξιούχοι, δικηγόροι, αρχιτέκτονες, τέκτονες, αστυνομικοί, χωροφύλακες, γιατροί, φαρμακοποιοί, κ.α., βρήκαν απάγκειο στην πολιτική και τον Δήμο Γλυφάδας χωρίς να διασφαλίζουν το ελάχιστο της αναλογικότητας, της ισότητας, της ισοπολιτείας και της ισονομίας , ενώ από κοινού διαμορφώνουν κάθε τέσσερα χρόνια την διεύρυνση της ΑΝΙΣΟΤΗΤΑΣ σε σχέση με άλλους  Ο.Τ.Α και περιοχές της χώρας και ευρύτερα

Οι υποστηρικτές τους αν δεν είναι λαμόγια , τσιράκια, αδιαφανώς εξυπηρετούμενοι και κλακαδόροι μάλλον υπολείπονται φαιάς ουσίας !! Είμαστε μια πόλη 86.000 χιλιάδων δημοτών και ανήκουμε σε μια περιοχή με περισσότερους από μισό εκατομμύριο ψυχές. Η έμφαση στους δημόσιους - δημοτικούς χώρους - με αναπαλαιώσεις και ψευτοτάπητες δεν έπρεπε να αποτελεί πανάκεια. Υπάρχουν πολλά περισσότερα τα οποία χρήζουν πολιτικών.

ΥΓ: Όλα τα χρήματα είναι οι πρακτικές από την φερόμενη ''αριστερά'' ,και ειδικότερα από την υπάλληλο της δημοτικής ραδιοφωνίας Πειραιά, η οποία είχε και την αξίωση, έπειτα από ΠΡΟΔΟΣΙΑ, να αξιώσει την εκλογή της ως δημάρχου !! Αναφορικά με τα χρήματα του φαντομά ''συμπαραστάτη'' είναι το δεύτερο σκέλος ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Αφήνω σε εσάς το τρίτο σκέλος. Ποιός είναι ? Υπάρχει και τέταρτο ουσιαστικότερο. 

* Καθιστώ σαφές ότι εκατοντάδες έχουν παρελάσει από τα δημοτικά έδρανα του Ο.Τ.Α Δήμος Γλυφάδας, ενώ καμία διαφορά δεν διαπιστώσαμε σε συγκεκριμένους τομείς επί δεκαετίες συμμετοχής τους , άρα διαχρονική προδοσία.

 Καθίσταται εύκολο για ορισμένους/ες να βρίσκουν ''απάγκειο'' στην πολιτική ώστε στη συνέχεια να βγάλουν από μέσα τους τον πραγματικό τους εαυτό, και αντί να θέσουν ένα λιθαράκι προσφοράς στο τόπο να καταμετρούμε διαχρονικές αδικίες και προδοσίες. Ομολογουμένως οι ίδιοι/ες ''δεν γνωρίζουν'' ποιες είναι οι προδοσίες τους σε βάρος του δήμου !! Εσείς γνωρίζετε ?


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αποσύρεται ο Γιώργος Πατούλης από υποψήφιος στην περιφέρεια Αττικής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">