ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εμένα αδικήσατε και αδικείται λαμόγια ολιγάρχες και πολιτικοί


Προσωπικά μπορεί να συμφωνώ απόλυτα με τον Πολάκη σε όσα αναφέρει για συγκεκριμένους εξυπηρετητές , συνεργάτες και υπαλλήλους της ολιγαρχικής μαφίας, όμως, εμένα αδικήσατε και αδικείται 
λαμόγια ολιγάρχες - μιντιάρχες και πολιτικοί.

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

Το φιντάνι Αχτσιόγλου είναι η πρώτη, και μάλλον η τελευταία φορά που με απασχολεί δημόσια σύμφωνα με την δήλωση την οποία έκανε σε τηλεοπτικό κανάλι. Είναι ξεκάθαρο ότι έρχεται η συνέχεια Τσίπρα, ο οποίος επένδυσε στην ''τηλεοπτική δημοκρατία'' και το ολιγαρχικό κατεστημένο.

Ως ΣΥΡΙΖΑ δεν αδικήσατε ούτε τους ολιγάρχες, στους οποίους παρείχατε αδειοδοτήσεις τις οποίες δεν τους είχαν παρέχει ΝΔ - ΠΑΣΟΚ επί δυο δεκαετίες, ούτε τους συστημικούς δημοσιογράφους, τους οποίους υπηρετήσατε και χρηματοδοτούσατε επί πενταετία από την Περιφέρεια Αττικής με τα ΕΣΠΑ. 

Ακόμα και την περίοδο 2014 - 2015 ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είδα δεκάρα από αυτό το κόμμα. Αντιθέτως, διαπίστωσα μια κορυφαία ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ από την τοπική ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας, με δήθεν αριστερές/ους οι οποίοι φασιστικά κατά παράβαση του καταστατικού εξαίρεσαν από τις εκλογές δημότες με εντοπιότητα ώστε να συμμετάσχει ολόκληρη σέχτα - συνιστώσα με ''προοδευτικούς αριστερούς''.

Παράλληλα διαπιστώσαμε και αποχωρήσαμε όταν έπειτα από τα ΑΣΤΕΡΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ οι πρωτοκλασάτοι του κόμματος ξεπούλησαν και το ΕΛΛΗΝΙΚΟ στο ολιγαρχικό κεφάλαιο. 

Την ίδια χρονική περίοδο απεδείχθη περίτρανα ότι κάνατε ως κόμμα προβοκάτσια κατά μελών και υποστηρικτών οι οποίοι συνέδραμαν καθοριστικά να γίνει εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Όλοι μαζί ΣΥΝΟΛΙΚΑ στην υπηρέτηση της ΜΑΦΙΑΣ η οποία εξοντώνει ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. Δεδομένου ότι θα είστε ως κεντροαριστερά η αντιστοιχία της δεξιάς ποιοι χρειάζονται ένα κόμμα αντίστοιχων πολιτικών και νοοτροπιών ? Αν πράγματι η νεοελληνική κοινωνία είχε ανάγκη ένα κεντροαριστερό αστικό κόμμα θα το έκανε κυβέρνηση και το 2019 όπως και το 2023. Ανάγκη ήταν να υφίσταται ένα σαφές δίπολο ώστε να υπάρχουν πολιτικές για τον λαό σε αντιπαράθεση των πολιτικών της ΝΔ ενώ εσείς επιλέξατε την οδό του ΠΑΣΟΚ το οποίο απέτυχε όπως αποτύχατε και εσείς.

Πολάκης: «Τώρα πήρα είδηση τη δήλωση: «να μην αδικούμε τους δημοσιογράφους για να μην μας αδικούν»!!!!

ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ;;;

Αδικήσαμε τον Χατζηνικολάου που του έβγαλαν την υποθήκη του σπιτιού του με τροπολογία χωρίς να πληρώσει ένα ευρώ;;;

Αδικήσαμε αυτόν που μου έλεγε προκλητικά πως «θα μου πάρει το κοπάδι» όταν είχε 30 και βάλε εκατομμύρια χρέη σε εφορία και σε ασφαλιστικά ταμεία και πλήρωσε για ορισμένα την πρώτη δόση μολις τον ξεμασκάρωσα;;;

Για να πάρουμε θέση -συγκεκριμένα όμως - στα παραπάνω!!!!

Δηλαδή τελος, αδικήσαμε ολα τα πληρωμένα από λιστες,υπουργεία,Δεκο,περιφερειες,μικρόφωνα και γραφιδες που μας λασπολόγησαν εμένα ,τον Τσιπρα,τον Παππα ,τη Δούρου το Σπίρτζη και τόσους άλλους όλα αυτά τα χρόνια με τον πιο ελεεινό τρόπο;;;

Ενημερώνω προς πάσα κατεύθυνση:

Θα συνεχίσω να «αδικώ»……αυτούς τους «δημοσιογράφους» και τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης που υπηρετούν!

Γιατι αλλιώς αυτή η χώρα ουτε θα ξεβρωμίσει, ούτε θα φτιάξει!

….ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ…..

Παυλος Πολακης

βουλευτης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χανιων και μέλος της ΠΓ του Συριζα .

Σημείωση: Ως μαφία αναφέρω τις πάγιες νεοελληνικές νοοοτροπίες οι οποίες δεσπόζουν και διαβάλουν σε σημαντικό βαθμό πολιτική - πολιτικούς και κοινωνία και όχι κατ' ανάγκη πέντε δέκα συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα. Είναι σαφές ότι σήμερα η εν λόγω ''μαφία'' είναι διευρυμένη σε εθνικό επίπεδο. 

Λέτε ότι επί διακυβέρνησης ΝΔ χρηματοδοτούνται το 5% των επιχειρηματιών, όμως , δεν λέτε ποιο ποσοστό είχε χρηματοδοτηθεί την περίοδο 2014 - 2019. Μήπως ήταν οι ίδιοι και το αντίστοιχο ποσοστό ; Παράλληλα δε υπήρχαν και οι έτεροι οι οποίοι δεν έγιναν κάν επιχειρηματίες επι ημερών σας διότι γνώριζαν τι θα υποστούν !! 

Εδώ, στον Δήμο Γλυφάδας, είχε γίνει προβοκάτσια κατά της εντολής στην κάλπη χιλιάδων δημοτών. Ποιο κόμμα την έκανε ; Δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ; Όταν ένα πολιτικό κόμμα λειτουργεί σε αυτή τη βάση στις τοπικές κοινωνίες ψαχτείτε λίγο καλύτερα διότι στο τέλος δεν θα βρίσκετε ψηφοφόρους. Είναι ξεκάθαρο ποιοι/ες βρήκαν έτοιμη την επιχείρηση, και ειδικότερα με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου κατά της εντολής μας. 

Αν αρκεί κάθε τέσσερα χρόνια στις αυτοδιοικητικές εκλογές να δεσπόζει το ''ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ'' και ''ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ'' χωρίς ίχνος πραγματικής κοινωνικής υπόστασης και κατά της εντολής της κοινωνίας , εκτός της ωφέλειας μιας σειράς ''κομματαρχών'' , γιατί αναζητάτε ρόλους στα κοινά και δεν ανοίγετε εσείς ραδιοτηλεοπτικές επιχειρήσεις και λοιπά ΜΜΕ ;

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εμένα αδικήσατε και αδικείται λαμόγια ολιγάρχες και πολιτικοί Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">